Horner: Nemôžeme niekoho nútiť, aby tu zostal | Magazín F1 - F1online.sk

super dik za rozbor, nesklamal si :smiley:
no mne sa jednotka dost pacila, popravde mne sa paci aj ta Lynchovina povodna :smiley:

takze na to s mladou pojdeme

1 Like

Ja som pôvodnú Dune (1984) od Lyncha napríklad nevidel.

A ty jsi povoláním filmový kritik?

To nie. :slightly_smiling_face: Filmy sú pre mňa len odreagovaním, rovnako ako aj toto fórum.

2 Likes

2001: Vesmírná odysea

Film jsem videl relativne nedavno, ale cas leti, rozhodne provedeni je o nekolik desitek let nadcasove, rok 1969 je k neuvereni. Tim by se melo zacinat kritikove :swimming_woman:

1 Like

myslim, ze tato scena tu bola vymyslena

My mame jeden film v meste akurát.

Taky akcny napínavý :flushed:

4 Likes

to je medved? :smiley:

To je medved ano. Jedneho clovekq napadol na cyklochodniku a beha v centre mesta az po nábrežie

tak to si ten Huliak nerobil srandu

Veru nerobil… To uz je ale dost cez ciaru toto. Ja mam rad zvieratá, ale :flushed:

Ta fotka je 300metrov od miesta kde byvam

No koukám, že tam máte veselo, tak hlavně davej bacha ať jste v pohodě

1 Like

Aha, no tvoje recenze jsou fakt velmi dobrý, takže díky za ně :slightly_smiling_face:

1 Like

Nevím, jestli by se mi chtělo na procházku… Jsou nějaké aktuální plány, co s problémem dělat? Teď nemyslím “postřílet všechny” nebo “medvědi jsou tady doma a my jim lezeme do revíru”, ale nějaké rozumné řešení, třeba i pomocí určitého přísunu potravy je držet v prostorách, kam bude opravdu přísně zakázán přístup lidí (jinak jejich problém :slight_smile: ) a nezbytný odstřel včetně posílení hlídek myslivců v ohrožených lokalitách? Samozřejmě mluvím z pozice člověka z města…

Myslím, že @jason_bourne1995 je v tomto ešte lepší, resp. je v tom ešte viac doma. :slightly_smiling_face:

1 Like

Naházel bych mu lososy s práškama na spaní a pak ho odnesl do lesa. :slight_smile:

1 Like

Takhle to děláš s holkama co?

To ne. Na ně se jenom usměju a odnesou si domů ony mě. :slight_smile:

Jako dobrý, ale já se kupodivu ptám vážně. Tohle není nový problém, píše se o tom už docela dlouho, že medvědi se přemnožili a začínají se stahovat k obydlím. Pokud vím, do určité míry se to v Tatrách (a jinde?) dělo vždycky, ale teď je to už nebezpečné. Nebo se mi to zdá?

Já jsem si srandu nedělal. Opravdu uspat a odnést zpátky do lesa.
Hlavně žádný zabíjení. :slight_smile:
Na střílení mají na Slovensku jiná individua než medvědy. :slight_smile: