Honda berie zodpovednosť na seba: Nie sme spokojní s výkonom ani spoľahlivosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Jj Hamilton nedokázal předjet Kubicu. Asi měl taky fialovo před očima.

Tak dokonce něco kolem 40 kol. :sweat_smile:

2 lajkov

Jenže Hamík neměl co získat, ani ztratit. To Alonso se o titul připravil.

Jj on nechtěl Kubicu předjet proto za ním jezdil 40 kol. :flexed_biceps:

2 lajkov

To nemá cenu, on je argumentačně plochej a zbylo mu jen heslo Petrov.

2 lajkov

Takže stále běžná klasika. Za všechno můžou oni a nebožátko Alonso doplácí na chyby druhých.

Však Alonsovi to vyčítáno žádnou odborností nebylo, Ferrari jejich strategický počin ano. Buď F1 nerozumíš, nebo v tomto případě nechceš rozumět. Vyvolávat heslo Petrov je fakt pro chudáky, tak si rozmysli jestli to tak opravdu máš.

2 lajkov

Tak mi spočítej kolik předjetí bylo 2019, když v abu dhabi vypadl system na řízení drs na 18 kol. :sweat_smile:

Jak píše Situs, nemáš argumenty. Já ti je poslal a ty jen Petrov Petrov. Takže za mě vše.

2 lajkov

Několik předjetí tam bylo i když jsi minule tvrdil, že nebylo žádné.

Mimochodem opravdu máš na mysli rok 2019, nebo jsi jen trochu přetažený?

Za nás vše :slightly_smiling_face: Dobrou

2 lajkov

Dobrou noc. :slightly_smiling_face::sleeping_face:  

1 lajk

Dobrou.

1 lajk

Koukám Ferdo, že si zase vytáhl těžký kalibr žluči a neznalosti sezón

2 lajkov

Pouze jsem oprášil okénko do historie.

Jen motor od Hondy má mít nadváhu 15 kilo?
Jestli je to pravda, tak v tom případě Honda nepotřebuje úpravy, ale kompletně novou konstrukci motoru.

Do tvé překroucené, klasicky

2 lajkov

Víš aspoň o čem píšeš?

Já jo, ty očividně zase ne :grinning_face: zmatený důchodce co nadává na ajťáky, tady už je to rutina

2 lajkov

Takže nevíš, jen máš potřebu se s někým hádat.

1 lajk

Samozřejmě, že já to vím. Ty si napsal, že Hamovi v AD10 o nic nešlo, i když měl ztrátu 24b na první místo, takže velmi nepravděpodobné, ale stále matemticky možné získat titul. U Petrova to byla geniální obrana, u Kubici to byla výletní vyjížďka. Alovi chyběly 4b na konci, takže Petrov a plus 2 body by stejně nic neřešily, jenže tobě nejde o fakta. Ty jsi prostě žlučař co se nestydí lhát, jen aby mohl kopat do jezdců, FIA, týmů atd. Hlavně, že si tu měl potřebu psát, jak je Binotto neschopný inženýr přes motory.

2 lajkov

Když Alonso porušoval jeden traťový limit za druhým, tak by mu opravdu nepomohla ani svěcená voda v chladičích.