Hamiltonovi naložila aj britská novinárska elita. Podľa Hughesa si počínal „príšerne“ | Magazín F1 - F1online.sk

Neber Grohovi titul najväčšieho klamára. Už som ti napísal, že som to nebol ja a navyše tam padla otázka, či je to medián, keďže ako vidíš vyššie, niekedy sa tak môže označovať aj priemer. A nie že daný Jos netušil čo to je. Jediný kto netušil bol syn starého Groha. :clown_face:

Chceme vytiahnuť ten citát, že či tam bola otázka na medián alebo vôbec Jos vôbec netušil o čo ide? Či to už si netrúfaš ty pampúch?

Proto ses ptal co to je vůbec za graf. :laughing: Ty jsi fakt klaun.
Jak říkám, pokračuj, ale jsou to jen základy popisné statistiky. Počkej až narazíš na Lineární algebru, matice a pravděpodobnost…to je teprve to pravé jádro datové analýzy. Teda pokud bys chtěl dělat něco složitějšího… :100:

1 Like

Ten má takovej mental breakdown z toho, že jsem ho tu zase arugmentačne sundal, že se mu bude o příjmení Groh zdát

1 Like

Človek, čo má aspoň priemerné IQ, pochopí, že tá otázka sa pýta na význam grafu, teda na základe akých dát bol vytvorený.

Či si myslíš, že je to otázka na názov typu grafu? Ty si ešte väčší klaun za akého ťa tu máme. :joy:

Si vyliezol zrazu? :clown_face:

Zase si si tu povodil celé fórum Honzi, opäť si najväčší klaun fóra. :grin:

Tak ty ani nevíš co to bylo za graf, a jak se pracuje s grafem? Jo tak ty si určitě datovej analytik :smile:

Však to z toho grafu šlo vyčíst. Omg, fakt tady ze sebe hodláš dělat ještě většího blba než jsi?
Hokejistu a MMA amatera bych ti možná věřil, ale datovýho analytika…
Jako ano, ta pozice je možná i současně braná jako nejvíc “hot”…ale dělat to dobře je sakra těžký. Radši se v těch svých lžích už netop.

1 Like

On svojí blbostí proráží novou dimenzi :smiley:

1 Like

no to jsi, to nemusíš psát dokola :smile:

1 Like

Hej? Ty z toho grafu vieš vyčítať čo všetko berie do úvahy?

Lebo po Saudskej Arábii ste tu vytiahli zas nejakú štatistiku, ktorá evidentne nebrala do úvahy čas strávený v boxoch pri pitstope a tuším ani kolá za SC.

Ale meníš tému. Tá otázka na to, či je tá čiarka medián je úplne relevantná, ale chápem, že nemáš kapacitu, aby ti to došlo.

A preto je Honzi HR monkey a nie môj kolega. :grin:

Jasně, nemám kapacitu. Když si to myslíš…

1 Like

To se chceš chválit, když tebou opovrhované HR project management je na tom s datama líp, než data analytik z Temu?

1 Like

:eyes:

Čo to vidím? :joy:

Od veci reagujes ty . Ja som reagoval praveze k veci. Nemozem za to ze ty si si pomylila zavody. Ty argumentujes tym ze Sainz sa uz chytil ale Lewis Hamilton sa zhorsuje. A to neviem kde si nabrala lebo strata obidvoch jazdcov na svojich kolegov je takmer rovnaka aj ked Hamilton jazdi proti supertalentu a Sainz proti jazdcovi stredu pola

… by ma zaujímalo, čim sa živíš. Dúfam , že prevadzkuješ vestiareň, alebo aspoň čítaš z dlane :face_with_spiral_eyes: