Musis este vysvetlit ako je mozne, ze sa veci vo svete mozu diat aj paralelne a nemusia spolu az tak moc suvisiet
Dobre si napisal “vyplatia nejakú časť”, lenze podla sprav mu vyplatili/vyplatia odstupne vo vyske komplet zostavajucej vyplaty - teda odstupne vo vyske 60 mesiacov. O to prave ide, ze ked sa chce on zamestnat u konkurencie, bez obmedzeni, ocakaval by som ze by musel prijat nejaku “zlavu”.A to sa zjavne nestalo, preto si ja osobne myslim, ze sa neplanuje vratit do F1 pocas najblizsich 5-6 rokov. Lebo mi to inak nedava zmysel.
@Hedgehog zase ked si tie spravy mozes precitat, respektive to spravanie vidiet na vlastne oci, nepotrebujes rozhodnutie sudu, alebo najateho “nezavisleho pravnika”, aby si mal o vine jasno, a vidiac, ze tim stoji za tymto clovekom, sa rozhodol opustit tim. A to teraz nehovorim o sebe, ale o ludoch co tim opustili.
@Jos_Is_Back presne to som mal na mysli vo svojom prvom prispevku, ked som pisal, ze Max by uz mozno mal teraz isty piaty titul.
@mp1 moja chyba… Naisto to neviem, iba osobne predpokladam, v celom time Red Bull to bol on kto zarabal najviac. Napriklad aj preto, ze podla informacii Horner zarabal 12M rocne, kym Newey 10M rocne… U oboch predpokladam, ze patrili to top 3, ale neviem naisto.
Ak by teda teoreticky Horner nepatril do top 3, tak s ajeho 12M plat do stropu pocita, a teraz sa toho zbavili…
@Ferda nuz, na verejnost sa dostalo, ze ju on obtazoval a posielal neslusne spravy a fotky, ale to, ze by ona spala s niekym z timu Red Bull nikto nepovedal. Neviem, preco by malo byt OK ju takto dehonestujuco oznacovat.
No u mna je v tejto veci pravoplatny rozsudok nad vsetky spravy a dojmy a to pohlady
Jo? Já jen, že si tu chodil s pochodní upalovat za zprávy o odchodech zbRBR, že to je jen haterství, tak nevím jak to, že najednou čekáš😀
Len tak mimochodom. Ten Verstappenis sa ti ako podaril?
Nad ramec fixneho platu, ktory mu vyplatili, mal urcite v zmluve aj bonusy (za umiestnenia, vitazstva, atd). A je dost mozne, ze by mu museli vyplacat aj tieto bonusy az do konca zmluvy a mozno to je ta “zlava”, ktoru by si ocakaval.
Ale mozme sa len dohadovat. Snad sa raz docitame celu pravdu v jeho formulovej autobiografii.
Dame test Ficom / Kalinakom / Meciarom / Matovicom / dosad si hocikoho zo slovenskej politiky s jasnou kauzou - povazujes ich za nevinnych a neskorumpovanych, kedze ziadny pravoplatny rozsudok ich neuznal vinnymi?
Pravne nevinni su, ale clovek si na zaklade dostupnych info a vlastneho usudku asi svoj vlastny nazor urobit vie.
Moja odpoved
A tvoj uprimny nazor?
George si myslel, ze Mercedes na 2026 nema na vyber a moze si diktovat, no Wolff ho zjavne prechcal, lebo na vyber nema ani George a na 2027 je to prave Mercedes, kto si moze vyberat.
Wolffik musi velmi chciet toho Maxa, lebo v pripade dominancie, by mu na tituly stacil aj George. Zjavne nechce len tituly, ale chce to najlepsie, co moze mat a ma s Maxom vacsie plany a mozno rozmysla megalomansky o tom bajnom 8. titule.
Chlapce, ked ty vydrzis u jednoho zamestnavatela 20 rokov ako Newey, Marshall a Wheatley (ano, zasa si to zle vyhlaskoval), tak potom hovor o dovodoch na odchod. Kolko bol Newey vo Williamse ci McLarene? Wheatley, ci Marshall predtym u svojich zamestnavatelov? Tvoj hrdina z ostriekaneho plagatu za tu dobu stihol zmenit posobisko asi 7x, kym traja spominani boli v jednom teame. Prisla prilezitost, isli. Nic viac, nic menej
Mercedes sa po 2020 tiez prepadol, ludia odisli, ako to ze tu neexrementujete nad tym? Po tych rokoch dominancie su na tom predsa horsie ako RBR? Asi tam bude nejaka ta zaujatost
Kazdy caka (cakal) skor Alpine.
U neho je to mozne, lebo s jeho skill-setom sa tazko hlada novy zamestnavatel, a tak mozno ostane 20 rokov hnit u jedneho.
Ak si 20 rokov nikto nevsimne, ze zivi darmozraca co je celu pracovnu dobu na nete, tak hej. Aj to sa stava
Netrufam si takto
Fakt máš takový problém vydržet bez urážení či shazování?
Však ok, argumentuj, že tam vydrželi 20 let, dobrý argument. Ale nabízí se otázka, proč najednou odešlo tolik lidí z vysokých postů, aniž by šlo o vyhazovy. Myslíš, že si šli dát kafe do kuchyně a řekli si, že ze srandy obejdou v rozmezí pár měsíců?
A omlouvám se za zkomolení Wheatleyho
A v čem jsou ty novinky? O Mercedesu jako nejlepším výrobci pj na 2026 se píše rok, o Allisonovi se to ví od června. O Russellovi a nabídce na 1+1, kterou odmítl se ví od poloviny května.
Puffe hoď sem reálný novinky
No, Wheatley je cudzie slovo, tam sa dá ľahko kopnúť, ale na druhej strane “pravda” naopak naše. Či?