Helmut Marko: Predné krídla McLarenu a Mercedesu treba preskúmať | Magazín F1 - F1online.sk

Chvíľu sme si od kauzy flexibilných predných krídel dali pauzu, ale Red Bull sa stará o to, že v tejto sezóne stihneme ešte aj druhý polčas. Po silnom návrate McLarenu do kolotoča F1 a ešte výraznejšom prepade červených býkov sa z ich tábora ozývajú hlasy, ktoré opäť žiadajú o preskúmanie predných krídel McLarenu a Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170331/helmut-marko-predne-kridla-mclarenu-a-mercedesu-treba-preskumat

Já bych ještě objednal Masiho…, na poslední závod. :grinning:

2 Likes

A kopeme na vsetky strany… nam ste uz tento rok fičurku zakazali tak aj im zakažte ! Su v riadnom strese. Co v strese ale v pr…li :grin:

1 Like

Tak zase, bol to práve Mercedes, ktorý vždy protestoval proti krídlam RedBullu. Prečo by nemohli pre zmenu aj oni? :smiley: Aj keď úprimne dúfam, že to Landovi neuškodí, tak nevidím dôvod, prečo by niečo také nemohli skúsiť.

4 Likes

Však Helmut tohle žvatlal už v Barceloně, jak to bude pečlivě sledovat jedním okem u McL a druhým u Mercedesu

2 Likes

Tak moment. Nemělo by se zkoumat Ferrari, když vyhráli závod?

Je to takmer rovnaky pripad ako kridla RB v 2021. Tam doslo k zmene testov na natlak Wolffa a Mercedesu velmi rychlo uprostred sezony takmer z tyzdna na tyzden, len aby RB nemohol svoje kridla pouzit tusim v Baku. Dokonca sa vtedy tusim ani nerobili ziadne testy pocas treningov a rovno FIA zaviedla zmeny.

V com je tato situacia ina? V tom, ze teraz je znevyhodneny RB a flexi kridla ma prave Mercedes a McLaren. A co na to FIA? Uz zopar mesiacov nic.

4 Likes

no len potom aj taky williams musi mat flexi kridla ktore fia testy neodhalia lebo rozdiel medzi mclarenom a williamsom je dnes priblizne taky ako na zaciatku sezony

nebude to skor tak, ze rb sliapol vedla a este mu fia zakazala aj tu ich ficuru s nerovnomenym brzdnym balancom na pravej a lavej strane a to je dosledkom toho ich prepadu?

1 Like

to su len novinarske a youtuberske dohady, ved aj sama FIA to vyvratila, ze nikomu nic nenasla … zase nekonspirujme uz so vsetkym :smiley: rovnako mozem aj ja na zaklade par videi a twitterov tu zacat pisat jak ma mcl nelegalne otvory v kolesach a ze prave preto su na sp1ci :smiley:

2 Likes

Protože žádná flexibilita neexistuje.
Ještě jsem na to téma neviděl žádné video, žádnou analýzu.

Je to jen výmysl Marka, aby zakryl výkonnost vlastního týmu.
Měl by dát více energie do vlastního developmentu. Z -0,7 jsou +0,7…
To máme 1,4s za 6 měsíců. To bude nějaký rekord… :slight_smile:

1 Like

Nikomu nic nenašla, cost cap byl porušen neúmyslně a tajná dohoda byla, i když se nic neprokázalo, jaké další pohádky tam jsou?

1 Like

o com pises? len o konspiraciach fanusikov, o nicom inom :smiley: ukaz mi kde fia nasla redbullu tie brzdy

Ukaž, kde Red Bull neporušil vost cap úmyslně, a že FIA u Ferrari 2019 nic nenašla :slightly_smiling_face:

1 Like

o cost cape sa tu kto zas bavi? :smiley:

1 Like

Máš to, jako vyčet, když FIA věříš každý prd :slightly_smiling_face:

dobre, neviem o co ti ide, ale radsej budem verit vyjadreniu FIA, ze nic Redbullom nenaslo, nez konspirovat kazdych 5 minut o tom, co im mohli najst :+1:

Konspirovat vůbec nemusíš, ale taky nemusíš ostatní označovat za haters a konspiratory :slightly_smiling_face:

neni moj problem, ze si si to oslovenie zobral osobne :smiley:

Kterým druhým okem? Však má jedno!

však si mi to psal napřímo, co tu zas josovatíš? běž radši s Norďákem běhat

1 Like