Herbert by Verstappena diskvalifikoval: Súperi sa ho už neboja | Magazín F1 - F1online.sk

Rimane by ho davno povesili.

Prostý římský lid gladiátory miloval, Bobe.
Je to paralela s lidem na zdejším fóru.

1 Like

Ano a ještě dát do znaku F1 jednorožce, třeba…

2 Likes

Jak se tu někteří vztekají. :joy::joy:

2 Likes

Ještě počkáme… Já totiž na to obecné velké pohoršení kvůli tomuhle konkrétnímu skutku prostě nevěřím. Samozřejmě, posuzování z pohledu fanoušků jednotlivých jezdců je jiné a oficiální postavy všech úrovní se musejí vyjadřovat korektně a správně, to beru. A jo, klidně zopakuju, že Maxovi prostě momentně ruplo v bedně. Ale jinak - jsme lidi a určité kontroverze nás prostě přitahují a fascinují. Jen si musíme dát pozor, než začneme přibíjet na kříž :slight_smile: .

1 Like

Podstatne je ze Russellovi o nic nejde.
Na titul nesiaha, ked vypadne z preteku, nic sa mu nestane.
Môze si dovolit riskovat.

Zas nepřeháněj…

Lidi tu dávají vše na stejnou rovinu.
Absolutně nesmyslně.

Tak jako v každém sportu jsou fauly a fauly.

Tohle nebyl normální faul, tohle byl mega faul, kde měl přijít daleko vyšší až exempární trest.

V hokeji, když pošleš někoho hlavou na mantinel, tak nedostaneš stejný trest jako za podražení v půlce hřiště. Navíc dostaneš další flastr na X zápasů.

Tohle byla mega prasečina a až moc lehce se to přešlo.

5 Likes

Jenže tady se to vlastně už otočilo, že Max naprosto v pořádku, jen ostatní nepochopili co mají dělat, resp. nepochopili svojí roli.
To nevymyslíš…:upside_down_face:

2 Likes

Především postarší lidé. To je nebezpečný. :grimacing::grinning:

2 Likes

Proč ne, ale… Jaký exemplární trest máš na mysli?
Seb za vražení do Lewise dostal trest až když bylo jasné, že i tak dojede před ním. Do té doby se čekalo a nikdo nevěděl, co bude, pamatuju si to dobře. Byl zájem na napínavém šampionátu a to znamenalo úspěch Ferrari a Vettela.
Schumi dostal disk z celé sezóny zpětně, až když ji prohrál, a bylo to vlastně jedno… Ideální chvíle pro ukázku spravedlnosti “padni komu padni” :smile: ! Proti Hillovi mu to zajistilo titul a “nikdy se neprokázalo”.
Pro vedení FIA i LM (a jejich předchůdce) znamenají tresty pro hvězdy problémy a snaží se jim vyhnout co to jde. Dokonce i u Gaslyho dělali všechno pro to, aby se jim nevybodoval.
Mně je to fakt jedno, ať mu klidně přidají. Ale nedělejme, že je to něco nevídaného, co zrovna jemu prošlo (zatím…), a že to otřese pověstí celé F1. Ani náhodou.

6 Likes

Vidíš, taky si říkám, jak je to možné. Hamilton pošle Verstappena do bariéry a dostane 10s a následně slaví jak kdyby vyhrál stanley cup a žádný další trest nedostal, je to hrůza

3 Likes

Protože Ham dostal trest 10s za následek, ne za zavinění.

1 Like

Ano otřese, pokud pilot bude schválně bourat do soupeřů a nebude se to tvrdě trestat, tak otřese.
Všiml jsem si, že pokud jde o Landa nebo Maxe, tak jsi daleko shovívavější, než u ostatních pilotů

2 Likes

Vsetko to sposobila sama FIA,ktora uz roky Maxa chrani…Je ale dobre,ze niekto ako Max aspon nieco robi,kedze nejaku tu buracku treba,kedze aspon je to zaujimavejsie,pre nas fanusikov a divakov.

Chtělo by to takového Jean Marie Balestre, akorát s britskou národností. :joy:

Jak se to vezme, samotným trestem určitě ano, trest rozhodně neodpovídá, ale důsledky díky tomu jak se o tom mluví, to tentokrát podle mě přinese. Navíc ta hrozba vybodování trestnými body. Špatně to Max rozehrál, špatně.

2 Likes

Kedysi to mal Verstappen jednoduchšie. Bol vpredu len sám a robil si čo chcel. Alebo ešte predtým tam mal Hamiltona. Zato teraz to má ťažké. Je tam Piastri, Norris a aj Russell vystrkuje rožky. Tak sa mu nedivím, že nevie po kom skôr vyštartovať. A je to pre neho o to horšie, že menovaní s ním bojujú a komisári prestali nad jeho kúskami prižmurovať obe oči.

1 Like

Tak jesne, ze to otrese povesti F1. Zacne na ni koukat mnohem vic lidi, nez ted.

Tak on by chtel nekdo ciste zavody? Zajomave ze stejni lidi tady porad volali po tom, at se Maxovi neuhyba, at se boura. :smile:

No a kdyz se nepredjizdi a neboura, tak na to nikdo nekouka.

Tohle ma 1,7 tisic zhlednuti.

https://youtube.com/shorts/YJr18YEnHxE?si=Ho2YOgJhM1t_Vv1N

Tohle ma milion. :grin:

https://youtube.com/shorts/FzUJ5MD1awE?si=mudza36QXLCBG1xx

Edit. Na tohle mozna kouknul i Magnus. :rofl:

3 Likes

Záleží na tom, jestli mluvíme o konkrétním, pořád ojedinělém incidentu, který potrestaný byl (neřeším jestli málo nebo hodně), nebo o běžném chování - což zatím není. Zatím podle mě neotřese.

Jestli Landovi a Maxovi prominu víc? To je možné. Sice se snažím být objektivní, ale jsem jenom člověk, nejsem AI :woman_shrugging:. Ale věřím, že se moc neliším od ostatních, opravdu objektivní je málokdo, pokud vůbec někdo.

3 Likes