Hodgkinson je proti homologácii motorov: Nechajte nás zahodiť rukavice a bojovať | Magazín F1 - F1online.sk

Pokud netrefíš začátek, tak už se v rozumné době nemůžeš vrátit.
Pak to týmy po 10 závodech zabalí a čekají na další rok.

Takové závodění mě nebavíííí. Chci válku do posledního dechu.

i ty kapitalisto jeden

1 lajk

Přemýšlím jak uvalit stropy na motory, ale všechny nápady jsem zavrhl hned v zárodku. I kdyby se na motory uvalil nějaký finanční strop, tak nevím jak ho uhlídat, případně korigovat a už vůbec né jak to řešit, kdyby třeba Mergl, který dodává motor čtyřem týmům překročil limit.
Každý trest by totiž poškodil nevinné týmy.
V tomto případě se zatím s FIA do křížku pouštět nebudu a uděluji ji milost. :innocent:

Tak motorárny mají rozpočtové stropy taky, ale nevím, jak funguje.
Nejspíš jen stropy na vývoj.

Máš motoráře, který dodává pro 4 týmy.
A pak motoráře, který dodává pro 1 tým.

Keď sa vozíme my, tak je to ulicami a nikdy sme neni sami.

Ano i motory mají své pravidla.
Nejdůležitější omezení možná bude v počtu motohodin na stolicích a třeba i v počtu testovacích stolic.
Nějaký článek o motorových pravidlech jsem četl, ale moc jsem tomu pozornost nevěnoval. Jen vím, že nováčci dostali o dost větší prostor, než třeba Mergl a Ferrari.

Tady máš tu spravedlnost v kostce. Jsem nevěděl, že Ferrari vyhrálo titul. :slight_smile:

… a já nevěděl že Mercedes, Ferrari a RedBull porazil McLaren :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Je to začarovaný kruh spravedlnosti.

Ale myslím si, že to bude nesmysl. Nevidím důvod, proč by měla být Alpina před Williamsem.

… a myslel jsem že poslední bylo Alpine.

1 lajk

A Williams měl nějaké historické bonusy, takže F1 Planet vytvořili blbost.
Ale to Ferrari sedí, protože mají prostě nejvíc i kdyby byli poslední.

Ferrari jak Ferrari. Ti mají giga bonusy za dlouhodobý přínos, ale Williams taky patří mezi bonusovou elitu a má méně, než loni poslední Renault. Ten ale taky má bonusy, tak proto ten rozdíl.

To je pro dobro sportu.

Ono to není přímo za rok, ale ono se to různě prolíná za umístění v předešlých letech atd.

Pro dobro sportu by bylo, kdyby se Ferrari zřeklo práva Veta. Ale na to nemají.

Tak možná u Alpine svítěj ještě ty 2 tituly Alonsa :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Však ho nepoužívají i když by mohli, slaboši :grin:

1 lajk

Od loňského léta vetují změnu startovní procedury, slaboši.