Herbert je rád: Verstappen v roku 2025 neskutočne dospel | Magazín F1 - F1online.sk

Johnny Herbert nikdy neskrýval svoju kritiku smerom k Maxovi Verstappenovi, najmä v dramatickom závere sezóny 2024, ktorý prispel k tomu, že prišiel o miesto pretekového komisára. Po sezóne 2025 však holandskému šampiónovi adresuje pochvalu. Vraj ho veľmi príjemne prekvapilo, ako sa osobnostne posúva.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225984/herbert-je-rad-verstappen-v-roku-2025-neskutocne-dospel

Dospěl, nebo vystřízlivěl, když ho Mercedes odmítl?

Emil trpi lonskou prohrou o 2 body, tlacil bojoval i kdyz tvrdil ze ne ale nestacilo, je zlomeny.

Plochozemci útočia už aj na f1online.

až v 11tej sezóne? to si dal načas konečne dospieť,len povaha zurvalca mu stále ostala…

Já mám pocit že Max na F1 tak trochu v hlavě rezignoval, jako by ho to moc nebavilo, ale prachy dobrý :man_shrugging: A to nemyslím jako provokaci nebo něco.

1 Like

Myslíš Holanďany?
Ti si musí stavět hráze, aby moře nespláchlo celý jejích placatý stát.

Myslím teba Ferdíku.

Myslíš špatně. Nebo nemyslíš?
Nemůžu se rozhodnout, který výraz je přesnější. :grin:

Takze kto to povedal, Hill alebo Herbert?

No nutno říct, že se to moc hezky čte. Herbert jeden z největších kritiků Maxe, poměrně pozitivně a Hill také nemůže být podezříván z nějakých extra sympatií k Maxovi a dá tohle vyjádření?

“Keď povedal, že keby sedel v McLarene, tak by šampionát vyhral dávno pred všetkými ostatnými, v podstate som s ním súhlasil,”

Tak to už je hodně vysoko v Hillově žebříčku nejpilotů. A když vezmu, že titul vyhrál Angličan. Pane jo. Je vidět, že tvrzení F1 expertů, šéfů F1 teamů, některých pilotů a i některých fans zde, že Max v minulé sezóně ukázal zatím svůj nejvyšší level a jasně po jezdecké stránce dominoval celému poli, se stále a stále šíří. :grin:

Mne sa na Maxovi velmi pacilo ako odjazdil Abu Dhabi a porovnajme si to s Hamiltonom 2016. A rovnako si porovnajme ich vyjadrenie, Hamilton poslednych niekolko kol nevedel prekusnut ze mu Rosberg berie titul a Max po prejazde cielom utesoval svojho inziniera aby nebol sklamany.