Holandský De Telegraaf zvýšil stávku: McLaren pozorne sleduje situáciu okolo Verstappena | Magazín F1 - F1online.sk

Zažíva Red Bull ďalšiu vlnu odchodov? Zdalo sa, že konkurencia si technické a pretekové oddelenie tímu rozobrala natoľko, že už nebude koho „ukradnúť“. V tíme však stále zostali niektoré veľmi cenné mozgy. S odchodom Gianpiera Lambiaseho je nevyhnutné, že sa vyroja aj špekulácie ohľadom budúcnosti Maxa Verstappena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231383/holandsky-de-telegraaf-zvysil-stavku-mclaren-pozorne-sleduje-situaciu-okolo-verstappena

Na čo by išiel Verstappen do silného tímu? Však on podľa svojich fanúšikov dokáže vyhrávať v hocijakom aute

1 lajk

Kdybych měl v týmu Piastriho, tak bych taky hledal alternativy.

Teraz si trafil klinec po hlavičke :laughing:

Piastri si mazal lepší Mercedes na chleba, než Toto zavolal pro SC

…nejak moc veľké vzrušo…..:rofl::rofl::rofl::rofl:

Vsak v 2024 ziskal titul v 3top monoposte.

V roku 2025 uz na titul nedociahol, lebo sedel az vo 4top monoposte. :smiley:

Max v McLarenu? To na bingo kartičce nebylo :grin:

To by bylo super pikantní, ale zatím to zní jako solidní blbost…nebo? :face_with_tongue:

1 lajk

Podľa tabuľky áno.. Ale to že jeho tímový kolegovia nedostávali upgrady ako Verstappen alebo že mu automaticky uhýbali keď bol za nimi to prečo nespomenieš?

Slabeho a protekcneho Norrisa mozu vyhodit a Piastri bude dobra timova dvojka…

1 lajk

Ak by to bola pravda, tak by to dávalo zmysel a Zack by mal manažérsky plusový bod, keďže McLaren Maxa myslím dosť potrebuje, hlavne teraz - logika uvažovania v mojom rok starom príspevku nižšie, kedy sa rozbiehali minuloročné debaty o prestupe Maxa.

Citácia:

1 lajk

Ja si robim srandu. To jeho fanusikovia tvrdili, ze vyhral titul v 3 top monoposte.

Minuly rok mal 1-2top monopost a na titul nedociahol.

McL Maxa vobec nepotrebuje, ma silnu dvojicu. To, ze ich Verstapen minulu sezonu dotiahol, je len tym, ze RB bol najrychlejsi na konci sezony.

Tento rok je kde ten hviezdny jazdec ? Momentalne je RB 4top tim v startovom poli a mal by byt na 8priecke. Zatial je pred nim Bearman aj Gasly.