Herbert by Verstappena diskvalifikoval: Súperi sa ho už neboja | Magazín F1 - F1online.sk

Bol desaťsekundový trest pre Maxa Verstappena dostatočný? Aj keď sa nenašlo veľa ľudí, ktorí by obhajovali počínanie holandského pretekára, ozvalo sa veľa hlasov, ktoré volali po prísnejšom treste – niektorí dokonca po úplne najprísnejšom. Patrí k nim aj bývalý komisár Johnny Herbert.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203382/herbert-by-verstappena-diskvalifikoval-superi-sa-ho-uz-neboja

Click :moneybag:

3 Likes

Max se dostal do bodu kdy bude vypískán, ostatní ho maj přečtený a to včetně komisařů. Voda už se vaří a on bude muset zkrotit svou prasárnickou stránku, nebo ne a spadne tam. Dobře tak či onak.

3 Likes

Přitom stačilo, aby FIA trestala Verstappen od začátku jeho kariéry stejně jako ostatní. Logicky tohle někdy vyústit musí

3 Likes

Herbert sa týmto zdiskreditoval sám a jeho názor preto nejde brať vážne, narozdiel od Palmera alebo Rosberga.

Super manéver nedobrzdiť a naraziť do druhého jazdca ty žaludia hlava Džonny, tomu sa fakt vraví umenie a la Russell.

3 Likes

Rovno ho zastrelme… My chceme vidieť tvrdé boje nie DRS predbiehanie.

Herbert mu dobre nalozil.

1 Like

Všichni mu dobře naložili, copak se ho vlastně někdo zastal? Není jak.

2 Likes

@Jos_Is_Back se ho zastal.

Meli ho uz v roce 2021 vyhodit ze sampionatu, jezdit ostatnim po hlavach a nevim co jeste, aktualne se resi spatny vliv na mlade piloty, zacina to byt kauza.

Nemyslím z řad internetových pseudofandů.

3 Likes

Ináč aj mne sa páčil ten Russellov odvážny a dobre prevedený útok na Verstappena.

2 Likes

Ja prave myslel ze Russell to vzdal, ale je videt ze jen ceka na prilezitost, letos jsem chtel duel RUS vs VER a prani se zatim plni, nechci to zakriknout.

1 Like

Hej, ale zatiaľ to vyzerá tak, že Russellovi s Verstappenom zostane bojovať v šampionáte len o tretie miesto. Ak sa k nim nepridá ešte Leclerc.

2 Likes

To mi nevadi, Mercedes od zacatku sezony neni win tym, s tim jsem pocital, i s propadem mistra, takze battle muze zacit. I kdyz mistr ted bude asi vymeklej pac mu hrozi race ban.

Mne sa práve na začiatku sezóny páčili a veril som ich vývoju počas roka. Ale potom sa niečo pokazilo a posledné 3-4 VC to bolo slabšie.

2 Likes

No, nerad to rikam karty jsou uz asi plus minus rozdane, ale mame tady prave ty vzajemne duely PIA vs NOR a RUS vs VER, ty nas muzou bavit.

Aj ja to vidím podobne. Sme skoro v polovici sezóny, na budúci rok prídu iné monoposty, takže prípravy už bežia a do toho ešte rozpočtové stropy. Takže nejaké zázračné zrýchlenie akéhokoľvek tímu neočakávam.

2 Likes

Měli bychom si uvědomit že nehodnotíme chování nějakých učenců, myslitelů, filozofů, nebo inovátorů.

Hodnotíme chování nájemných řidičů, kteří se od dětství soustředí převážně na točení volantem a žijí v podobné komunitě, kde jejich fanouškům k životu stačí chléb a hry.

Touto optikou bychom měli posuzovat váhu jejich poselství, jejich význam a důležitost pro společnost.

Chci tím říct, že bychom k jejich sociálním a mentálním schopnostem měli být podobně shovívaví, jako byli dříve Římané ke gladiátorům.

Za mě je Max naprosto v normě, naopak většina ostatních nepochopila svoji roli.

6 Likes

homosexualni cuckoldi ako ty z toho mozu fakt byt podrazdeni, to sa nedivim bobiku. :transgender_flag:

2 Likes

V podstatě jo, jenom s tou normou bych byla opatrná. Pokud máš jednoho v normě a ostatní mimo, možná je čas na úpravu normy…

3 Likes