Hamiltonovi sa blýska na veselšie časy, chváli správanie nového auta | Magazín F1 - F1online.sk

Motorky už začínají tak brzy? Od chvíle kdy je vysílá Nova, tak jsem je přestal sledovat .

Minulú sezónu moto GP som nesledoval. Teda, sem-tam, ale mal som pocit, že sa jazdí Ducatti cup pod vedením Marquez family. Teraz verím tomu, že Toprak, ako vodca vlčej svorky nakazí ďalších a dajú Ducatti zabrať.

1 Like

Vlci sú známi tým, že svoju korisť uštvú a potom zaútočia. El Turco to robí často. Sa teším.

Nejsi sám, kterého Toprak obdivuje. Je obrovský talent a cítím, že nahradí Valeho a jiné velikány motorek.
Mi v Moto GP vadí přemíra technických berliček. Těmi celou soutěž velmi znehodnotili.

Tiež sa teším na túto sezónu Moto GP. Len aby dala Yamaha Toprakovi majstrovský material. Ale je načase dať zahúliť Dukatkám :smiley:

Motory majú rovnaké aj s Jackom, čo má továreň. A ladičky sľúbili tovarenskú podporu.

:smirk::smirk::smirk:…ako si nato prišiel,ešte chvíľu počkaj až sa zobudîš…:racing_car:

Toto uverejnili na moto fóre v máji 2025:

Yamaha dá Razgatlioglovi místo v týmu Pramac, kde bude moci Turek pokračovat i se svým dlouholetým sponzorem firmou Red Bull. Místo mu bude muset uvolnit buď Australan Jack Miller nebo Portugalec Miguel Oliveira. Toprak Razgatlioglu obdrží identický materiál jako jezdí Fabio Quartararo a Alex Rins v týmu Monster Energy Yamaha

Čo, ak je to pravda? :thinking:

2 Likes