Hamiltonovi sa blýska na veselšie časy, chváli správanie nového auta | Magazín F1 - F1online.sk

Najrýchlejší čas predsezónnych testov patrí Lewisovi Hamiltonovi, ktorý po krátkej zimnej prestávke načerpal novú energiu a nechal za sebou všetko negatívne, čo ho obklopovalo na konci minulého roka. Dobrú náladu mu však vylepšuje aj nové auto, v ktorom sa vraj dobre baví.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225771/hamiltonovi-sa-blyska-na-veselsie-casy-chvali-spravanie-noveho-auta

No ale pri Charlesovi si moc neskrtne tak nech sa moc neteší

1 Like

To že mu nedeli staré auta nič neznamená… Teraz začína každý na nule a kľudne môžu byť nové autá proti Leclercovi

1 Like

Super sprava , takze uz ho uvidime aj v Q2 ?

3 Likes

Nic moc jsme se nedozvedeli, ano nejrychlejsi cas, na druhou stranu:

Je pretáčavé, ustreľuje a šmýka sa, ale je ľahšie ten šmyk podchytiť,” podotkol britský šampión. “Povedal by som, že jazdu si určite viac užijete.”

…tohle nelze vnimat pozitivne. Zatim to vypada na pokracovani lonske linie a zabavu pro dezorientovanou antifu Lewise.

Však sa hovorí že majú rok starú podlahu nie? Že na ďalšie testy príde veľmi zmenené auto tak uvidíme čo bude potom hovoriť

Najväčšie negatíva tu prinášajú tí, čo rozumejú danej problematike menej, než husi vareniu piva. Publikujú tu svoje názory, vyvlečené z uslintaných krčiem, po prečítaní ktorých sa slušným ľuďom (fanúšikom motoršportu) obracia žalúdok.
Touto cestou by som danú skupinu chcel poprosiť o zdržanlivosť vo vyjadrovaní, nakoľko som mal vynikajúci obed a nechcem ho znovu vidieť v polostravenom stave.
Vy ostatní ľudia mi prosím prepáčte, ale už som sa nevedel zdržať.

3 Likes

Rok starou podlahu to myslis jak, proc by s takovou podlahou jezdili, nesmysl.

2 Likes

Práve som o tom písal …

2 Likes

Paní doktorka Ti určitě říkala, že se nesmíš rozčilovat :smile: !

3 Likes

To pozname, pride prva kvalda a vypadne hned v Q1. Ono ho to rychlo prejde a zhasne jak sviecka.

1 Like

… a tiež mi zakázala odhŕňať sneh :joy:

3 Likes

Tak to by mě nějak nenapadlo dávat dohromady… Je vidět, že jsem nestudovala medicínu!

3 Likes

Az na to ze Lewis si nic nepochvaluje.

Trávu sekat můžeš? :smiley:

1 Like

Tie stupídne kecy sú ako roj komárov. Pijú mi krv a žerú nervy. :woozy_face:

2 Likes

Zatiaľ nie. Práve generálkujem kosačku.

1 Like

Dej si zakusek kamo, ale ne deset.

… si nemôžem dovoliť. Moja osobná váha si ma neváži a sústavne vypisuje trojciferné čísla. Presedlal som na mrkvu a veci podobné. Periférne videnie mám v oranžovej farbe.

4 Likes

Ideální trávení času na dlouhé zimní večery. :+1:

1 Like