a zítra klinická smrt Bobe
Kanada je top, nasi nemaji co ztratit vime to vsichni vi to hraci, takze do plnych a uvidime.
to je pravda. Nezbývá než vzývat přízeň veškerých hokejových bohů tam v nebi. V tom našem hokeji ale musí přijít změna, máme čtvrtý rok po sobě dost kvalitní U20, na rozmezí NHL a AHL tam máme přes 20 hráčů, kteří jsou zvyklí na úzké kluziště a hrát přímočarý hokej. Dneska je ten hokej primárně o pohybu, neustále bruslit a dohrávat každý souboj. To co dneska dokázal Nečas bylo neskutečné jak dokázal najít Ruttiče přes 3 dánské hokejky. Ale to je ten důvod proč se tolik trápí a vymyslet nějakou akci nás tíží, viz. naše přesilovky. Zítra, ať to bude McDavid, Kinnon, Crosby… všichni nás budou tvrdě napadat a dohrávat
Viz. Slováci na minulé olympiádě se Slafkovským, dostal šanci a jak to vypadá dnes…Pokud nezačneme ten náš tým měnit a zapojovat tam ty naše borce z AHL/ okrajově NHL tak k té změně naší repre nedojde.
Vypichnu dve veci, reprezentace u nas je po desetileti pod tlakem “ odborniku “ a muzstvo vetsinou neodemkne potencial, i kdyz hrace mame paradni, nerozumim kdyz zapas s Danskem jsem si uzil, ale jen otevru clanek vidim tmu, frustraci, sikanu ne od lidi fanousku, ale ze strany novinaru. Live komentatory bych kompletne vymenil, s vyjimkou dvojice ze zapasu s Danskem, ti byli v poradku, mozna proto jsem vykon muzsta proste prijal jaky je a sledoval jsem hokej, ne verejnou popravu a emocni kasi a zoufale kydy. Byvali hokejiste se vetsinou ve studiu jen snazi vybalancovat ten trapny balast co z komentatoru leze.
Druha vec, Gudas s Danskem udelal tolik chyb ze by si proste klidne zaslouzil s Kanadou sedet na lavicce, treneri to neudelaji, i ti nejlepsi maji pasma, i cele turnaje kdy hrajou nemozne a muzstvo spise tahnou dolu, opet je tady strach z novinaru a odezvy takoveho rozhodnuti atd..
Letos mame kvalitni kadr, bohuzel je to kazdy rok stejne, o to vice vynika predlonsky titul, klobouk dolu.
![]()
Krásny výkon, zaslúžené semifinále.
![]()
Tento tím pri dobrom výkone môže kľudne brať medailu. ![]()
Je to tam, Nemci idú domov. Sme medzi štyrmi najlepšími tímami na tejto olympiáde, super. ![]()
Doufám, že dojdete až do finále ![]()
Gratulace, zahrajete si o medaili na olympiádě.
Rozhodčí se strašně snaží, ten nesmysl za který vyloučil Kempného, absolutní vtip. Potom řada zákroků na naše bez povšimnutí, ale jakmile Gudas dohraje McKinnona, tak okamžitě píská
Česko - Kanada napínavý zápas. ![]()
Presne tak…teraz už len či to bude Nagano 1998 alebo World Cup of Hockey 2004? ![]()
EDIT: Tak nakoniec Svetový pohár 2004, čo sa dá robiť. ![]()
Český zázrak sa bohužiaľ nekoná.
Ale aspoň ste nám ukázali, že Kanada je zdolateľná.
Parádní výkon, obrovská hrdost, klobouk dolů před kluky
Vidím, že zdravější je se celou dobu raději dívat do ledničky, než na televizi. ![]()
Škoda, že Česi nepostúpili, lebo vyzeralo to nádejne. ![]()
Dík
. Překvapili mě, a asi nejen mě, škoda. Uvidíme, co vaši, budu držet palce.
Gól Paláta prý neměl platit, když jsme hráli v šesti.
Jak to mohli sudí přehlédnout? Gól Paláta neměl platit, Češi hráli i slavili v šesti! | iSport.cz
Velmi dobry zapas a musim vypichnout zaverecny obecny poyeb Voracka vsech co neumi ocenit kvalitni vykon, kdyby tam Voras nebyl, komentator CT by snad spachal sebevrazdu, to musi skoncit. Taky pred zapasem co jsme museli vyslechnout, to je na vyhazov, ti lide za mikrofonem jsou davno za zenitem.
No a co, oni hráli taky v šesti - s rozhodčím
. Ale je to samozřejmě lapsus. Tak jsme asi prohráli zaslouženě, no…