Horner naďalej žije vo Wolffovej hlave: Robiť škodu mu išlo najlepšie a robil ju celý život | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď sa vo Formule 1 v posledných týždňoch otvorilo niekoľko miestečiek na poste šéfa tímu, málokto počíta s návratom Christiana Hornera. Ten hľadá príležitosti, ako sa vrátiť do padoku, najmä ako akcionár niektorej stajne, ale ani po dlhých týždňoch sa nezdá, že by bol k svojmu cieľu oveľa bližšie. Navyše, jeho snaha získať podiel v tíme Alpine naráža na tvrdú konkurenciu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231217/horner-nadalej-zije-vo-wolffovej-hlave-robit-skodu-mu-islo-najlepsie-a-robil-ju-cely-zivot

Vy dvaja si tak máte čo vyčítať

1 lajk

Takze Fred je dobry, Zak je skaredy, kto je ten zly?

Flavio? To je šulin.

Co ti provedl? :face_with_crossed_out_eyes:

Saruman uz davno stratil svoje mojo.

alespoň už víme, proč Honda poslala většinu týmu na soláry místo práci na motoru

1 lajk

Horner formuli 1 nezničil, Wolff ano.

Horner F1 chýba nebál sa ísť proti nikomu a to sa Wolffovi neľúbilo a hlavne to, že s RB dosiahol úspech bez podvodov narozdiel od Mercedesu.

2 lajkov

ještě, že je dneska apríl

Že prekročil mierne rozpočtový strop v prvom roku kde to iné tímy skryli lepšie do iných sfér motoršportu ? Ak ti to príde podobné ako ilegálny motor či rok dopredu inside info o nových pravidlách tak nemusíš reagovať :wink:

1 lajk

Já nenarážel jen na tohle :slight_smile:

RedBull mierne prekročil rozpočtový strop, tak Mercedes mierne prekračuje kompresný pomer. Veď je prvý rok pravidiel.

Najvacsi BOSS je tam VLK. Ta spajska co obtazuje podriadene sa na neho nikdy nechytal.

Bez podvodu :smiley: A to, ze potapali dvojky v time na ukor Verstapena ti nevadi ? Alebo ze Beckovy tim im testoval diely a mali tak 2 x rozpoctovy strop ?

Zaujimave, ze prave o tom pises :smiley:

To narazas na tim Ferrari ? :smiley: Lebo mercedes nemal ilegalny motor.

Inside info o novych pravidlach :smiley: Ty perlis tesa..

Jako pokus o aliteraci dobré, ale to je asi tak všechno.

A kto je ten škaredý :slight_smile:

Uff, az doteraz som si myslel, ze Wolff je nad vecou a jeho rivalita s Hornerom je z jeho strany cisto pracovna a jediny zamindrakovany je tu Zak. Zjavne nejaky ten mindrak z Hornera ma aj Wolff.

Najhorsi a skaredy tam bohuzial ostal.

Velka vacsina zleho, co sa za poslednych 15 rokov v F1 stala, kazda velka kontroverzia, oyeb a nasledne krytie od FIA, ide za Wolffom.

Nespominam si na jeden pripad kedy by Hornerovi nieco u FIA preslo, kedy by Red Bullu bolo povolene nieco nelegalne, kedy by Red Bull tajne proti pravidlam testoval alebo kedy by uprostred majstrovskeho boja Pirelli vytiahlo na 3 VC upravene pneu, ktore by riesili najvacsi problem Red Bullu. Mercedes a Wolffa ale vieme spojit so vsetkymi tymito pripadmi.

2 lajkov

Souhlasím. Za Wolffovými největšími úspěchy stojí zákulisní machinace, zatímco Horner vybudoval úspěšný tým od píky. A tohle podle mě Wolff neumí přenést přes srdce, proto ta žluč.

4 lajkov

Wolffova uspesna era 2014-2020 je primarna zasluha Brawna, ktory to pekne nachystal, cele vyskladal a bol pri tom, ked sa jednalo o novych motoroch.

Tato era ide za Wolffom, ale uz od zaciatku vidiet, ze je chraneny a ma podporu FIA - lobbing za cim vacsiu elektro cast, kompresny pomer, nepotrestanie za jasne porusenie technickych pravidiel (Antonelliho kridlo) a bohvie co vsetko este vyjde na povrch.

Ale co sa tyka jeho vztahu s Hornerom, mal som o nom vacsiu mienku. On riesi ale Hornera nonstop, zatial co Horner riesil Wolffa len kym to bol relevantny super. Od 2022 ho mal casto na haku a len reagoval na Totove utoky.

1 lajk