Hamiltonovi naložila aj britská novinárska elita. Podľa Hughesa si počínal „príšerne“ | Magazín F1 - F1online.sk

Takze za prve , Ferari momentalne nema auto na boj o titul co dokazuje aj Charles Leclerc aj ked je v tom aute ako doma a jazdi dobre , Nemoze bojovat o titul ked ziskal len prve podium z 5 pretekov. Charles Leclerc je na priebeznej 5 priecke a straca na veduceho Oscara Piastriho 52 bodov v 5 pretekoch a to je povazovany za jedneho z najlepsich jazdcov novej generacie pilotov f1, A ty chces aby LH bojoval o titul ked je novacik vo Ferrari a to auto nepozna ani s polovice ako Leclerc. To je uplne debilne konstatovanie po prvych 5 pretekoch ze je LH slabina Ferari aj ked zaostava za timovym kolegom o 16 bodov. A podla teba Carlos Sainz jazdi vyborne aj ked straca na timoveho kolegu 15 bodov. Mercedes je v kazdych jednych pretekoch na prvych startovacich prieckach tak my nehovor ze maju horsie auto ako Ferrari. To ze ho teraz predbehol Leclerc aj vdaka inej strategii neznamena ze Ferrari malo rychlejsie auto

2 Likes

V Bahraine bolo Ferrari evidentne lepšie a rýchlejšie auto ako Mercedes.

Ak sa ideš o tomto hádať tak neviem čo si videl…

A ohľadom Carlosa, ale chytil sa chápeš? Na začiatku zaostával ale už sa zlepšuje.
Lewis máš ten dojem,že to ide k lepšiemu?

Nie je to o bodoch, ale o Tom, čo predvádzajú to ti stále dookola hovorím.

Zase sa opustil a len sa ľutuje pri rozhovoroch.

A neviem kde si vzal,že ja tvrdím, že ho Ferrari má, veď presne o to ide …že Lewis vie doručiť len v takom aute. Inak zase nič a už to prestáva vyzerať ako náhoda.

V Bahraine ale mali auto na pódium a Lewis bol 7 za oboma Mercedesmi čo mali najhorší víkend sezóny. Za OBOMA, aj za tým čo sa v aute ešte komfortne cítiť nemôže a stále je odkázaný na rady od inžiniera úplne rovnako ako Lewis.

Neviem kde si nabrala ze mali v Bahraine na podium a neviem kde si nabrala 7 miesto LH. Pokial si pametam tak v Bahraine skoncil Leclerc 4 a Hamilton 5 . A Carlos Sainz sa podla teba chytil a Hamilton nie? Ved straca Sainz na kolegu 15 bodov co je jeden bod menej ako Hamiltonova strata na svojho kolegu . Praveze rozdiel Sainza a aqlbona by mal bit ovela mensi lebo Sainz je trosku vetsi LVL ako Albon

Andilek nas, vieme ze ti robi problem citat zlozitejsie vety, no tu som dufal, ze to zvladnes.

Max bol uz majster sveta, ked jazdil vedla Ricciarda? To su mi novinky.

No ale toto mi ako vyprask nepride.

Aj ked sa pozriem samostatne na sezony 2016/2017, tak super vykon Verstappena vedla Ricciarda, ktory bol povazovany za top 3 jazdca za Vettelom a Hamiltonom.

Velky krc zazivas z toho Maxa. :grin:

3 Likes

Záměrně jsi vypustil jeden zásadní fakt, ale to je u tebe obvyklé, a to počet DNF Ricciarda v sezóně 2018.

Verstappen nepodával vedle Ricciarda žádné oslnivé výkony. Naopak způsobil dvojité DNF v Baku a vyřadil Ricciarda v Maďarsku v roce 2017.

3 Likes

Klasika, Jos a jeho demagogie. Vytáhne čísla bez kontextu a bude tvrdit, že je to tak, jak píše. Ale tak co čekat od člověka, co tvrdí, že je datový analytik, ale zeptal se co je to medián :smile:

Čo znamená “ligol”?

2 Likes

Honziku klasicky si zostal bez odpovede, ked prisli fakty a cisla. :grin:

Toto je tiez klamstvo tebe vlastne. Za prve to bol iny Jos a za druhe sa ne pytal, co je to median, ale na nejaku tvoju bezvyznamnu statistiku sa opytal, ci je to priemer, median alebo co za udaj, no ty si ani nevedel, co median je. Ta tvoja pomocna vysoka skola by to mozno aj ospravedlnila, ale mediany sa ucia neviem ci na strednej alebo este dokonca na zakladnej. :clown_face:

Však furt čekám na tvoje odpovědi. Zatím tu jen kopeš, urážíš a dáváš random čísla bez kontextu. Btw do diskuze si zatáhl Verstappena ty, ne já. Ale tak co čekat od člověk co lže úplně o všem i o tom, že tu máš 6 účtů :smile:

Myslela som saudskú samozrejme…ale radšej reagujes od veci lebo k veci nie je čo

Diskusia o Hamiltonovi. @Bretnix doplnil Norrisa s Ricciardom ako porovnanie, ze ojedinela vyhra este nemusi znamenat, ze pilot je lepsi od kolegu.

A ty chudacik si uplne nezmyselne na neho opat zautocil s Vettelom. Tak si len odomna dostal dalsie porovnanie, ze nielen Vettel ako MS prehral s kolegom, ale aj Hamilton aj Alonso. Len Max zatial nie. Na to si nepochopil zas jednoduchu vetu a odveci si vytiahol Ricciarda s Maxom.

Dalsie klamstvo @Hogar :slight_smile:

1 Like

Tak já nevím, proč tu lžeš o tom, že nemáš víc účtů, každý to tady o tobě ví, protože jsi závislej na tomhle fóru.
Já jsem zaútočil? Já jen dodal, že i tenhle nestačící Ricci si namazal Vettela i Maxe. Ale dobře, když chceš tvrdit, že dřívější Max nebyl tak dobrý, protože neměl nejrychlejší monopost, tak potom jo. Max bez nejrychlejšího monopostu prohrál s Riccim, po odstranění silného kolegy a doplnění nejrychlejším monopostem najednou byl Max lepší, stačí ti to takhle? :slightly_smiling_face:

Tak kolko, vic alebo 6? Nie 16? :thinking:

Honzi Honzi, slabotka. Toto som ja nikde nenapisal, to si ma mylis so svojimi klaunami.

Max bol novacik, neslo o monopost. Ako novacik mal brutalnu rychlost, ale robil obcas hlupe chyby. O jeho rychlosti svedci to, ze uz v 2017 pomerne jasne porazil Ricciarda v Q.

Ak je niekto, kto nebol dobry, pretoze nemal najrychlejsi monopost, tak je to Hamilton.

A ak je niekto, komu nestacil ani najrychlejsi monopost, tak je to Alonso. 2007 porazka od novacika, z toho je mindrak dodnes Honziku. :stuck_out_tongue:

1 Like

Max byl po roce v F1 stále nováček? I po dvou letech? A čím to, že dělal takové chyby i ve své 4 sezóně?
Ale tak to můžeme se bavit do nekonečna, neobjektivní lhář si to vždy překroutí. A už máš 16 účtů jo? Tak to ti ten osobní život moc nefunguje :smile:

Tento tyzden si zatial velmi slaby Grohíček. :grin:

Rob s tym nieco, predsa ta tvoj komunisticky kamarat neprekona.

Už máš takovoi křeč jo? Nachystal sis další účet, kdyby přišel ban?:slightly_smiling_face:

Pome ešte 30 tvojich “zmysluplných príspevkov o F1” a si prvý, klaun bude späť na tróne. Dáme to? :grin:

Tak ty jsi klaun na trůně furt, na tom se nic nemění. Ale nějak ti dal Max zabrat

Tak tomu ver Grohu, bol to zaberak posledne 4 roky nevynechat VC. Vzdy to bola fantazia pozerat.

Takto som si to uzival:

image

1 Like