Hokej Olympiada 2026

Slovaci jedou..Finove nejak vytuhli.

1 lajk

Fíni zažili dobré prekvapko. :grin:

Perfektný výkon našich. Celý tím super, ale Slafkovský a Hlavaj boli neskutoční. :fire:

3 lajkov

Cesko - Kanada 0:5

..bude prezidente omlouvame se?

Kanada je iný level. Škoda, že tam nie je Rusko, to by mohol byť neskutočný zápas.

Ale pre Čechov sa nič nedeje, výkon nebol vyslovene zlý a výsledok mohol byť aj miernejší, šance mali. Dôležitý zápas bude až ten so Švajčiarskom.

Ja by som ruskych hokejistov ovela radsej videl v zakope niekde pri Casiv Jare. Najlepsie uz v nejakom rozbombardovanom. Co su to za vlastencov, ze sa chcu bavkat hokejom, kym ich nador, pardon, narod, bojuje o prezitie.

Ty si pekný odpad s riadnym hovnom v hlavičke a nechutným charakterom. Ja by som rád videl v zákope teba, v nejakom rozbombardovanom ty skoorvysyn. :slight_smile:

@admins @Admin @Milan.Kubala budu bany?

2 lajkov

Bany už neboli dlho, už sú to roky. :slightly_smiling_face:
Keď neboli za kopec vecí doteraz, tak už nebudú nikdy.

1 lajk

Keď niekto si takto verejne praje smrť nevinných športovcov, tak to už by mohlo byť na ban.

Nevinný sú dovtedy dokedy nepropagujú AFRF na zápasoch KHL.

4 lajkov

Ale no, obetovat sa za svoju vlast je predsa pocta! Budu z nich vacsi hrdinovia, nez keby zisali olympijske zlato.

Ale notak panove, tema je hokej.

Ta technická vybavenost a šikovnost všech těch hráčů je jiná galaxie. První třetina od Čechů velmi dobrá, fyzicky aktivní a dařilo se jim vracet obdržené hity a získávat puky po soubojích. Bohužel no, ztráta puku ve vlastním pásmu těch 5 sekund před koncem třetiny a Celebrini to tam ukázkově zavěsil. Druhá třetina jakž takž ještě dobrá od Čechů, ale bylo cítit, že už je Kanada jistější a druhý gól to už uzavřel. Třetí gól sice neměl platit, kdy Kanada hrála v 6ti a rozhodčí to nepískal ale nic by to asi nezměnilo. Kanada zaslouženě, soustředěný výkon po celý zápas.

2 lajkov

Takže aj hráči NHL, ktorá často propaguje a podporuje rôznych veteránov, ktorí mohli byť súčasťou operácii v Iraku a kade-tade, sú vinní?

Nebuď smiešny a nesnaž sa mudrovať o veciach, o ktorých nevieš vôbec nič. Hokejistovi ide primárne o hokej a zabezpečenie svojej rodiny. A hokejovo je KHL stále pravdepodobne druhá najlepšia liga na svete.

Keby si hrával hokej a mal by si šancu dostať sa napríklad z českej ligy do KHL, tak by si to tiež prijal, lebo z KHL do NHL je bližšie ako z českej. A NHL je ten sen a cieľ, pre ktorý všetci hráči tvrdo trénujú od útleho detstva.

Presne ako to spravil Ružička. Palec hore pre neho, snáď sa mu podarí vrátiť do NHL. :slight_smile:

Je to len pokrytectvo a faloš takýto názor ako máš ty. Presne ako napríklad Nemci, ktorí si veselo obchodovali s Rusmi aj po zavedení sankcií.

Za 5 korún navyše by si išiel robiť pre miestnu pobočku hocijakej ruskej firmy a tu sa hráš na moralistu.

Škoda toho prvého gólu, to bol celkom zlom. Keby to Čechom padlo prvým, mohlo to vyzerať inak. A šancí mali pomerne veľa.

Zatiaľ máme na olympiáde výborný rozbeh a plných 6 bodov. :ice_hockey: :flexed_biceps: :slovakia:

3 lajkov

Tak teraz si českí hráči pekne porobili francúzskeho brankára. :+1:

Bravo! Nám to zatím tolik netahá, ale ostuda je snad už dnes zažehnaná.

1 lajk

Nešiel ale nevadí a vlastne je mi to jedno. Rusko celú svoju existenciu niekoho napáda a životná úroveň mimo Petrohradu a Moskvy majú kdesi v 19.stor európy, oni sú taký spomalený v evolúcii. A Irák je zlý príklad, lebo to bolo pod rezolúciou OSN, ktorú Rusko viac-menej schválilo, keďže sa zdržalo hlasovania ako člen bezpečnostnej rady.

Dneska očakávam švédsko v 57 minúte pri stave 3:1 v prospech ich, bude odvolávať brankára. To je proste Haluz, že Slovensku stačí prehrať o dva góly a sme prvý.