To je teda srandovný prístup. Takže keď napríklad Russell a Williams urobia menej chýb ako tí vpredu, tak si zaslúži viac titul? Nezabúdaš na taký drobný detail? V prvom rade musí tím postaviť rýchle auto. No a to má stále evidentne o niečo rýchlejšie Mercedes. Chápem, že ty mi teraz na to napíšeš, že práve preto si Mercedes a Hamilton titul nezaslúžia, ale oni to auto nevyhrali. Oni ho vyvinuli a postavili.
ja fandim Ferrari a vzdy budem fandit Ferrari.
v zasade chcem aby vyhral Verstappen len preto, ze si myslim, ze F1 ako sportu by to nenormalne prospelo.
Napriek tomu ze fandim Leclercovi uplne pokojne priznavam, ze Verstappen by ho v cistej rychlosti v rovnakom aute zadupal totalne do zeme. Bohuzial je to tak.
Ale to co sa tu proti Verstappenovi spustilo v poslednom case, to je uz fakt moc. pritom robi len to, co by v jeho pozicii urobil kazdy. Takto blizko titulu uz nemusi nikdy byt.
Tak to by zase tak těžké Ver neměl, když ho skoro zajezdil Carlos v první sezóně ve Ferrari.
Leclerc, Ricciardo největší zklamání sezóny…
Uz som tu napisal niekde…jazdec musi pochopit auto… a odprezentovat co sa deje s autom podla toho mu ho nastavia…je rozdiel telemetria ale aj cit plyn brzda volant grip… kto vie komunikovat ten vie nastavit
Tak zas Carlos nie je žiadny amatér. Minulú sezónu mal dosť smoly a aj tak bol schopný bodovo predbehnúť Norrisa. Podľa mňa je Sainz taký “tichý zabiják”.
Tak tak… Hezky jezdi… A v pohode kluk asi… Takze moje sympatie má.
Lepsie sa to napisat ani nedalo. Bravó
Ľudia nebuďte smiešny. Mercedes to hra celú sezónu aby bola lepšia sledovanosť a aby mala F1 lepšie zisky. Majú výkonnostný náskok plus nehovorím o manažmente pneumatík. Pozrite sa ako RB monopost ničí pneu a ako ich ničí Mercedes. Pneumatiky a motor im vyhrávajú preteky a nie nejaký Dredac. Nehovorím že nevie jazdiť, ale Alonso alebo Max alebo Russel či Ocon alebo Boris by boli s Mercedesom tiež majstri, možno aj viacerí jazdci. Ten monopost je tak brutálny že majú rezervy pre každú GP.
Žiadny iný monopost nieje tak vybalansovany ako Mercedes. Uvidíte že v Aby Žabí nebude mať RB žiadnu šancu a bude to double pre Mercedes!
Už nenechajú nič na náhodu a ukážu svoju silu.
Dúfam že sa mýlim a Max výhra a bude majster, no jednoznačne je že na monopost Mercedesu nemá nik!
To si akoze vazne myslis, ze Mercedes to takto planoval celu sezonu (aj s tym manevrom v Silverstone), aby to bolo take, ake je? A vobec nebrali do uvahy, ze ich Max moze porazit v pocte vitazstiev, bodov a pripadne ich aj niekolkokrat vyradit + vlastne technicke problemy, zlyhania? Toto uz su ine konspiracie ludia, vam to ozaj hrmí v tych hlavach
Kto je Boris? Zeby novy talent na obzore?
Stacilo, aby teraz posledny zavod znicil Ham predny nos a Ver je majster sveta.
RB mal vacsinu sezony lepsi monopost. Mercedes prisiel s updatom vtedy, ked Ham vymenil cely motor.
Od vtedy ma vyrazne rychlostne navrch, to nebudem popierat.
Ale napisat hlupost o planoch hrat nieco na verejnost, to je totalna blbost.
Iste, že je to talentovaný a veľmi rýchly jazdec. To nikto spochybňovať nebude, no takých je viac. Mne sú jednoducho po tých rokoch, čo Max stváral štýlom, že mne o nič nejde, tak si dávajte pozor vy, viac sympatickejší jazdci ako GR, EO, LN. Tým ten úspech po odchode LH doprajem viac, pretože majú okrem rýchlosti aj charakter. Čo sa týka chválospevov a zase raz narážky na auto z iného vesmíru, chcem pripomenúť, že RB stavil v minulej GP na kvalifikáciu a podarilo sa im to. Na rozdiel od Mercedesu sa netrápili s pneumatikami a v pohode by ju nebyť chyby vyhrali. Či to bola správna stratégia, je druhá vec…
Aha, oni “by” vyhrali. Potom je samozrejme všetko jasné. Problém tejto neustále sa opakujúcej frázy s “by” je ten, že je úplne trápna. Mercedes si vybral Hamiltona a mali na to určite veľa dôvodov, ktoré zvažovalo a vyhodnocovalo x ľudí inej odbornosti a prehľadu, ako máme my dvaja. Samotná rýchlosť nestačí, tú majú viacerí.
Hamilton ma “novy” motor… novy vytoceny motor do extremov…turbo nastavene na skoro kvalifikacne kola kedze mozu ho zodrat…v nedelu sa moze stat ze ham vypne pred koncom…maximalku nemal naposledy o moc vacsiu oproti ostatnym skor sila rozbehu vo vacsom prevodovom stupni
Mal šťastie? To ako, že išiel kúpiť rožky a stretol ho Toto a opýtal sa ho, či by nešiel jazdiť za Mercedes? To si ako fakt myslíš, že takto to funguje? Vieš ty vôbec predstaviť, aké analýzy robil taký kolos, ako je Mercedes pred angažovaním jazdca? Nie nemal šťastie. Výkonmi si zaslúžil to, že sa pre neho Mercedes rozhodol. Nič iné v tom nebolo.
Dement na dodavke odjazdil statisice a v ceste stali kadejaky…na rovinkach bezali lebo sila a rychlost no a v zakrutach zakopavali…ano obehli na rovinkach priznam…neda sa porovnat 180 a 300 koni ale v zakrute su ti kone naprd ked nemas cit…asi patris k tym jazdcom co lezi na stredovej opierke jedna ruka na dvanastke…
Bottasa som v dobrých jazdoch nespomínal…preto…
To si dobre povedal. Ja som objektívny asi ako Jozef Chroustal, ktorý písal, že ide dať nezaujatý názor ale zjavne si joke nepochopil, alebo si tu krátko. Ešte si všimni Helmutka, s nim je tiež extra zábava
Každopádne, nejaké fakty sú neodškriepiteľné ako som uviedol v prvom príspevku. Horner hovorí iba čo sa mu hodí, to je ok, ale niektore fakty nie je môžne prekrútiť a vtedy z toho Max rozhodne nevyznie ako najlepsi.
Mne dosť vadí tato neustála neobjektívna tendencia v prospech Maxa, ničím nepodložena. Tie formule sú tak rozdielne, ze nie je mizne povedať, kto je rýchlejši. Za všetko len príklad s Ricciardom…ten bol najlepsi v predbiehaní na brzdy, pokial bol v RB… zmenil team a čo? Teraz ani omylom. To iste by sa stalo Maxovi. A btw, Lewis sám hovoril, ze najväčšiu výhodu v motokárach získaval neskorym brzdenim.
Teraz je najväčší rozdiel v low rake a high rake filozofii.
Skratka väčšina fanúšikov si robí názor na základe úplne zjednodušených veci.
Tak to bola asi žena. Keďže normálne by ti z4 zákrute s obyčajným šoférom zdrhla tak, že by si nechápal ako je to možné ten by si totiž v z4 tnejaký náklon ani nevšimol
To sú take nasilu ospravedlnenia pre Maxa, alw rozhodne nie realita. Skus sa spýtať ostatných pilotov, kto jazdi horšie. Výsledok ani netreba tipovať. Asi najviac by ti vedel porozprávať Vettel, Kimi, Leclerc alebo Riccardo.