Jenže koho? Tsunoda? Lawson? Meh…
Podle poslednich informaci do Red Bullu miri za trest Russell, pac Norris nereagoval na zavolani sveho kamarada.
Hahaha. A za chvíľu príde odkaz Pereza, že Horner by mal o svojom odchode rozhodnúť sám. Či? Takto sa svojbytný šéf 3 najlepšieho tímu nespráva. Nech si berie príklad z Vowlesa, či Vasseura.
To vis, je malo pilotu kteri by byli ochotni v ramci sve kariery behem zavodniho vikendu testovat, plus novy tym Cadillac, malo pracovni sily na trhu.
Asi prý Lawson.
Jinak:
no to je relativne. Je to najuspesnejsi mexicky pilot v historii F1. Si predstav, ze by bol na jeho mieste nejaky slovak alebo cech, to by tu z neho inak na zadok padali.
Moja perspektiva je taka, ze jazdil za majstrov sveta, najlepsiu stajnu svojej doby, je extremne komercne uspesny, len nestacil na 4-nasobneho majstra sveta, modla mnohych, jedneho z najtalentovanejsich pretekarov v historii.
Chtěl bych vidět v RB Sainze. Peréz do Williamsu.
To by mi dávalo smysl.
Osud Pereze už je mi jedno, ale zajímavé by to bylo. Sainz do RedBullu jasná věc.
Sainz by si jeste mohl prijit v F1 na sve, na smrt bych ho neposilal, ne ze by mistru sveta nenalozil, ale to se v modrem tymu neodpousti, smutny.
To , ze nestaci ma Maxa sa berie ako samozrejmost a nikto mu to nikdy nevycital , ani vycitat nebude . Nieje hanba skoncit za Maxom . Co je ale alarmujuce , ze ze aj v dominantnom aute , ake mali minuly rok , len s odretymi usami ziskal celkove 2. miesto a ze v tejto sezone je az na 8. mieste , zufalo najslabsi jazdec z TOP 4 teamov . Nebola by to ostuda , ak by Max nebol 1. s naskokom 80 bodov na druheho , alebo 277 bodov na Pereza. Zo je neobhajitelne .
A ano , ak by slovak , alebo cech dosahoval v F1 taketo vysledky , bol by u nas hrdina , to je nespochybnitelne , s tym s tebou suhlasim .
Ako som uz pisal , maslo na hlave nema Perez , ale ten z vedenia RB , ktory mu ponukol zmluvu . Jednoznacne zlyhanie vedenia a ti, alebo ten , by mali byt potrestani .
Sediet v druhom aute pri Maxovi je na hrane profesijnej samovrazdy.
Ten, kto podpise, bude mat poriadne gule, to sa bude musiet uznat.
Podpisat moze hocikto kto bude chciet jazdiť napríklad aj za cenu aku si napísal… Možno, ktovie
Ty bys 15 let radši kroužil někde v Haasu, abys měl “dobrou” kariéru než zkusil zabojovat o titul?
Jo a kedy sa zacne riesit nezmyselne tvrdy trest pre Landa ?
Hamilton v Silverstone 2021 kde zamerne vykopol Maxa z trate, ohrozil jeho zdravie a zivot - dostal takisto 10 sekund.
Lando dostal totoznych 10 sekund, koho ohrozil, vykopol z trate alebo pod.?
Lando dostal trest ako par pilotov predtnim a podla “sadzobníka”… uz niekolko ludi to tu postovalo, neviem nad cim sa rozculujes
Je to nekonzistentne a nezmyselne sankcionovanie, to je cele.
Ja si myslim, ze tam zmluvy nepustia, aby Pereza teraz vyhodili, a tak robia vsetko preto, aby odisiel sam.
Lenze preco by on odchadzal, ked uz tak ci tak ma kazdy na neho nazor aky ma a nema kam odist, jedine mimo F1. A na jeho mieste by som tiez asi ostal. Za buducu sezonu zoberie par milionov na plate od RB + dalsie miliony na roznych reklamach v Mexiku.
Na druhu stranu ak ho teraz nemozu vyhodit (pisalo sa, ze v tejto faze sezony uz nemozu aktivovat vystupne klauzuly), tak to aspon takto skusaju. Nemoze Horner prist pred media a otvorene povedat, ze Perez je aktualne nevyhoditelny, pokial sam nechce odist.
Mali by mu dat nejaku ponuku, aby bol ochotny odist (napr. miesto rezervneho jazdca pre buduci rok s atraktivnym platom), ale to uz je na rokovania za zavretymi dverami.
Ciastocne suhlasim (minuly rok sice tiez zaostaval vyrazne, ale to co predvadza posledne mesiace je extremne zle) a presne preto si ho tam nechali. Stacilo to, dostali za neho obrovske prachy a cakali, ze to bude stacit aj teraz. No nestacilo, tak ich to zacalo palit.
Ono to ale vsetko zacina aj konci pri Perezovych vykonoch. Ak by Perez jazdil aspon ciastocne tak ako Piastri, Sainz alebo Hamilton, tak aj ta podpora by bola vacsia. Az do polky tohto roku podporu mal. Ano, Max bol jasna jednotka vzdy, ale Pereza si zastavali a robili vsetko preto, aby mu pomohli, ked mal krizu.
Samozrejme, za tim bude smlouva/ kontrakt , ktery to RB neumoznuje … Pak by, ale mela znit otazka kdo takovy ( nevyhodny) kontrakt za RB podepsal? … Vzdyt uz nikdo nerozebira konkretni formu ci neformu Per, ale jen to jak ho vyhodit … a to je silene … To je jeste vetsi amaterismus nez MCL tymova/ netymova rezie … ach jo…
Podla mna to nie je nejaky nevyhodny kontrakt. Maju tam vykonnostne klauzuly, ktore neaktivovali vtedy, ked mohli. Skor toto je problem a chyba.
Po prvych 4-5 pretekoch vsak nikto necakal, ze zvysok sa tak dotiahne a Perez zacne predvadzat takyto cirkus. Nehovorim o tempe, to nemal ani predtym, ale o tych hlupych chybach ako napriklad ten start z pitlane v Katare.