Jj Hamilton nedokázal předjet Kubicu. Asi měl taky fialovo před očima.
Tak dokonce něco kolem 40 kol. ![]()
Jj Hamilton nedokázal předjet Kubicu. Asi měl taky fialovo před očima.
Tak dokonce něco kolem 40 kol. ![]()
Jenže Hamík neměl co získat, ani ztratit. To Alonso se o titul připravil.
Jj on nechtěl Kubicu předjet proto za ním jezdil 40 kol. ![]()
To nemá cenu, on je argumentačně plochej a zbylo mu jen heslo Petrov.
Takže stále běžná klasika. Za všechno můžou oni a nebožátko Alonso doplácí na chyby druhých.
Však Alonsovi to vyčítáno žádnou odborností nebylo, Ferrari jejich strategický počin ano. Buď F1 nerozumíš, nebo v tomto případě nechceš rozumět. Vyvolávat heslo Petrov je fakt pro chudáky, tak si rozmysli jestli to tak opravdu máš.
Tak mi spočítej kolik předjetí bylo 2019, když v abu dhabi vypadl system na řízení drs na 18 kol. ![]()
Jak píše Situs, nemáš argumenty. Já ti je poslal a ty jen Petrov Petrov. Takže za mě vše.
Několik předjetí tam bylo i když jsi minule tvrdil, že nebylo žádné.
Mimochodem opravdu máš na mysli rok 2019, nebo jsi jen trochu přetažený?
Za nás vše
Dobrou
Dobrou noc. ![]()
Koukám Ferdo, že si zase vytáhl těžký kalibr žluči a neznalosti sezón
Pouze jsem oprášil okénko do historie.
Jen motor od Hondy má mít nadváhu 15 kilo?
Jestli je to pravda, tak v tom případě Honda nepotřebuje úpravy, ale kompletně novou konstrukci motoru.
Do tvé překroucené, klasicky
Víš aspoň o čem píšeš?
Já jo, ty očividně zase ne
zmatený důchodce co nadává na ajťáky, tady už je to rutina
Takže nevíš, jen máš potřebu se s někým hádat.
Samozřejmě, že já to vím. Ty si napsal, že Hamovi v AD10 o nic nešlo, i když měl ztrátu 24b na první místo, takže velmi nepravděpodobné, ale stále matemticky možné získat titul. U Petrova to byla geniální obrana, u Kubici to byla výletní vyjížďka. Alovi chyběly 4b na konci, takže Petrov a plus 2 body by stejně nic neřešily, jenže tobě nejde o fakta. Ty jsi prostě žlučař co se nestydí lhát, jen aby mohl kopat do jezdců, FIA, týmů atd. Hlavně, že si tu měl potřebu psát, jak je Binotto neschopný inženýr přes motory.
Když Alonso porušoval jeden traťový limit za druhým, tak by mu opravdu nepomohla ani svěcená voda v chladičích.