… ale to je právě podstatou většiny diskuzí, že za tohle by to tu černou vlajku chtělo
just wait, just wait
Verstappen svou roli pochopil už dávno. V simracingu můžeš i přitvrdit.
Pohoda.
Neděli by jezdci F1 dělat psychotesty?
ale norrisovi by sa rozstriasli kolena…
Mohli by, ale Verstappen by prošel jen, když by mu řekli, že má dominantní monopost.
Paradicka Nikoho pomaly nezaujima, kto vyhral VC, vsade samy Verstappen.
Herbert je jednoducho borec ked to spravil Verstappen, tak manever odsudzoval, v podani Russella to bol super manever. Neni co dodat
O běžném chování Maxe, ale přece víme, nebo ne? Nebo loňské Mexiko či Rakousko už se zapomnělo?
Jinak ty debaty jsou právě proto, že Max nedostal dostačující trest a tohle se nese celou jeho kariéru v F1, kdy málokdy dostával opravdu tvrdé tresty jako ostatní.
Jinak samozřejmě, každý někomu fandíme a vnímame naše oblíbence jinak, ale potom je to těžký orientovat se v diskuzi, kdy se jedná o vážný názor nebo růžové brýle
Podla mna to pochopil spravne a narazal na russellov utok na verstappena do T1, kde ho russell chcel predbehnut stylom a la max ze pustim to tam a uvidime ci uhnes…
Nemyslím si, že Russelův útok bylo nepromyšlené torpédo, akorát v T1 dostal snap, což těžko mohl ovlivnit
a kade ho chcel akoze russell predbehnut ved tam mal este leclerca a nemal kade inde tak skoncil v maxovi, bol to cisty oportunisticky manever na styl bud mi uhnes alebo sa zrazime, keby to bol kontrolovany manever tak nemusi povolit volant, tak isto ako odsudzujeme taketo maxove manevre tak musime aj manevre ostatnych
a netvrdim teraz ze to bolo nieco strasne od rusella, ja chapem ze sa to stava v pretekoch a je to okej, za mna keby sa max vrati naspat pred neho tak pretekame dalej a neni co riesit, ale povedat ako herbert ze to bol sakramentsky dobry manever mi pride uz dost mimo
to seriozne das na porovnanie prispevok oficialneho uctu F1 a potom nejaky edit od neznameho kanala co ma 300 odberatelov a beries to ako bernu mincu pri porovnavani sledovanosti hej?
ty si podla mna nepochopil jeho komentar, on to mysli tak, ze herbert sa zdiskreditoval tym, ze tvrdi ze russellov manever bol dobry, a tym padom jeho nazor na cely incident ako taky straca hodnotu…narozdiel od rosberga ktory tvrdil, ze russellov manever bol proti pravidlam, ale nasledny verstapenov manever tiez…a na russellovom manevri bolo proti pravidlam to, ze neudrzal monopost pod kontrolou a vrazil do verstappena, cize moj nazor je podobny ako rosbergov… rusellov manever proti pravidlam… verstappen nemal vobec vracat poziciu, ale ked uz ju vracal, tak ju vratil sposobom, ktory je odsudeniahodny a mal dostat omnoho tvrdsi trest
Rosberg nepovedal priamo, že Russellov manéver bol proti pravidlám ale, že splnil len 2 z 3 podmienok, pričom tá tretia nebola nesplnená úmyselne. Tak isto Palmer nepovedal, že Russellov útok nebol v súlade s pravidlami, čiže si stále stojím za tým, že jeho komentár nedáva zmysel. Všetci traja sa zhodli na tom, že Verstappen sa nezmestil do kože a jeho útok na Russella bol úmyselný ale jeden z tých troch je žaludia hlava
a ked nesplnil podmienku v pravidlach, ktora musi byt naplnena na to, aby bol manever v sulade s pravidlami, tak logicky to znamena, ze nie je v sulade s pravidlami, ved na to nepotrebujes byt sherlock, neviem co je na tom pre teba take nepochopitelne, ale on narazal na ten rozdiel medzi herbertom a nimi, lebo herbert tvrdenim, ze russellov manever bol sakramentsky dobry akurat tak ukazal, ze je v tejto situacii zaujaty a nevie ju posudit objektivne… nevidim ziadne vyjadrenie rosberga, kde by hovoril o tom, ze russellov manever bol dobry, a palmera uprimne uz moc nesledujem co hovori ani, ale tiez si nepamatam ze by chvalil russellov manever, ale ved nech sa vyjadri sam @Jos_Is_Back , ze ako to myslel
a len pre klarifikaciu ja neobhajujem verstapenna, za mna kludne mohol dostat aj 4 trestne a stopku, ale russellov manever za mna taktiez nebol v sulade s pravidlami co potvrdili aj komisari, v zasade ale verstapen sa zachoval tak ako sa zachoval a urcite on by mal byt potrestany tvrdsie nez bol
Takýchto manévrov ako dal Russell na Verstappena dal Verstappen na iných súperov za tie roky už hádam desiatky a nepamätám si, že by sa to posúdilo ako “manéver proti pravidlám”. Navyše pokiaľ by to naozaj bolo proti pravidlám, tak by Verstappenovi nekazali vrátiť pozíciu a sám RB to posúdil ako ziskanie výhody. Ak by Russellov manéver komisári posúdili ako manéver proti pravidlám, tak by to dávalo zmysel ale to sa nestalo.
Tak beriem na seba, že mi unikla správa od komisárov, že Russellov manéver bol proti pravidlám
Zareagoval som pár sekúnd pred tebou, že beriem na seba, že mi tá správa od komisárov unikla a Josovi sa týmto výnimočne ospravedlňujem.
aha okej tak chapem, ked ti to uniklo, ja som vychadzal z toho ze si o tom vedel, tak sry, no uz sa asi chapeme, v zasade ale suhlasim s tebou v tom ze verstappen sa zachoval jak najvacsi ■■■■■ a mal dostat vyssi trest