podľa čoho specifikuješ A stáj?
Podle toho, jestli podvádí, aby jim Puff mohl fandit
Top tým je ten, který patří mezi ty, kteří jsou znatelně odskočeni od zbytku pole.
Jaký scény? Prostě podepsal jinde a odešel.
Když tam v závěru každou tiskovku říkal, že už se těší, že konečně odejde. A pak po posledním závodě teatrálně odešel do hospitality Astonu.
Celé to bylo velmi neuctivé vůči Alpine.
Podle mě bylo neuctivé jak s jezdci Alpine zacházelo, zejména s jejich jediným dvojnásobným. Hráli s nima směšnou hru, prohráli. Jistě, Alonso je ten co jen nešoupe nohama a nenechá si srát na hlavu. Bylo fér podepsat jinde, a odejít, je to F1. Ty vidíš ale jen nefoukanost Alonsa, nikdy druhou stranu. Neviděl jsi ji u Hama, ani u Alpine, jen Alonso je ten zlej, jdi do háje jednostranej slepejši.
Ani jeden ze třech Alonsových odchodů nebyl uctivý. Odchod z Mclarenu a Ferrari byl stejný a na veselém odchodu z Astonu se už taky začalo pracovat.
Hlavně že chování otmara k Alonsovi bylo důstojné, se podívej co mlel potom co ztratil jak Alonsa tak Piastriho. Ale chápu, ty na něj máš crush. xdd
44let, a stále v F1 ![]()
Po dvou titulech už nepřesvědčil.
Naopak ve Ferrari ukazal že je to výjimečný pilot. Pak ho pohřbila Honda.
Vyjímečný výkon podal Petrov.
Nečekám že bys tomu rozumněl i kdybys uměl anglicky bys to nepochopil, ale tady máš:
To nestojí ani za komentář, víc tam nemáš?
Není třeba rozumět. Stačilo se dívat jak Alonso za Petrovem lítá po trati i blízkém okolí jako hadr na holi.
Kdyby Alonso přemýšlel, tak si nejdříve zahřeje nové gumy a pak si mohl Petrova slíznout jako malinu. Jenže on se zbejčil, že se mu Petrov neklaní a tak to dopadlo.
Jj stejně jako Hamilton Kubicu, krerýho se snažil předjet určite více jak 10 kol možná ke 20? Už nevím…hmm a musel počkat až zajede do boxů.
Nevzpomínám si, že by měl tehdy Hamík vůz schopný titulu. A Kubica byl taky trochu jiný kalibr, než Petrov.
Před chvílí si psal že předvedl výjimečný výkon.
Nevím fakt co chceš, ale v tom závodě se nepředjíždělo a kvůli abu 2010 se zavedlo drs. Že to nechápeš to se nedá nic dělat…
Právě já mám oči otevřené. Alonso je výborný pilot.
Pokud by měl lepší chování, tak mohl dosáhnout ještě daleko větších výsledků.
Všude, kde byl, tak to nějakým způsobem rozhádal a udělal tam toxic prostředí. To není můj pocit, tak to prostě je. Je to součást jeho nátury a týmové taktiky.
Ano, Petrov opravdu předvedl vynikající výkon. To se ovšem nedalo napsat o Alonsovi, který nedokázal předjet nejhoršího jezdce v poli ve slabém voze s ojetými gumami ve Ferrari na čerstvých gumách.
Holt tak to dopadá, když se Alonsovi dělají před očima fialové kruhy vztekem.