Aj keď sa vo Formule 1 v posledných týždňoch otvorilo niekoľko miestečiek na poste šéfa tímu, málokto počíta s návratom Christiana Hornera. Ten hľadá príležitosti, ako sa vrátiť do padoku, najmä ako akcionár niektorej stajne, ale ani po dlhých týždňoch sa nezdá, že by bol k svojmu cieľu oveľa bližšie. Navyše, jeho snaha získať podiel v tíme Alpine naráža na tvrdú konkurenciu.
Že prekročil mierne rozpočtový strop v prvom roku kde to iné tímy skryli lepšie do iných sfér motoršportu ? Ak ti to príde podobné ako ilegálny motor či rok dopredu inside info o nových pravidlách tak nemusíš reagovať
Uff, az doteraz som si myslel, ze Wolff je nad vecou a jeho rivalita s Hornerom je z jeho strany cisto pracovna a jediny zamindrakovany je tu Zak. Zjavne nejaky ten mindrak z Hornera ma aj Wolff.
Najhorsi a skaredy tam bohuzial ostal.
Velka vacsina zleho, co sa za poslednych 15 rokov v F1 stala, kazda velka kontroverzia, oyeb a nasledne krytie od FIA, ide za Wolffom.
Nespominam si na jeden pripad kedy by Hornerovi nieco u FIA preslo, kedy by Red Bullu bolo povolene nieco nelegalne, kedy by Red Bull tajne proti pravidlam testoval alebo kedy by uprostred majstrovskeho boja Pirelli vytiahlo na 3 VC upravene pneu, ktore by riesili najvacsi problem Red Bullu. Mercedes a Wolffa ale vieme spojit so vsetkymi tymito pripadmi.
Souhlasím. Za Wolffovými největšími úspěchy stojí zákulisní machinace, zatímco Horner vybudoval úspěšný tým od píky. A tohle podle mě Wolff neumí přenést přes srdce, proto ta žluč.
Wolffova uspesna era 2014-2020 je primarna zasluha Brawna, ktory to pekne nachystal, cele vyskladal a bol pri tom, ked sa jednalo o novych motoroch.
Tato era ide za Wolffom, ale uz od zaciatku vidiet, ze je chraneny a ma podporu FIA - lobbing za cim vacsiu elektro cast, kompresny pomer, nepotrestanie za jasne porusenie technickych pravidiel (Antonelliho kridlo) a bohvie co vsetko este vyjde na povrch.
Ale co sa tyka jeho vztahu s Hornerom, mal som o nom vacsiu mienku. On riesi ale Hornera nonstop, zatial co Horner riesil Wolffa len kym to bol relevantny super. Od 2022 ho mal casto na haku a len reagoval na Totove utoky.