Horner formálne opustil Red Bull, dočkal sa štedrého odstupného | Magazín F1 - F1online.sk

Presne tak isto, ako rodičom bývalého gréckeho skokana do výšky Matrioška (prve meno) narodeného 12. apríla 1972.
https://worldathletics.org/athletes/-/14195229

Tu celkom isto citat nebudem, ale ak sa potvrdia spravy o jeho vstupe do timu Haas, tak to celkom rozbije moje presvedcenie… Naopak ak by do roku 2030 k nicomu nedoslo, tak ti to tu 1.1.2031 poriadne vytmavim :smiley:

@Nordotor pokial je to s tym Haasom pravda, tak to bude fakt sok…

Ty tiez za vsetkym hladas bulvar.

co si pod tym predstavujes? pretoze medzi odchodom Marshalla a Neweyho je dost velke casove okno. Marshall odisiel este pred tym ako nejaky skandal vypukol.

Wheytley aspiroval na poziciu sefa stajne, ktoru nedostal, ale dostal ju v Audi.

Newey sa stazoval, ze nedostaval dostatocny kredit a v AM dostal brutalnu ponuku nad ramec toho co mal resp mohol mat v RB.
Podla rovnakeho bulvaru, na ktory sa odvolavas Horner a Newey stale udrzuju kontakt v sukromi.

Jedine dve konkretne veci za Hornerovym odchodom su

1. medializovana afera, ktora poskodila obchodne zaujmy malinovkoveho biznisu.
  2. trenice medzi tajskymi a rakuskymi majitelmi, ktore vyustili do formalnej zmeny v majetkovej strukture materskej firmy.
3 Likes

Já jsem zase četl, že Horner s Josem byli dva kohouti na jednom hnojišti.

V angličtině to byli doslova dva kohouti na jednom hřišti.

V korporatoch sa to bezne stava, ze su tam zalezeni rozni darmozraci a roky si to nikto nevsimne. :slight_smile:

Mas ty vobec kozu na tvari?

Preco? Nemas rad Hornera alebo nevies citat? :smiley:

Ok, budem cakat, mozno toto forum este bude existovat. :smiley:

Podla mna sa do F1 vrati na poziciu sefa niektoreho z timov, ale Haas by som rozhodne necakal.

Angláni nejsou v obraze.
Hnojiště máme tady, tak to přece musíme vědět lépe. :grin:

K jakému bulváru se tu odvolávám?

O tom jsem se tu vůbec nebavil.

Jinak klidně pošli ty zprávy co si posílá Horner s Neweyem

1 Like

tebe to Newey neposiela co robi?

5 Likes

A ty pošli ten dickpicK, čo ti Horner poslal,

2 Likes

Jestli si nekdo mysli ze pro sefy tymu je bezne prechazet k jinym tymum tak rikam ze ne, tohle je daleko za hranici uvazovani pavlacovych drben. Za opravdu dlouhou dobu tady je nejaky Binotto ok, ten prijal vyzvu v Audi :writing_hand:

Posílá, ale o žádné komunikaci s Hornerem nepadlo slovo, takže sis to podle mě zase vymyslel, aby si jen hateoval

Mam nove dickpics tak jestli ma nekdo zajem poslu :wink: nechci penize.

Ani nie, ale ked uz si niekde 20 rokov, mas zabehnuty kolektiv ktory slape a rozumie si tak ti staci, aby odisiel jeden dolezity clovek a uz sa to komplikuje… Musis toho nastupcu naucit chapat co hovoris alebo mu to vysvetlovat ako hlupakovi po lopate a nakoniec zistis, ze sa ti to nechce absolvovat len kvoli tomu, aby si sa znova dostal na tu uroven, kde si bol predtym a tak ides aj ty. Po 20tich rokoch sa lahsie hladaju dovody preco ist hladat novu vyzvu ako najst dovody preco zostat.

Na zvysok sa mi reagovat nechce

3 Likes

koho som vo svojom prispevku hejtoval?

2 Likes

Ok, nemusi chapat kazdy. Ono sa namiesto pravda pise prauda umyselne, ked chces zrovna poukazat na to, ze dany vyrok pravda nie je, aj ked si to dotycny mysli.

1 Like

Hejtujes hogra lebo s nim nesuhlasis

1 Like

Když jsem to tu dal, tak z toho Bretnix dostal takovou erekci, že žádal okamžitý smazání příspěvku

3 Likes