Presne tak isto, ako rodičom bývalého gréckeho skokana do výšky Matrioška (prve meno) narodeného 12. apríla 1972.
https://worldathletics.org/athletes/-/14195229
Tu celkom isto citat nebudem, ale ak sa potvrdia spravy o jeho vstupe do timu Haas, tak to celkom rozbije moje presvedcenie… Naopak ak by do roku 2030 k nicomu nedoslo, tak ti to tu 1.1.2031 poriadne vytmavim
@Nordotor pokial je to s tym Haasom pravda, tak to bude fakt sok…
Ty tiez za vsetkym hladas bulvar.
co si pod tym predstavujes? pretoze medzi odchodom Marshalla a Neweyho je dost velke casove okno. Marshall odisiel este pred tym ako nejaky skandal vypukol.
Wheytley aspiroval na poziciu sefa stajne, ktoru nedostal, ale dostal ju v Audi.
Newey sa stazoval, ze nedostaval dostatocny kredit a v AM dostal brutalnu ponuku nad ramec toho co mal resp mohol mat v RB.
Podla rovnakeho bulvaru, na ktory sa odvolavas Horner a Newey stale udrzuju kontakt v sukromi.
Jedine dve konkretne veci za Hornerovym odchodom su
- medializovana afera, ktora poskodila obchodne zaujmy malinovkoveho biznisu.
- trenice medzi tajskymi a rakuskymi majitelmi, ktore vyustili do formalnej zmeny v majetkovej strukture materskej firmy.
Já jsem zase četl, že Horner s Josem byli dva kohouti na jednom hnojišti.
V angličtině to byli doslova dva kohouti na jednom hřišti.
V korporatoch sa to bezne stava, ze su tam zalezeni rozni darmozraci a roky si to nikto nevsimne.
Mas ty vobec kozu na tvari?
Preco? Nemas rad Hornera alebo nevies citat?
Ok, budem cakat, mozno toto forum este bude existovat.
Podla mna sa do F1 vrati na poziciu sefa niektoreho z timov, ale Haas by som rozhodne necakal.
Angláni nejsou v obraze.
Hnojiště máme tady, tak to přece musíme vědět lépe.
K jakému bulváru se tu odvolávám?
O tom jsem se tu vůbec nebavil.
Jinak klidně pošli ty zprávy co si posílá Horner s Neweyem
tebe to Newey neposiela co robi?
A ty pošli ten dickpicK, čo ti Horner poslal,
Jestli si nekdo mysli ze pro sefy tymu je bezne prechazet k jinym tymum tak rikam ze ne, tohle je daleko za hranici uvazovani pavlacovych drben. Za opravdu dlouhou dobu tady je nejaky Binotto ok, ten prijal vyzvu v Audi
Posílá, ale o žádné komunikaci s Hornerem nepadlo slovo, takže sis to podle mě zase vymyslel, aby si jen hateoval
Mam nove dickpics tak jestli ma nekdo zajem poslu nechci penize.
Ani nie, ale ked uz si niekde 20 rokov, mas zabehnuty kolektiv ktory slape a rozumie si tak ti staci, aby odisiel jeden dolezity clovek a uz sa to komplikuje… Musis toho nastupcu naucit chapat co hovoris alebo mu to vysvetlovat ako hlupakovi po lopate a nakoniec zistis, ze sa ti to nechce absolvovat len kvoli tomu, aby si sa znova dostal na tu uroven, kde si bol predtym a tak ides aj ty. Po 20tich rokoch sa lahsie hladaju dovody preco ist hladat novu vyzvu ako najst dovody preco zostat.
Na zvysok sa mi reagovat nechce
koho som vo svojom prispevku hejtoval?
Ok, nemusi chapat kazdy. Ono sa namiesto pravda pise prauda umyselne, ked chces zrovna poukazat na to, ze dany vyrok pravda nie je, aj ked si to dotycny mysli.
Hejtujes hogra lebo s nim nesuhlasis
Když jsem to tu dal, tak z toho Bretnix dostal takovou erekci, že žádal okamžitý smazání příspěvku