právě proto, to asi nevyšlo
Sranda že Red Bull sa sťažuje na porušovanie pravidiel keď oni to robia každý rok
Dokazy neexistujú ale YT video niekto nahral tak to tak bolo
Snáď nepotrebuješ viac.
Nič idem rýchlo doštudovať jak to je to flat earth a chemtrails na youtube
Ferrari and Red Bull are in talks with the FiA about the flexi front wings used by McLaren and Mercedes.
Píšem o tom už od Monaka. Som rád, že sa Fred zobudil a snáď sa pridá aj Stroll senior. Len škoda, že tak neskoro, pretože v opačnom garde by mal Wolff zmeny vybavené už v Španielsku
Vacsia sranda je pisat, ze nieco riesi len RBR… Ferrari sa elegantne vynecha, aby sa krmili trollovia ako je Honzik, Puff & company…
V 2021 sa pravidla ohladne flexibility menili v prvej tretine sezony (ktovie na ci podnet) aby sa spomalil Red Bull. Vtedy aj Vasseur(este ako sef Sauberu/AR) nadaval ze je to neslychane pod cost capom menit za jazdy pravidla. Teraz ked sa nieco nepaci Red Bullu a Ferrari, FIA rovno vyhlasi, ze to preskuma, ale pravidla menit nebude, ked tak az na sezonu 2025. To uplne staci na pochopenie politickeho rozlozenia sil v sporte.
Šoupat nohama, to bys měl Marko
Tu s tebou naprosto súhlasím.
Vasseur povedal že meniť pravidlá pod cost capom je neslýchané. A Fia kvôli tomu pravidlá nezmení lebo to je predsa Ferrari a musia ich počúvať. A zmení ich až 2025. Pritom už mali dávno tie pravidlá pre meranie zmeniť. Je vidieť akú má Ferrari moc a Fia ich znova počúva na slovo. Mali by Ferrari trochu pristrihnúť krídelká.
Keď som už pred takmer 2 rokmi tu písal,že Red Bull má pohyblivé časti v monoposte,tak sa tu všetci smiali.Ja som to videl už zo záberov kamier.Red Bull teraz plače,ale keď mal tú výhodu on,keďže mal Neweyho,tak na tom zarobil 2 tituly.
Jak kdysi řekl Toto: “Vidí duchy.”
Ta moze fia zamestnat az bude riesit F1 VAR, usetria neskutocne peniaze a ty budes stastny
Ježku přestaň z lidí dělat blbce, na oboardu je vidět pohyb předního křídla. To, že ty jsi slepej, tak to neznamená, že jsou slepí i ostatní
Jo taky si pamatuju na situaci na začátku roku 22 jak se měnili pravdila jen kvůli tomu že Luiho boleli záda a Wolf si vybrečel změnu v půlce sezony. A Steiner na to pak říkal: nemůžeme měnit pravidla jen kvůli tomu že se Mercedesu nedaří . Nicméně tahle změna totálně odepsala Ferrari a zajistila dominanci RB. To musí místní lůzu a fanatiky budit ze spaní
tak zvykne to tak byt pokial FIA nepristupi k uprave koli bezpecnosti. Beriem spat, ze timy musia suhlasit. Nemusia. Stalo sa tak napr v pripade minimalnej vahy v 2022, alebo pri zavedeni externych uchytov podhlahy. Tie zmeny nemali s bezpecnostou nic spolocne, iba zvyhodnovali, resp znevyhodnovali niektore stajne.
aj tajna zmluva medzi ferrari a fia boli najprv len novinarske dohady az kym fia nepotvrdila aj ked odmietla potvrdit co bolo obsahom dohody, ale to vsetci vedia aj ked to nieje oficialne potvrdene, kedze predtym motorovo silne ferrari bolo hned dalsiu sezonu motorovo velmi slabe a trvalo im dost dlho kym sa z toho dostali
No ale teraz fia potvrdila ze nikomu nic nenasla
nemusia
fia ked chce ma paky na to zmenit pravidla aj v priebehu sezony aj bez suhlasu timov
da sa to cez bezpecnostne dovody, ale da sa to aj akoze upresnenim interpretacie platnych pravidiel kedy zrazu to co bolo doteraz legalne tak novym vykladom tych istych platnych pravidiel uz legalne zrazu nieje a kto nesuhlasi s novou interpretaciou pravidiel tak sa moze ist stazovat na tu znamu laparen
takto zmenili vyklad pravidiel o tlmicoch a zrazu bol mercedesacky system FRIC podla sice tych istych pravidiel ale noveho vykladu proste nelegalny a stazovat sa nemalo vyznam, fia povedala, ze novy vyklad je taky a tak sa to odvtedy vykladalo
cize fia ked chce dokaze zmenit vela veci aj bez suhlasu timov
ved aj vtedy potvrdila, ze nenasla porusenie pravidiel u ferrari a aj tak s nimi spisali tajnu dohodu po ktorej sa ferrari vyrazne motorovo prepadlo, ale to bola urcite len nahoda
aj teraz nikomu nic nenasli a zrazu jeden tim ako uz bolo napisane isiel z -0,7 na +0,7 ale to je urcite sposobene len tim, ze tam dali zly komponent na auto a este tie stovky ludi v tovarni neprisli na to ktory srob im robi stratu tych 1,4s
ked najdu ten jeden prekliaty srob tak ho odkrutia a hned budu tam kde predtym a maxo si bude uzivat vitazstva s 30s naskokom
Vždyť kvůli úpravě pravidel z loňska se odevzdávají všechny konstrukční nákresy, postupy výroby, jestli je na něco podezření tak mi neříkejte že by nic nenašli. Jinak protestovat pro elasticitu, obecně u sporů by se oficiální protesty měly více využívat, místo toho se vedou politické boje v zákulisí.
Verstappen uz hlasil ze ten srob nasli a v austine su s5 na koni podla doktora marka