Helmut Marko: Rozširujeme pracovné okno monopostu | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull v tejto sezóne trápili podobné problémy, s akými sa Mercedes potýka už celé tri roky. Keď sa monopost dostal do svojho pracovného okna, dokázal byť najrýchlejší zo všetkých, ale problém spočíval v tom, že nájsť toto okno a udržať sa v ňom bol tvrdý oriešok. Helmut Marko však avizuje, že v továrni sa už pracuje na náprave.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184102/helmut-marko-rozsirujeme-pracovne-okno-monopostu

Tady to zas bude vypadat. Helmut sejmul místní smetánkovou sebranku :smile:

1 Like

V RB si uvědomili, že v současné konkurenci jim už pouze jeden vůz v poli stačit nebude?

Koukni na celý článek, ne jen na nadpis😛

Co se Ti na použití části nadpisu nezdá?
To si mám taky vymýšlet, že jejích příští vůz bude dokonalý ve všech oblastech a přesto RB zajímá pouze Emilův vůz?

Podľa Marka sa auto bude opäť “šiť na mieru” Maxovi Verstappenovi. “Máme najrýchlejšieho a najlepšieho jazdca v poli, ktorým je Max. Je samozrejmé, že počas vývoja budeme charakteristiky ovládania auta prispôsobovať jeho preferenciám.

Když máš v článku tohle, tak je cokoliv o druhém monopostu zbytečný :grinning:

Však právě proto jsem usoudil, že pro zasmání stačí okopčit nadpis. :grin:

1 Like

Tak RB nemalo rozpočet na prémiovú verziu ChatGPT a potom sa divíme čo sa stalo.

1 Like

A pak, že jim Adrian nechybí

FIA slibovala jak u vozů pro rok 2026 sníží váhu, ale už teď je jasné že vozy stále kynou a kynou.
Zde je malá ukázka.

Daj si na youtube - F1 2026 Mercedes W17 V12 Engine Yas Marina Circuit Assetto Corsa - je to lahky naznak co pride, vypada fo fajn. Auta budu mensie. Nepisem lahsie.

1 Like

V12???

Myslis, ze to rozsiruju koli Perezovi? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Prý má být dnes odpoledne oficiální prohlášení, že Pérez končí.

1 Like

Skoda, Sergio bol fajn chalan. Na Lawsona zatial nemam nazor, sice doteraz hral tvrdasa, ale co je za tym este neviem.

Lawson dava vacsi zmysel ako Tsunoda.

Yuki je v F1 uz niekolko sezon a sice nie je najhorsi, ale nie je to ani top pilot a zjavne nikdy nebude. Navyse stale z casu na cas robi hlupe chyby.

Lawson je este novacik, ktory sa bude zlepsovat. 2025 sa bude od Maxa ucit a ak v RB myslia aj na moznost, ze pre 2026 by ich Max opustil, tak skor by som to tiez videl do buducna na Liama ako na Yukiho (hoci aj tak budu za Maxa potrebovat nejakeho top pilota).

1 Like

No já osobně vnímal Lawsona, jako nadějného pilota, ale po Austinu se opravdu moc nepředvedl

1 Like

Tomu sa hovorí otvorená myseľ. Mne LLM (ChatGPT, Gemini, Claude…) pomáhajú denne ušetriť hektolitre času, aby som sa mohla venovať ďalším veciam. Ináč si myslím, že tieto modely v custom verzii s učením na špecifických dátach používa každá stajňa, boli by blbí, keby nie.

1 Like

Aby ho povazovali za pripadnu nahradu za Maxa, tak to by musel Liam onakvejsie oslnit. Ono to je ale extremne predcasne. V 2026 (vlastne uz 2025) mozu byt pomery uplne ine.

1 Like