Tenhle nesmysl bych okamžitě urazil.
Chápu, že má velký význam pro proudění vzduchu pro chlazení a část pro zvýšení přísavného efektu, ale opticky se jedná o zvěrstvo.
Nejspíše bude i častým důvodem pro vyjetí SC, když se třísky budou válet na trati.
Taky se mi to moc nelíbí.
Uvidíme, na ktorom obrubníku to skončí.
Všechny tyto zvěrstva ničí závodění a navyšují množství komisařů na rozdávání trestných bodů.
Príde na to, kde bude koniec vylepšeniam. Dokedy budú môcť vylepšovať a aký efekt to prinesie.
Zvyčajne tí, čo mali perfiš auto na začiatku, skončili v polke sezóny. Nechcel by som jeden dominantný tým. Nech sa o titul pobijú aspoň dva týmy
Auta jsou moc primitivní, moc se od sebe neliší.
Do Austrálie očekávám, že budou všichni jako přes kopírák.
Snad jen kromě Astonu a Williamsu jsou všichni na ±770kg. Limit je 768kg.
Čeká nás vývojová nuda pánové. FIA by měla posunout limit na 750kg.
Dúfam, že nemáš pravdu.
Myslíš, že hlavní důraz bude pouze na motory a jezdce?
Snad nebude tak zle, nebo budeme celý rok číst pouze o kompresních fámách. 
V pondělí je jedna schůze a ve čtvrtek další. Kompresní válka.
Bohužel Vlasto a bude hůř.
Leda by FIA chtěla probírat ocelovou hlavu Ferrari.
A jak chce FIA měření vyřešit?
Leda by nařídila, že všichni výrobci musí mít ocelové hlavy jako Ferrari, protože ocel má menší roztažnost než hliník.
Puff ma jasno o titule bez toho aby sme videli vobec nejaky performance run 
Tak asi by mi nevadilo, kdyby Ferrari a Charles slavili titul 
Vadi ti negativni prispevky a vyplodis tu zlucovitou nechutnou reakci. Tohle se slusnym vyjadrovanim slusneho fanouska moc spolecneho nema. 
Dopredu som sa všetkým ľuďom ospravedlnil. Čo máš proti mne ? Ak ti tu prekážkam, daj mi čas do konca februára. Už tu prekážať nebudem
Mohla by to vyřešit hned a velmi jednoduše, stačí vydat direktivu pro ujasnění, že maximální kompresní poměr musí být dodržen vždy, po celou dobu soutěže. To jen aby to bylo jasné všem, nejen Audi, Ferrari a Hondě. Jenže FIA nechce jít proti Mercedesu, tak se dělaj schůzky jako že tam něco dělaj, při tom nic nedělaj a bodíky se Mercedesu jen pohrnou, Fiacedes 
To by si FIA teprve nasjala do vlastního místa a dala prostor k podvádění, který by nedokázala uhlídat ani dokázat.
Nějak stále více docházím k přesvědčení, že v těch kompresních poměrech má prsty Ferrari s ocelovou hlavou.