Horner naznačuje, že Pérez by mal o svojom odchode rozhodnúť sám | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez aj z Kataru odchádza bez jediného bodu, čo pre Red Bull znamená, že už definitívne sa nestane konštruktérskym majstrom sveta. Udrží sa Mexičan v tíme červených býkov? Christian Horner naznačuje, že o svojom odchode by mal rozhodnúť sám.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181881/horner-naznacuje-ze-perez-by-mal-o-svojom-odchode-rozhodnut-sam

Tohle je hrozný cirkus, jestli ho chcou vyhodit, tak ať to udělají. Tyhle tanečky jsou neskutečně ubohé

1 Like

Tak ich necitaj :grinning:

No, pokud Redbull nechá rozhodnutí o svém odchodu na Pérezovi, tak to se načekají :rofl: Ten tam bude ještě v padesáti! :ok_hand: :rofl:

A koho tam maju dat namiesto neho? Chceli Norrisa, no ten nechcel. Leclerc, Piastri, Russell su obsadeni. A so zvyskom by si oproti Perezovi nepomohli tak, aby im to pomohlo pomoct v boji o Maxov WDC. Navyse v 2023 Perez jazdil presne to, co im stacilo, takze vyhadzovat ho pred sezonou nemalo zmysel. Az tento rok je vsak tak tragicky, ze by sa oplatilo ho vymenit v podstate za kohokolvek uz len pre tu zmenu, lebo aktualna situacia nerobi dobre ani samotnemu Perezovi.

1 Like

Ja tipujem, že ten Bottas má veľkú šancu.

Podla poslednych rumours ano. Sice si vela od toho neslubujem co sa tyka vykonnosti, ale aspon by to bola zmena a Valtteri vibe je taky, ze aj keby mu neslo, tak v time skratka oblubeny bude. :slight_smile:

A vidiet ho parkrat na podiu s mulletom by bolo fajn. :sweat_smile:

No ide o to ze bottas vravel ze ho v RB nemaju radi a zrazu yeb yeb? Divné, hmm :man_shrugging::joy:

1 Like

Katar ukazal, ze RB je spat.
Odvolavam co som odvolal, Lando to buduci rok nevyhra.
Maxo si s prstom v nose zoberie 5 titul v rade.

Snad mas pravdu :slight_smile:

Kdeže. Nesúhlasím, ze s prstom v nose. Ak vôbec

1 Like

Nechapem tieto komenty.
Skus mi vysvetlit preco je lepsi 5 titul pre Maxa.
Ako prvý pre Landa alebo Leclerca.
Rad si na Tvoj nazor pockam.

Checo ma ochranu od mexickej mafie, red bull si ho nedovoli vyhodit :scream:

Protoze mu fandim.

“Veci sa vyvíjali dobre. Bol som na piatom mieste a uprostred boja o pódium” Tak toto ma pobavilo :joy::joy::joy:

Ocakavaju, ze pan Perez vyvodi osobnu zodpovednost.

Az na to ze, a v tom sa aj zhodneme, Perez jazdil tuto sezonu presne to co jazdil minulu. Rozdiel je v tom, ze v najrychlejsom aute sa lepsie bojuje o podia ako v druhom, tretom ci stvrtom najrychlejsom aute. Specialne ak sa vsetko na 100% toci okolo Maxovych potrieb. Nikto nemoze cakat, ze bude Perez jazdit lepsie ako Piastri, Norris, Leclerc ci Sainz ked ma pod zadkom horsie auto a slabsiu podporu v garazi. Dokonca aj Russell s Hamiltonom su na tom v tomto ohlade lepsie.
To dava Perezovi realne P8. Na viac ako P8 musi mat napriemerny den. Ak ma podpriemerny den tak je to s prehladom P12 alebo P14 pripadne sa nedostane z Q1.

Ja ho nejako zvlast neobhajujem, ale ako spominas, koho tam maju dat na jeho miesto? Nikto z top pilotov teraz nepojde fidlat druhe husle do stajne, ktora s najvacsou pravdepodobnostou bude buduci rok 3. ci 4. najrychlejsia.

Ked to zhrniem tak RB ho vlastne nema velmi za koho vymenit a k tomu vsetkemu im donesie nejakych 40 milionov do rozpoctu.

3 Likes

Koho drzi Per ( a ti co za nim stoji) za k.ule, ze se prezentuje jako nevyhoditelny ? Spolehat na jeho sebereflexi, jako ze ano, jezdim pikachu a tak odchazim … ale kam ? Co vsechny ty kontrakty se sponzory, ktere jsem podepsal ?
At paneboze rozhodne vedeni RB a bud toho Per vyhodi na minutu nebo udelaji takove prohlaseni, ze uz nikdy neuslysim pochybnosti z ust Hor ci Helmuta… ale kazdy tyden ( den ) cist , ze … vite co … ono to nejak bude … a uvidime a… je na palici.

4 Likes

Uplny suhlas. Bud sa za neho postavia a tym padom aj za seba, pretoze ten kontrakt podpisal Horner dobrovolne (aspon teda dufam). Alebo nech sa dohodnu na rozviazani zmluvy resp vsetkych zmluv, ktore su nabalene na mexicana.
Taketo narazky by si mohol nechat na meeting sa zavertymi dverami.

2 Likes

Ten Perez je vtipny . Nechce pred detmi vyzerat ako dezerter , ale to , ze pred detmi vyzera ako neschopak mu nejak nevadi . N druhej strane , ak by dostal 20 mil uz ani to , ze bude vyzerat ako dezerter , mu nejak vadit nebude . Ale pozrime sa na jeho pribeh inej strany . Vsetci ho kritizuju za jeho vykony . Ani slovkom sa nikto nezmienil , kto za to nesie najvecsiu zodpovednost , teraz nemyslim za vykony , ale za situaciu , v ktorej su . Kto mu dal novu zmluvu napriek tomu , ze aj pre jej podpisom boli jeho vykony , diplomaticky povedane , nepresvedcive ?Myslim , ze sa vtedy pisalo o nejakej motivacii , ci com . OK , ak ho chceli novou zmluvou nejak motivovat k lepsim vykonom , tak tam v kazdom pripade mala byt vykonostna klausula . Ak do urciteho datumu neziska tolko a tolko bodov , ma pravo jedna strana od zmluvy odstupit . Takze najvecsi vinnik na tejto situacii je niekto z vedenia RB , ten , kto mu tu zmluvu dal . No a z Pereza sa stava druhy Ricciardo , ktoreho , ak sa chceli zbavit , museli sterdo vyplatit.