Helmut Marko: Rozširujeme pracovné okno monopostu | Magazín F1 - F1online.sk

Kazdy to pouziva (pokial je to zmysluplne vzhladom na profesiu). Kto hovori, ze nie tak bud klame, alebo je naivny.

1 Like

Este mas aj sortu ludi, co to AI “bojkotuju” schvalne kvoli vlastnemu egu, predsa nejaka umela inteligencia nemoze byt chytrejsia nez oni (to pocuvam nielen v praci pomaly kazdy den)

1 Like

Nemyslim si, ze ho povazuju ako nahradu za Maxa, ale skor v nom vidia potencial, aby z neho bol druhy Sainz ako v Tsunodovi. :slight_smile:

Keby bolo na mne, tak Liama necham jeden rok vedla Cunodu a pokial sa cez neho do konca sezony vyrazne nepresadi tak budu vediet na 100% na com su. Vykopnut dvoch pilotov v ramci jednej sezony nema zmysel. Straca sa tam akykolvek koncepcny pristup. Ja chapem, ze ich tlaci Perezova neschopnost najst formu, ale pripadny swap mozu spravit aj buduci rok.

Takže Hadjar do Visa? Tak to s konceptem nastupnictvi v RBR nevypadá dobře

Raději na to nemám už názor :smile: Jako já si o Cunodovi nemyslím kdo ví co, ale musí se cítit strašně blbě.

1 Like

Ferrari s nejakou Firmou na to dokonca vytvárajú nejaký softvér čo boli leaky.

1 Like

Suhlasim. Nemyslim si, ze Lawson bude nejako hviezdit oproti Perezovi, Perez nebol nikdy zly pilot, len ten monopost RB uz nezvladol ani Albon s Gaslym. Ale na druhej strane ten tlak na RB na vymenu Pereza je obrovsky a asi tam uz prehovaraju aj zhora alebo pripadne sponzori. Za mna je skoda, ze neskusili Hulkenberga alebo Bottasa.

Som zvedavy co ale s Perezom. Ci pojde do VCARB alebo skoncil uplne.

Při posledním přenosu z F2 mluvili o Hadjarovi ve VCARB jako o hotové věci i podle jeho ne zcela šikovných vyjádřeních na tiskovce. Takže spíš možná nějaká marketingová pozice.

Píše se o tom, že Peréz bude ambasadorem Red Bullu, jako je Coulthard. A co se týče Hadjara do F1 - nemyslím si, že na to mentálně má, působí na mě hodně labilně

Odjel dobrou sezónu v F2, bojoval do konce o titul, není žádný důvod ho nevyzkoušet. Co jiného by pro tu šanci měl víc udělat. Když to nepůjde, můžou mít za rok z vlastní akademie další adepty.

bojovat o titul v prvej sezone?

1 Like

Pokud by měli u RBR takhle přísně nastavené podmínky, tak ho mohli po první sezóně ve F2 vyhodit a posunout někoho jiného, jinak tam zbytečně zabíral místo. Ale dali mu druhou sezónu a v ní bojoval o titul, takže šance v F1 je logický další krok.

To ano, ale vies ako to chodi. Nie kazdy je automaticky povazovany za nahradu Verstappena. Hadjar to asi tiez nie je. To nenzamena, ze za priaznivych okolnosti sa do F1 neposadi. Gasly a Albon tiez neboli zrovna Markova prva volba. Hadjar im asi neutecie a nikto sa o neho v F1 velmi nepobije. Ja som zvedavy na Bortoleta v porovnani s Hulkom. Ten prisiel videl zvitazil hned na prvy pokus. To bude asi o level lepsia liga.

Bortoleto je zářivější přírůstek, těším se na něj taky. Ale podle mě je správné, když už má RB svoji akademii i B-tým, aby vyzkoušel co nejvíc vlastních odchovanců. Třeba bude z Hadjara nakonec slušná dvojka, tu taky potřebují. Nebo vyhoří, nic horšího se mu stát nemůže :woman_shrugging:.

Zahviezdil je asi silné slovo, ale jel velmi hezky. :slight_smile:

Kto ma z novacikov zatial nie velmi zasluzene miesto v top stajni je ten tvoj Kimi. Ten si to vysluzil hlavne svojim mladym vekom. Urcite tam je obrovsky potencial, ale nemozem sa ubranit dojmu ze by mu taka Visa sadla na debut viac. Mercedes moze zabudnut na suboj o PK.

3 Likes

Však já nikde neříkám, že si to nezaslouží. Nebo snad jo?
Jen říkám, že zahvězdil je silné slovo, když měl 2 výhry.

to si ale ty povedal, nie ja. povedal si ze zahviezdil a potom si si na to hned aj vystrelil.

Jsem slepý. Asi jsem se přehlédl. Moje chyba, promiň. :+1:

1 Like