Herbert je rád: Verstappen v roku 2025 neskutočne dospel | Magazín F1 - F1online.sk

to by iste titul vyhral to je jasne.

Strašně. Ještě že ho má, jinak by přidal plyn a odlétl z okruhu…

1 lajk

No no , snad jsem tolik nenapsal. :sweat_smile:

1 lajk

Keby sedeli 4top jazdci v uplne identickych monopostoch a zajazdili by celu sezonu. Kazdy by tvrdil, ze Verstapen by vyhral. No netreba zabudat, ze je stale porovnavany s pomalsimi kolegami v pomalejsom monoposte.
A toto je presne ta zasnena myslienka, ze Ver by bol v monoposte s rovnakym potencialom, ako superi neporazitelni.
Je smutne, ze ho ludia vyzdvihuju tak vysoko, aj napriek tomu ze dnes uz kazdy vie, ze jeho timovi kolegovia nemali nikdy sancu bojovat o podia, nie to este prve miesta :smiley:
Myslim, ze taky Leclerc, Alonso, Norris by v rovnakom monoposte dokazali Verstapena niekolko krat za celu sezonu v rovnakom monoposte zdolat bez problemov.
Taky Leclerc vie, ze pokial bude vo ferrari, nebude moct nikdy pomyslat na boj o titul.
A prave on, je z tychto jazdcov mentalne najsilnejsi. To ze mal par kolizii vlastnym zavinenim, znamena len to, ze sa to extra pomalsie auto snazil dostat niekam, kde papierovo nemalo nikdy predpoklad dostat sa. A Leclerc uz niekolko krat ukazal, ze aj v pomalsom monopsote dokaze zabojovat o body.

Hamilton 2016 bol koniec sezony lepsim jazdcom - rychlejsim, ako Rosberg. Rosberg zobral v prvych 5 VC po 25bodov, mal obrovsky bodovy naskok, plus jeden zavod, ked Hamiltonovi chcipol motor.
Takze Hamilton ho celu sezonu len dotahoval. Tak, ako Verstapena v 2021, ked vsetky posledne VC vyhral a nakoniec mu ten titul aj tak nedali. Snad tam este niekto v pozadi tahal za spagatiky, aby sa nedostal pred legendarneho Schumiho :smiley:
A rok 2024 v podani Verstapena ? Ved celu sezonu hejtovali media a fanusikovia Norrisa a papajaruls a z Verstapena robili zase nadprirodzeneho cloveka v najhorsom monoposte. Jasne, ze na konci sezony nemal co namietat, ked vedel v polke sezony ze nema na titul narok a zrazu sa vratil do boja, po tom, co Mcl uz pracoval na buducorocnom monoposte a RB vrazal vsetko do toho aktualneho.
Takze zase tu citame iba ody na Verstapenovu genialitu. Ale to, ze cely Ackovy tim pracuje na jedneho pilota nikomu neprekaza :smiley:
Zaujimave, ako sa tu v casoch dominancie hejtoval Boottas, ako podrztaska. Ale o Verstapenovych kolegoch sa zjednodusene napise, ze iba nevedia pochopit ten neriaditelny monopost :smiley:

Presne tak :+1:

Skus ho posadit do monopostu v strede pola, tak ako musi tomu celit Alonso uz roky a potom sa tu mozme bavit o Verstapenovej vyspelosti :smiley:
Alonso si uz spodkom presiel a potaca sa v strede pola.
Leclerc ma stale horsi monopost, ako jeho vrstevnici a kazdy rok zacina s vedomim, ze na titul to neni.
Hamilton tiez zaziva dno, pravdepodobne uz aj koniec.
A Norris si tiez presiel svojim na zaciatkoch v McL.
Som zvedavy, ako na tom bude tento rok RB ak nebude ich motor tip top…

tvrdit nieco je jedna vec, realita by mohla byt uplne ina

s vysokou mierou pravdepodobnosti bude tento rok v monoposte stredu pola ak nie na konci pola. uvidime tu jeho vyzretost

1 lajk

Podla mna Rb poskitol Fordu, vsetky mozne a dostupne informacie ohladom motora Honda, takze to bude kopirovacka.
Zase Honda v monoposte od Adriana bude tiez kvalitka. A ak bude motor mercedes tahat, bude to velmi dobra sezona.
A veru som zvedavy na Ver mimo bedne, aku velku vyspelost ukaze, hlavne ak bude amt pomalsi monopost.
Zjavne to, co ukazoval za cias, ked bojoval medak a ferrari a RB bol treti v poli. V prvom kole bude chciet ziskat 4pozicie pustenim to na vnutrajsok v smyku a vytlacanim s hlaskou po zavode ‘‘Ja nebojujem o titul, oni ano. Oni sa musia uhnut.’’ :smiley:

Sa ukludni a precitaj si co hovoria o Verstappenovi Herbert a Hill. Co sa tyka roku 2016 tak aj zlyhanie motora je sucast hry. Na keby sa nehra. To moze potom kazdy napisat ze keby nemal Rosberg v Singapure 2014 saponat v riadeni tak by porazil Hamiltona uz v tom roku.

Tebe ten Verstappen musel veľmi ublížiť.

3 lajkov

Ja som uplne v klude, ale ty asi nie :smiley:
A co hovori Hervert a Hill ? Len to co omielaju cele masy a ak chces mat popularitu, musis drzat krok so stadom…

Ja nepisem, keby. Ja pisem o tom, ze preco zvladal koniec sezony Hamilton tak a Verstapen tak.
Dal som jednoduche argumenty a ty mi tu pises o keby :smiley:

Mne nie. Je to normalny super, ako za cias Hakkinen - Schumacher.
to len vy fanusikovia Verstapena sa citite dotknuti, ked niekto spochybnuje jeho bozsky talent :smiley:
Ale stale tu bude vykricnik nad darovanym titulom, na ktory vlastnymi silami nedociahol.
A druhy vykricnik, ze jedna stajna obmedzuje dvojku na ukor jednotky.
A to uz vy fanusikovia nikdy nezmazete… Ale prskat tu budete stale, to je mi jasne :smiley:

Tak sa zdá, že fanúšikom Verstappena sú snáď aj všetci experti a osobnosti F1, vrátane súčasných pilotov a šéfov tímov.

Ako to ten chalan robí, že mu fandí takmer každý až na geňo ako si ty s tebe podobní?

2 lajkov

To si zase len vy ‘‘fanusikovia’’ namyslate :smiley: Ludia z prostredia F1 ho musia pochvalit, ianc budu celit kritike na forach a internetom sa budu sirit posmesne obrazky… Tak ako to vy, fanusikovia Verstapena viete… Boli sme toho svedkami uz tolko krat. Dokonca sa utocilo na Antoneliho, co je v podsate len chlapec :smiley:
Takto sa chovate vy fanusikovia Verstapena, ako on na trati, tak vy na fore… Niekto nesuhlasi, hned odsudenie a urazky. Zvykli sme si uz na to, ze ste labilnejsi :smiley:

Veru, oni su k tomu nuteni.

Presne ako sa utocilo na Verstappena, ked bol len chlapec. Kde si bol vtedy ty geňo? :smiley:

Jediný labilný v tejto diskusii si ty.

A na tomto fóre Antonelliho asi nikto neurážal, ale chápem, že nemáš čo, tak vyťahuješ ačohentizmus a pár zaostalých jedincov globalizuješ ako celú skupinu.

Ty si z Verstappena a RB snáď ešte viac zamindrákovaný ako Ferda. :smiley:

1 lajk

Oficiálny YouTube kanál F1 si pripravil špeciálne video pre teba. Samozrejme robia to preto, že musia a nie preto, že je taký dobrý. :joy:

1 lajk

Na Verstapena sa utocilo, lebo vyradoval jazdcov co vtedy bojovali o podia a po zavode arogantne odmietal svoju vinu. Oni sa musia uhnut.
A teraz to porovnas s Antonelim ? Andoneli vraza do sueprov a ma za sebou uz niekolko kolizii ?
Tak to si klesol na poriadne dno :smiley:
Aspon vidno, co za blaboly si nuteny pisat, ked nemas co…

Myslel som si, ze mas nejaky ten vyspely pohlad a prehlad v diskusiach, ked tu mas spacak a stan kazdy den… ale vidim, ze sa stracas aj v jednoduchych vetach…
Utok na Antoneliho od fanusikov Verstapena. Nie tu na fore :smiley: Boze, to ti mam vazne vysvetlovat kazde slovo a vetu ? Ci to uz sa hras na tupca, lebo kladivko naslo hlavicku :man_facepalming: :-1:

Ty si skrátka zakomplexovaný lobotóm nešťastný z vlastného života a ventiluješ si to cez najlepšieho pilota F1, ktorého do krvi nenávidíš. That’s it. :slight_smile:

1 lajk

A ty stale nemas argumenty tak tu budes pisat na mna detske riadky, ktorymi si myslis, ze ma urazis :smiley: Si uplne na smiech…

Ja som v realite spokojny, nemavam nervy, nie som zakomplexovany a tvoje dristy na moju osobu len dokazuju, ako velmi si vedla a ako velmi si zufaly, ked nic ine nevies :smiley:

Toto je imaginarny svet a chodia sa tu riesit veci ohladom F1. Ale tebe tu z toho uz hrabe, lebo si tu 24/7 :smiley: Co uz, aj taki jedinci musia byt. Svet by bol bez vas nudny… :waving_hand:

To nie je o tom, že ja nemám argumenty, ale že ty nemáš kapacitu.

4 lajkov