Horner: Max sa nezmení a Lando sa musí naučiť, ako s ním pretekať | Magazín F1 - F1online.sk

Viete, že situácia je vážna, keď šéf Red Bullu vystúpi uprostred týždňa, aby odmietol kritiku zo strany bossa McLarenu. Rivalita sa nám pred britskou GP poriadne rozbieha a v Silverstone môžeme očakávať ďalšie kolo súboja Verstappen verzus Norris, Red Bull verzus McLaren. Podľa slov Christiana Hornera sa však po nedávnych udalostiach veľa nezmení.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161677/horner-max-sa-nezmeni-a-lando-sa-musi-naucit-ako-s-nim-pretekat

Vždyť se naučil, neuhnul.

4 Likes

Naučil sa to veľmi rýchlo, netreba sa mu uhýbať, netreba mu tolerovať to vytláčanie z trate.

2 Likes

A pritom MOHOL 🫣 a keby aj uhol na 80%+ by vyhral… Tralalaaaa :clown_face::clown_face::clown_face:

3 Likes

horner dostane premie

Proč by se to měl učit Lando?
Ten neudělal nic špatně, Max ho vytlačil a Max dostal trest.
Učit by se měl spíš Max.

4 Likes

to snad horner nemysli vazne, takze kazdy sa ma prisposobovat jeho maxikovi?
no ja dufam, ze nie norris sa nauci ako pretekat s maxikom, ale druhi sa naucia ako maxikovi neustupovat a kazdy taky suboj skonci koliziou az kym sa maxik nenauci ako sa ma pretekat ferovo

4 Likes

A nedojel do cíle…

3 Likes

Smůla :man_shrugging: To mohlo klidně dopadnout opačně. Pravidla ale porušil ten druhej. No v každým případě jak jsem psal, tohle je cesta, protože Max je sám a při tomto chování neuhýbání z toho bude profitovat tým s dvěma silnými jezdci. Však i zde Piastri skončil druhý a Max až 5 s dvěma trestnými body. To Max si takhle na sebe v dlouhodobém hledisku uplete bič. Neuhýbat! Maximum agresivity a Max spláče nad výsledky :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ten tým s dvěma silnými jezdci, to myslíš koho? :stuck_out_tongue:

Ano, myslím Landa a Piastriho. Piastri s McLarenem bude časem větší a větší oříšek pro Maxe. Třetí sezonu plnohodnotně. Můj názor znalce.

1 Like

piastri nech sa hlavne nauci pracovat s gumami, lebo ked to napisem s nadsazkou tak jazdi jak ja v F1 hre ze idem kotol vkuse a potom pitujem 8x za pretek :grin:

1 Like

Však teprve druhá sezona. Lando tu druhou taky ještě zrovna neexceloval. Třetí je zlom :sunglasses:

neviem, u piastriho mam pocit, ze ma a usami, aj s jeho manazmentom, nedivil by som sa keby skoncil v RBR do troch rokov :smiley: ono ta akasi “nelojalita” voci renaultu uz bude zapisana pri jeho mene navzdy

1 Like

S tymi pitmi to musel od teba odkukat Charles :slightly_smiling_face:

3 Likes

Jako je to možný, jestli Max přejde do Mercedesu, tak spojit Piastriho s RedBullem by byl velmi dobrým krokem z obou stran, myslím :thinking:

webberove konexie len tak nevymiznu :smiley:

boze to som uz aj vytesnil … hlavne, ze mal skoncit na bodoch, maranellski asi zabudli pocitat, ze body su do 10 miesta :smiley:

To ja len tak na odľahčenie. Nic v zlom :slightly_smiling_face:
Lebo uz mi tu z toho od nedele j.e.b.e.
O tom Piastrim do RB som už párkrát písal. Weber ho tam bude chcieť dostať za každú cenu ak by Maxo išiel inde. Ale to je len moj skromný názor.

1 Like

ja suhlasim, so vsetkym :smiley:

u piastriho nemam absolutne pocit, ze McL je jeho cielova stanica. narozdiel od landa, ktory mi pride, ze chce, rovnako ako leclerc “splatit dlh” teamu, co sa onho zaujima od raneho veku, a vyhrat s nim titul. Hamilton, Vettel, Verstappen, vsetci su/boli lojalni teamu (pripecene komenty od ludi, co im nestaci toto, a silou mocou chcu vidiet sampiona prestupit do ineho teamu, aby nasledne hovorili, ze hmmm dva teamy to je malo, nech ide este dalej, ergo sa im nezavdacis, ani neriesim) :smiley:

3 Likes