Horner: Max sa nezmení a Lando sa musí naučiť, ako s ním pretekať | Magazín F1 - F1online.sk

Nepisali ste, ze RBPT zaostava a bude to shitty motor? Tak aky dobry krok pre Piastriho, ked McLaren ma mat motory Mercedes? :sweat_smile:

Chlapci zlati zeleni, nejako sa motate a protirecite si. :smiley:

mozno situs len nema piastriho v laske, ako puff

Neboj sa ty predator uchylny… Lando mu nezacne uhybat, a Maxik zacne dostavat opakovane tresty, a pod hrozbou distancu sa nauci jazdit…

Situs zjavne nema rad ani Alonsa, ked ho tlacili do toxickeho rozpadajuceho sa RB. :smiley:

1 Like

Max ide presne ten styl, ze nerob mi to co nechces aby som robil tebe. Lando ho o kolo pred tym vytlacil mimo trate, tak zahral rovnaku kartu. Nic viac nic menej. Tu je vseobecny nazor, ze Verstappen je nejaka horuca hlava a kona s cervenym pred ocami. Ja si to nemyslim, on posuva limity az kam sa da, az do momentu ked ani komisari nemaju jasno, ze co je uz za ciarou a co nie. Robil to aj Schumacher aj Senna a ciastocne aj Lewis. Aj takto sa daju najst desatinky a vyhoda v kazdom suboji. Toto sa neda robit so zatemnenym mozgom. V tom je dost velke prercento rutiny, talentu a chladnej kalkulacie.

3 Likes

K té první větě - to se mi nějak nezdá… Lando se k němu den předtím zachoval víc než slušně, dokonce mu dal přednost, a nevšimla jsem si, že by mu to Max vrátil :smile: . A úplně vážně jsem si u něj nevšimla nikdy, že by dělal v chování k druhým jezdcům rozdíly v tom, jak se oni chovají k němu.

1 Like

Zase to nie je Jesus, podla mna si pamata len to zle, dobre povazuje za samozrejmost.

Ono je to daleko jednodušší, prostě si počíná tak, jak mu okolí dovolí (okolím myslím i komisaře). Ano, v tom se neliší od jiných jezdců, akorát má limity trochu na hraně a často i za ni. Teď jsme na to všichni kvůli dominantnímu autu zapomněli. Dobře, že připomínáš Schumiho. Tomu jednou prošla kolize s Damonem Hillem (taky jeho nezapomenutelný výrok: “Moje chyba, že jsem mu to umožnil. Měl jsem vědět, co je to za zákeřnou svini!”), a podruhé ho to stálo diskvalifikaci z ročníku a věčnou ostudu. Takže někdy ani ti nejlepší neslouží za dobrý příklad…

Myslim, ze Verstappen by bol schopny rovnakeho, ale toto nebol ten pripad.

To byl příklad, že se například vzpomínanému Schumimu už to “posunutí limitu” podruhé nevyplatilo. Proto otázka není, jestli by toho byl Max schopný, ale jestli by se opravdu nezměnil, jak tvrdí Horner, kdyby jeho chování mělo podobné následky (neříkám teď, to opravdu ve stejné rovině není). To si zase myslím, že změnil :smile: .

Ale on taky manever, za ktory Schumacher dostal DSQ zo sezony zatial neurobil, dokonca ani taky, za ktory bol odmeneny titulom v 94. Iste boli tam nejake zufale tahy v 2021, najma v AZ a Dzidde, ale zatial nic v rovnakej kategorii, takze ani nie je dovod volat po nejakych exemplarnych trestoch.

Myslím, že teď mluvíme každý o něčem trochu jiném. Horner tvrdí, že se Max nikdy nezmění a učit se musejí ti ostatní. Ty jsi uvedl příklad dalších šampiónů, kteří posouvali hranice na samou mez, mezi nimi i Schumiho, s tím, že Max si počíná stejně. Já jsem na to uvedla příklad, že se takové posunování taky může nevyplatit, jako se to právě Schumimu stalo, a k tomu názor, že kdyby Max za něco dostal takový trest, tak by se taky změnil a ne že ne. Netvrdím, že se něčeho podobného už dopustil.

to uz je na mna prilis komplikovane, momentalne mam kovid a neviem dychat nosom, ale znies rozumne. :slight_smile:

1 Like

skore uzdravenie

1 Like

Jéžiš, tak snad jsem Ti nepřitížila! Brzy se uzdrav a díky za diskuzi.

3 Likes

Neboj, stačí aby Lando okopčil Gaslyho taktiku a strkal své kola těsně před Emilova a pak už jen sledoval jak Emil lítá luftem jako Ocon v Monaku. :crazy_face:

Možná by pomohlo inhalovat Alpu s hřebíčkem.
Pár kapek Alpy na kostce cukru taky určitě neublíží.
Drž se. :muscle:

Mne to pride tak, ze prirodzene rozdiely robi (asi ako kazdy). S Leclrcom sa mastili polovicu sezony 2022 a Max nikdy nebol taky tvrdy, ale zas ani Leclerc tam nehadzal divebomby, ktorym by sa Max musel uhybat.

Tak isto aj Hamilton inak jazdil proti Vettelovi a inak proti Rosbergovi a Maxovi. :slight_smile:

S Leclercem vážně bojovali kolo na kolo myslím jenom v prvním závodě v r. 2022 a to připouštím, že byl Max ještě “polepšený”, asi v euforii po zisku titulu. Jinak nevím, kdy se dostal do situace jako v neděli, kdy se musel víc kol natvrdo bránit bez zásadní výhody materiálu. K divemobms - kde se vzalo, že je to něco špatného? Jestli dobře rozumím, tak je to prostě snaha o předjetí s pozdními brzdami. Pokud přitom nedojde k porušení pravidel, tak je to naprosto v pořádku a vždycky bylo.

1 Like

Ricciardo sa divebombami prave preslavil napriklad

2 Likes