Honda berie zodpovednosť na seba: Nie sme spokojní s výkonom ani spoľahlivosťou | Magazín F1 - F1online.sk

podľa čoho specifikuješ A stáj?

2 lajkov

Podle toho, jestli podvádí, aby jim Puff mohl fandit

2 lajkov

Top tým je ten, který patří mezi ty, kteří jsou znatelně odskočeni od zbytku pole.

Jaký scény? Prostě podepsal jinde a odešel.

1 lajk

Když tam v závěru každou tiskovku říkal, že už se těší, že konečně odejde. A pak po posledním závodě teatrálně odešel do hospitality Astonu.
Celé to bylo velmi neuctivé vůči Alpine.

Podle mě bylo neuctivé jak s jezdci Alpine zacházelo, zejména s jejich jediným dvojnásobným. Hráli s nima směšnou hru, prohráli. Jistě, Alonso je ten co jen nešoupe nohama a nenechá si srát na hlavu. Bylo fér podepsat jinde, a odejít, je to F1. Ty vidíš ale jen nefoukanost Alonsa, nikdy druhou stranu. Neviděl jsi ji u Hama, ani u Alpine, jen Alonso je ten zlej, jdi do háje jednostranej slepejši.

2 lajkov

Ani jeden ze třech Alonsových odchodů nebyl uctivý. Odchod z Mclarenu a Ferrari byl stejný a na veselém odchodu z Astonu se už taky začalo pracovat.

Hlavně že chování otmara k Alonsovi bylo důstojné, se podívej co mlel potom co ztratil jak Alonsa tak Piastriho. Ale chápu, ty na něj máš crush. xdd

2 lajkov

44let, a stále v F1 :hugs:

2 lajkov

Po dvou titulech už nepřesvědčil.

Naopak ve Ferrari ukazal že je to výjimečný pilot. Pak ho pohřbila Honda.

2 lajkov

Vyjímečný výkon podal Petrov.

Nečekám že bys tomu rozumněl i kdybys uměl anglicky bys to nepochopil, ale tady máš:

2 lajkov

To nestojí ani za komentář, víc tam nemáš?

2 lajkov

Není třeba rozumět. Stačilo se dívat jak Alonso za Petrovem lítá po trati i blízkém okolí jako hadr na holi.
Kdyby Alonso přemýšlel, tak si nejdříve zahřeje nové gumy a pak si mohl Petrova slíznout jako malinu. Jenže on se zbejčil, že se mu Petrov neklaní a tak to dopadlo.

Jj stejně jako Hamilton Kubicu, krerýho se snažil předjet určite více jak 10 kol možná ke 20? Už nevím…hmm a musel počkat až zajede do boxů.

1 lajk

Nevzpomínám si, že by měl tehdy Hamík vůz schopný titulu. A Kubica byl taky trochu jiný kalibr, než Petrov.

Před chvílí si psal že předvedl výjimečný výkon. :sweat_smile:Nevím fakt co chceš, ale v tom závodě se nepředjíždělo a kvůli abu 2010 se zavedlo drs. Že to nechápeš to se nedá nic dělat…

1 lajk

Právě já mám oči otevřené. Alonso je výborný pilot.
Pokud by měl lepší chování, tak mohl dosáhnout ještě daleko větších výsledků.

Všude, kde byl, tak to nějakým způsobem rozhádal a udělal tam toxic prostředí. To není můj pocit, tak to prostě je. Je to součást jeho nátury a týmové taktiky.

Ano, Petrov opravdu předvedl vynikající výkon. To se ovšem nedalo napsat o Alonsovi, který nedokázal předjet nejhoršího jezdce v poli ve slabém voze s ojetými gumami ve Ferrari na čerstvých gumách.
Holt tak to dopadá, když se Alonsovi dělají před očima fialové kruhy vztekem.