Horner formálne opustil Red Bull, dočkal sa štedrého odstupného | Magazín F1 - F1online.sk

Super, ale to je furt v rovině “já si myslím, protože bych se tak zachoval”. Klidně to může být důvod, ale aby to bylo důvod pro x lidí najednou mi přijde hodně nepravděpodobné, stejně tak, proč tam teda lítal Jos, když odcházeli jen tak, protože chtěli změnu?

Jo to mě nepřekvapuje, že na zbyzek nechceš reagovat

2 Likes

Jakýkoliv racionální myšlení si tím hateoval

1 Like

to je ktora ta racionalna myslienka z toho co si postol?

3 Likes

Honzi, že ty si opačný? Minule si tu narážal na môj penis, teraz ti behá po rozume bretnixova erekcia, už chýba len coming out z tvojej strany.

Josi, že ty jsi pomalejší, když na tebe reaguju a ty vůbec nechápeš podstatu té zprávy a podle toho to tady vypadalo v neděli, když ses tu hádal s celým forem jen skrz tvoje komplexy

2 Likes

Já nevím co ti příjde racionálním na tom neustále tu chodit, jak se v RBR vlastně nic nestalo, nikdo neodešel a když jo, tak to nesouviselo s Hornerem nebo děním v týmu, ale protože se nudili v práci, tak šli jinam

2 Likes

ja mozem povedat to iste o tebe. Ani jeden z nich neodisiel domov s ubolenym egom zalievat kyticky, ale kazdy z nich podpisal na lepsie miesto a s vacsim platom. kludne snivaj o tom, ze to bolo vsetko koli Hornerovi, ale nie su to male deti, su to profesionali.

3 Likes

Ano jsou a ty nabídky měli i dříve, o tom si určitě četl taky.

Nie naozaj ho nemam rad, je my nesmierne nesympaticky a posobi slizko. Mam svoj nazor aj na rozne kauzy, ktore pod jeho vedenim padli na Red Bull (inak sympaticka znacka). Ktore poskodili F1 ako znacke, a nebudem klamat, odradili ma aj od pitia Red Bullu a prechodu na alternativu v podobe Monsterov…

ale naznacil to
v niektorom rozhovore celkom priamo povedal, ze v roku 23 ho horner s vachem “prehlasovali” v klucovom smerovani vyvoja auta a vyvoj sa ubral smerom ktory presadzoval vache a z hodou okolnosti v priebehu sezonu 24 sa z totalne dominantneho auta stalo auto totalne nepredvidatelne a vyrazne spomalilo
a druha nahoda bola, ze newey ohlasil odchod z rb kratko potom ako prepukla dicpic afera a to len v roku 23 predlzil zmluvu o niekolko rokov

ale urcite to nemalo nic spolocne s hornerom ten jeho odchod :slight_smile:
urcite nieeeeeeee :slight_smile:

no obcas sa stava, ze pravoplatny rozsudok je uplne v rozpore so skutocnostou, lebo velakrat napr. niesu pripustene dokazy ak su v neprospech obvineneho lebo neboli ziskane uplne legalnym sposobom. sice na jednej strane je to dobre, ze sa nepripustaju take dokazy, ale na druhej strane ak tie dokazy su pravdive tak sa nemoze obvineny stazovat, ze napriek rozhodnutiu sudu ho verejnost povazuje za pachatela/kriminalnika/…

zober si taky pripad oj simpsona, vsetci vedia, ze tu svoju zenu a milenca zabil, ale kedze sud nepripustil vsetky dokazy tak formalne bol z toho oslobodeny aj ked vskutocnosti tych ludi zabil a to je proste fakt

ale na 26 nema na vyber ani mercedes a minimalne moze russell vysponovat vysku platu
koho tam dosadi mercedes? vykupi niekoho spod zmluvy? ak by chcel niekoho rovnocenneho russellovi tak to by mohol rovno dat russellovi plat na urovni lujza vo ferrari a vyjde ich to lacnejsie a hlavne nikto russelovych kvalit nieje asi ani teoreticky dostupny. mozno tak norris po sezone ak prehra s piastrim by to vzal, ale ta suma za jeho vykupenie by bola astronomicka a navyse bol by to psychicky dost nestabilny norris
a si predstav, ze potom by s takouto jazdeckou dvojicou mercedes prisiel o titul(pj aj pk) o par bodov a vsetci by veedeli, ze s russellom by ich ziskali oba, ved to by bola pre wolffa brutalna pohroma

uz ani toho bottasa tam nemoze nasadit uz aj za neho by musel cvakat 15-20mega ak nie viac
alebo tam snad da svojho milacia schumiho? :slight_smile: no to by bola dvojica antoneli schumak

wolfik ak chce maxa tak predsa moze odpalkovat stale velmi nevyrazneho a nestabilneho(vykonovo) antoneliho

Wolff chce zpet Lewise, VER prestoupit nemuze, trpi fobii z noveho prostredi, proto si taky postavil vlastni zavodni tym.

Debata o h0vne, nic v zlom

1 Like

Nemyslím si, že je to tak. Mercedes môže zavolať do Williamsu, či sú ochotní na rok akceptovať swap Sainz - Russell, Williams to samozrejme prijme a Russell sklopí uši a podpíše aj na rok, len aby bol v Mercedese. :smiley:

A s dominantným autom vyjazdí titul aj Sainz. :slight_smile:

Toto bude veľmi ťažké pre jeho ego, lebo Antonelli je Totov osobný projekt v podstate.

a preco by si mercedes bral sainza ktory sa celkovo trapi vo williamse?
ale co je hlavne preco myslis, ze to sainz na rok podpise? aj ked je pravda, ze toto by bolo pre mercedes asi najlacnejsie kedze som zabudol ze sainz ma dohodu, ze ho williams pusti, ale pokial viem, tak sainz mal ponuku na 1 rok v mercedese uz na tuto sezonu ale odmietol ju prave z dovodu, ze on nebude niekomu robit len rocnu vypln a chce dlhodobu zmluvu

aj russell je nieco ako wolffov projekt aj ked sa o neho tak verejne nebije, ale ak by vyhral titul tak by urcite vsade kvakal, ze to on ho nasiel a prijal do mercedesu

a inak v takej pozicii ako je wolff by mal clovek vediet odpisat aj znacne drahu investiciu ak je jasne, ze z nej nic nebude. ak to nevie tak skor ci neskor ho to ego stiahne ku dnu

Na rok im staci aj Sainz. Ak budu mat dominantne auto, tak vyjazdi titul aj on. Ale myslel som to len ako vyjednavaciu paku na Russella.

A preco nie? Ist na rok do timu, ktory ma najvacsi predpoklad ziskat titul a potom sa vratit do Williamsu alebo byt stale vo Williamse? :slight_smile:

To bolo minuly rok ak sa nemylim, ze Mercedes ho chcel len na 2025 a od 2026 chceli Verstappena. A pre 2025 sa s Mercedesom na titul neratalo a Sainz by si po roku opat musel hladat miesto, takze to bol nezmysel pre neho.

Tam to praveze az take ruzove nebude. Nechal ho dlho vo Williamse, lebo Hamilton pozadoval dvojku Bottasa a bal sa Russella. Keby to bola Totova srdcovka (tak ako sa zdal byt Kimi), tak ho da do Mercedesu o dost skor. A aj tie oslavy Mercedesu boli uplne ine ked vyhral Hamilton a ked Russell.

To je pravda, ale po roku je este skoro. Ja by som Kimimu dal dva roky a az treti by som bilancoval. Aj Piastri bol minuly rok biedny a to je omnoho starsi.

My víme, že máš neustále mokré kalhotky z Verstappena, ale nelži tu furt, každý ví, že jsou to lži a Toto to několikrát potvrdil.

1 Like

V 5. lize motorsportu je o něj zajem.

1 Like

a preco si myslis, ze by ho williams po roku zobral spat? :slight_smile:
co ak by sa tam russell uchytil, nemal by kde odist, tak preco by ho nahradzovali sainzom? a mozno by sainzovi ostal cierny peter a skoncil by v nejakom haase a ak by mercedes neziskal titul tak by to mohlo byt hodnotene ako vazny omyl v jeho kariernom rozhodnuti

samozrejme moze byt, ze by vyhral titul, ale mercedes velmi nevypada, ze by postavil buduci rok najlepsie auto