Tiez som si myslel ze Wolff ma trosku vacsi nadhlad, ale tuto sezonu sa ukazuje, ze ten clovek nema nadhlad, svedomie, sebareflexiu a on je ten, co je egocentricky.
Spustit takuto maskaradu ked sa objavi zmienka o Hornerovom navrate do F1 je uz iny level chorobnej posadnutosti. Je mi perfektne jasne, ze Wolff Hornerovi zavidi, ze nieco vybudoval kdezto on len zdedil (aj ked tuto sezonu sa to meni), ale ze ma az taky strasny komplex z toho, ze mu Horner neprikyvoval a postavil sa mu som netusil. Ten chlap ma v sebe strasnych demonov. Keby sa radsej pozrel na seba co vsetko je ochotny robit pre vyhravanie, ako klame na vsetky strany…
Asi to bude tak, ze Horner mu vylakoval cenu za podiel v Alpine, preto hovori o tom, ze Horner narobil vela skody.
Lebo v F1 ako takej nespravil skodu ziadnu. Neloboval za nezmyselne pravidla, nemal nelegalne auto, nerobil podvody s krytim od FIA a nehral sa sam na toho najsvatejsieho a najlepsieho.
FIA si vybrala zlého koňa. Keby si vybrala Hornera namiesto Wolffa, tak sú spokojní všetci okrem jedného. Teraz je však spokojný len ten jeden a aj to len do doby, kým bude bezpečne dominovať pod dohľadom FIA.
Hornera si uz z principu nemohli vybrat. Za Hornerom nestala automobilka. Neviem sice preco su vsetci presvedceni, ze tie automobilky v F1 tak strasne potrebuju, ale asi ide o to, kolko penazi mozu otacat automobilky v F1 vs nejaki mali motorari. Zrejme to FOM berie tak, ze ludia budu radsej fandit menu ako je Mercedes lebo je to pre nich zname. Kto z rychlokvasenych fanusikov vie, co je Ilmor alebo Cosworth?
No ja si myslim, ze Wolff nemoze z Hornera spavat od cias, kedy sa RBR zacal dotahovat na Mercedes v prvej hybridnej ere. Potom uz sa to len stupnovalo a Hornera stale berie ako nejakeho zlosyna a on proti nemu bojuje za stranu dobra ja si myslim, ze ten uz to ma v hlave vyslahane a triggerne ho len sa Horner spomenie
mne za zda, ze to bolo od abu zabi. Tam mu to nie Horner, ale Masi dal vyzrat. Wolff je presne z takych ludi, ze ked mu spravis to co on robi stale a vsetkym, tak sa vyuraza az za hrob.
Bol to Wolff, kto zecal vyvolavat pretekovemu riaditelovi. Horner k tomu povedal vzdy len tolko, ze by bol zly sef keby to nechal robit len Wolffa, ze to robit nechce, ale musi kedze to robi Wolff stale.
Wolffik aj v AZ pocas prveho SC vyvolaval Masimu a blacal tam do telefonu “Let them race, it’s called motor racing”. Masi mu tieto slova spektakularne vratil. Ja som na 100% presvedceny, ze nebyt Wolffovho blekotu pocas celej sezony tak to Masi necha dokruzit za SC a vyhra Hamilton.
Potom Wolff ako taka najvacsia chudera spravil vsetko preto aby Masiho znicil. Najnesympatckejsi clovek z celeho padoku.
No vsak prave to je to, co si uzival az kym Horner nezacal hrat rovnaku hru, potom sa to zacalo Wolffovi rozpadavat
Ja si to pamatam, Wolff bol prvy, co sa vybral do krajiny" “podme ovplyvnovat pretek vyvolavanim riaditelovi”. Zacalo to uz “Michael I just sent you an email” tusim na GB GP. Wolff posunul zavodenie a rozhodovanie o trestoch na dalsiu uroven a Horner sa nebal dorovnat hru. Nazor, ze keby Wolff drzal hubu tak Hamilton by vyhral zastavam od AD aj ja. On je ten, co svojmu teamu a Hamiltonovi prehral titul. Netvrdim, ze Masi neurobil chybu, ale chyby sa robili pocas celej sezony a tymi chybami sa prilepsovalo Mercedesu. Ale v takej situacii ked mu dvaja vyvolavaju a hucia donho co ma urobit sa to proste stane. Toto bude jeden z najvacsich kamenov urazu. Wolff nie je schopny si priznat, ze to prestrelil, v hlave ma ze on musi urobit vsetko pre vitaztvo svojich a vypalilo to zle, tak si nasiel vinnika v Hornerovi a je to. Nepriatel na cely zivot(Browna do toho naockoval tiez kvalitne)
Uz uplne ma tento rok dorazil kecami ako je zavodenie super, ze sa nesnazi divakom predat sr4cky a taku napinavu F1 si vsetci zelali. Toto vyhlasenie ohladne Hornera je uz len ceresnicka
Tak Horner mu ukradol Verstappena, co Wolff lutuje doteraz.
Potom Verstappen mu v slabsom aute ukradol rekordny titul pre Hamiltona.
Dominancia RB v 2022 v kombinacii so zero-pods tragediou od Mercedesu bola uz len taka ceresnicka.
A nasledna rekordna sezona Verstappena, ktory v Red Bulle 2023 vymazal Hamiltona (a Vettela) zo vsetkych sezonnych rekordov, to uz bolo ako keby lezal Wolff zbity na zemi a Horner si do neho este pre dobry pocit kopol.
A Wolff ako najúspešnejší šéf tímu žije tiež v hlavách niektorých “fanúšikov”. Keď si položíme otázku kde je teraz Horner a kde Wolff, je každému jasné, kto je lepší a úspešnejší z tejto dvojice.
Neviem ako pre teba, ale pre mňa je úspešnejší človek, ktorý je pri tíme od začiatku a rastie spolu s ním. Nie niekto, kto preberie tím s vytvoreným perfektným zázemím a čerstvo podpísaným pilotom, ktorý patrí medzi najlepších na gride.
Úplne s tebou súhlasím. Wolff druhýkrát doviedol svoj tím na vrchol a ktovie, možno pomôže Kimimu k titulu ako najmladšiemu pilotovi v histórii. Ak sa mu to podarí, bude to pozoruhodné.
Nevím co si tu oba tábory vyčítají. Co se týče F1, tak Horner i Wolff dělali stejné praktiky - lobbování, ukazování na soupeře, dělání ze sebe až druhou sílu (i když byli jasně nejlepší) atd. Tady není vůbec co řešit. Mimochodem není to ani měsíc zpět co se Horner fotil u big bina v kanclu, ještě na teplé židli od sezení Tota