Slovaci jedou..Finove nejak vytuhli.
Fíni zažili dobré prekvapko. ![]()
Perfektný výkon našich. Celý tím super, ale Slafkovský a Hlavaj boli neskutoční. ![]()
Cesko - Kanada 0:5
..bude prezidente omlouvame se?
Kanada je iný level. Škoda, že tam nie je Rusko, to by mohol byť neskutočný zápas.
Ale pre Čechov sa nič nedeje, výkon nebol vyslovene zlý a výsledok mohol byť aj miernejší, šance mali. Dôležitý zápas bude až ten so Švajčiarskom.
Ja by som ruskych hokejistov ovela radsej videl v zakope niekde pri Casiv Jare. Najlepsie uz v nejakom rozbombardovanom. Co su to za vlastencov, ze sa chcu bavkat hokejom, kym ich nador, pardon, narod, bojuje o prezitie.
Ty si pekný odpad s riadnym hovnom v hlavičke a nechutným charakterom. Ja by som rád videl v zákope teba, v nejakom rozbombardovanom ty skoorvysyn. ![]()
@admins @Admin @Milan.Kubala budu bany?
Bany už neboli dlho, už sú to roky. ![]()
Keď neboli za kopec vecí doteraz, tak už nebudú nikdy.
Keď niekto si takto verejne praje smrť nevinných športovcov, tak to už by mohlo byť na ban.
Nevinný sú dovtedy dokedy nepropagujú AFRF na zápasoch KHL.
Ale no, obetovat sa za svoju vlast je predsa pocta! Budu z nich vacsi hrdinovia, nez keby zisali olympijske zlato.
Ale notak panove, tema je hokej.
Ta technická vybavenost a šikovnost všech těch hráčů je jiná galaxie. První třetina od Čechů velmi dobrá, fyzicky aktivní a dařilo se jim vracet obdržené hity a získávat puky po soubojích. Bohužel no, ztráta puku ve vlastním pásmu těch 5 sekund před koncem třetiny a Celebrini to tam ukázkově zavěsil. Druhá třetina jakž takž ještě dobrá od Čechů, ale bylo cítit, že už je Kanada jistější a druhý gól to už uzavřel. Třetí gól sice neměl platit, kdy Kanada hrála v 6ti a rozhodčí to nepískal ale nic by to asi nezměnilo. Kanada zaslouženě, soustředěný výkon po celý zápas.
Takže aj hráči NHL, ktorá často propaguje a podporuje rôznych veteránov, ktorí mohli byť súčasťou operácii v Iraku a kade-tade, sú vinní?
Nebuď smiešny a nesnaž sa mudrovať o veciach, o ktorých nevieš vôbec nič. Hokejistovi ide primárne o hokej a zabezpečenie svojej rodiny. A hokejovo je KHL stále pravdepodobne druhá najlepšia liga na svete.
Keby si hrával hokej a mal by si šancu dostať sa napríklad z českej ligy do KHL, tak by si to tiež prijal, lebo z KHL do NHL je bližšie ako z českej. A NHL je ten sen a cieľ, pre ktorý všetci hráči tvrdo trénujú od útleho detstva.
Presne ako to spravil Ružička. Palec hore pre neho, snáď sa mu podarí vrátiť do NHL. ![]()
Je to len pokrytectvo a faloš takýto názor ako máš ty. Presne ako napríklad Nemci, ktorí si veselo obchodovali s Rusmi aj po zavedení sankcií.
Za 5 korún navyše by si išiel robiť pre miestnu pobočku hocijakej ruskej firmy a tu sa hráš na moralistu.
Škoda toho prvého gólu, to bol celkom zlom. Keby to Čechom padlo prvým, mohlo to vyzerať inak. A šancí mali pomerne veľa.
Tak teraz si českí hráči pekne porobili francúzskeho brankára. ![]()
Bravo! Nám to zatím tolik netahá, ale ostuda je snad už dnes zažehnaná.
Nešiel ale nevadí a vlastne je mi to jedno. Rusko celú svoju existenciu niekoho napáda a životná úroveň mimo Petrohradu a Moskvy majú kdesi v 19.stor európy, oni sú taký spomalený v evolúcii. A Irák je zlý príklad, lebo to bolo pod rezolúciou OSN, ktorú Rusko viac-menej schválilo, keďže sa zdržalo hlasovania ako člen bezpečnostnej rady.
Dneska očakávam švédsko v 57 minúte pri stave 3:1 v prospech ich, bude odvolávať brankára. To je proste Haluz, že Slovensku stačí prehrať o dva góly a sme prvý.