Hamiltonovi naložila aj britská novinárska elita. Podľa Hughesa si počínal „príšerne“ | Magazín F1 - F1online.sk

Prežíva Lewis Hamilton najťažšie obdobie vo svojej kariére vo Formule 1? Podľa známeho britského novinára Marka Hugesa áno a tento muž určite nie je jediný, kto si to myslí. Sedemnásobný šampión utrpel v Džidde možno najťažšiu porážku od tímového kolegu a zdá sa, že pred krutou realitou si nemohli zakrývať oči ani britskí novinári.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196957/hamiltonovi-nalozila-aj-britska-novinarska-elita-podla-hughesa-si-pocinal-priserne

Klasik by rekl. “Neco si prej, pada hvezda”. Ja osobne jsem mel vyrazne vetsi ocekavani.

To, ze Lewis zaostava v kvalifikacich, jsem minuly rok pripisoval tomu, ze neni dostatecne motivovany. To se ale ted rict neda.

Co je ale maximalne zarazejici, je skutecnost, ze neni rychlejsi v zavodnim tempu. A spis se zda ze je pomalejsi. Tohle by ale byla smrtelna kombinace. Prave zavodni tempo, bylo jeho nejsilnejsi zbrani.

1 Like

Ja by som tomu dal este cas, cely problem prameni z nestabilneho auta a z toho, ze mu neveri, toto cele umocnila Jeddah s jej extremne rychlymi zakrutami. Jednoducho Lewis je uz popisana kniha, zvyknuty na nieco diametralne odlisne z Mercedesu, takym sa zvyka horsie ako novacikom. Naopak Charles to uz dobre pozna, za mna sa nic sokujuce nedeje, vsetky tieto clanky su snahou zaujat.

Však dostal narezano i v mercedesu od Russella.

kokos ten ale dostal…

1 Like

Na údajně “nejlepšího pilota” je to solidní bída.

…to platí pre všetkých pilotov v F1,Hamík preceňovaný,preto odišiel Rosberg,:thinking::racing_car::racing_car:

Čas kôli nestabilnému autu mal 3 roky. Následne nelogicky odišiel do Ferrari, aby mal ešte viac nestabilné auto?

Predtým nemal motiváciu, teraz je to nové auto ?

Carlos už si zvykol, rookies si zvykli a 7xMS nedokáže zajazdiť jeden solídny výsledok ? Blízko kolegovi?

Keď ho už kritizujú Britské médiá, niečo nie je dobré. Tie si budú Britov vždy zastávať a Lewisa až nekriticky. To už je začiatkom konca, je zle. Ak sa nespamätá do polovice sezóny je vybavený.

Naložil mu v Q pravidelne Russell, dostane aj od Charlesa. A tak ako už ukazoval aj minulý rok, stráca už aj RP. To nie je len autom.

Alebo sa mu len niektoré veci vracajú ? Ak utečieš lebo si myslíš, že bude lepšie a ľahšie vráti sa ti to. Karma je zdarma. ( Poniektorí v Paddocku by si na ňu tiež mali dávať pozor)

A kde sme my za 3 roky stali 34x na pódiu ?

3 Likes

A ešte nám povedz koľko to bolo na DNF technického rázu.

A hneď tie čísla vyzerajú horšie.

Čokoľvek povedia fans LH, Lewis 2x ligol a 3x ak by nemal Russell v 2023 toľko porúch tak by ligol tiež.

Na kvalifikácie dostal obklad minulý rok neuveriteľným spôsobom a aj to jedno z tých víťazstiev je vlastne DSQ Russella pred ním, ktorý zajazdil určite v ten deň lepšie preteky.

Navyše Russell vedie v každom dôležitom ukazovateli.

A hlavne väčšina z nás to videla.

Ale minulý rok to ešte bolo auto, sabotáž aj nedostatok motivácie, teraz je to čo ?

Aj vedieť odísť je za mňa umenie

1 Like

Dokedy? Taký Sainz už sa v novom tíme celkom adaptoval. Rovnako väčšina nováčikov. A to Lewis nie je ani nováčik ani Sainz, ale viacnásobný majster sveta.

Leclerc také auto nemá?

2 Likes

Vede v každým důležitým ukazateli? Takže Kubica byl regulerně lepší, než Russell ve Williamsu? :grinning:

1 Like

Nebol lebo Kubica bol reálne šťastnejší 1 závod.

Ale Russell bol reálne lepší 2.5 sezóny z 3.

1 Like

To reálně jsme viděli :grinning: každopádně nevím, proč shauješ Russella s komenty na Hama? Pokud je Ham tak odepsanej a Russell to měl takhle těsný, neznamená to, že Russell nepodal o tolik lepší výkony?

2 Likes

Kardinál Richelieu kedysi povedal : Nesúďte, aby ste sami neboli súdení. Niektoré keci od ľudí, ktorí možno nemajú ani vodičák mi prídu ako príspevok z agentúry “Jedna pani povedala”

staci prestup do ferrari a media idu po tebe nech si ktokolvek :smiley:

1 Like

A to furt Ham dovezl letos zatím jediný úspěch Ferrari :grinning:

Uderka aniHam sa tu do mna opat pustila :sweat_smile: a co z toho mate ze na neho stale nakladate? Je to iba 7-nasobny majster sveta, ma najviac wins aj pole positions, no uplne chudak ze? Ale skor mam pocit ze ste to vy vsetci co ho chodite sustavne kritizovat po forach, taki prizemni ludia :slight_smile:

Léčí si tu svoje komplexy a nefunkční životy :slightly_smiling_face:

“Bude čeliť obrovskému tlaku zo strany vedenia Ferrari. Na pretekoch sme videli aj Johna Elkanna, ktorý veľmi tlačil na to, aby sa tento prestup uskutočnil; bude tu aj tlak zvnútra samotnej Formuly 1, pretože pokrivkávajúci Hamilton kazí príbeh, ktorý sa F1 snaží predať…”

Fanúšikovia Hamiltona tu môžu do mňa každý víkend kopať koľko chcú, môžu mi tu nadávať koľko chcú, urážať ma, pluť na mňa… Môj názor to nezmení a ten názor tu píšem od prvého dňa, čo Ferrari oznámilo podpis Lewisa… Mohol by som tu napísať, že ja som to hovoril od prvého dňa, že to bude pre Ferrari tragédia a aj to tu napíšem: LEWIS SI NIKDY NEMAL OBLIECŤ ČERVENÚ KOMBINÉZU…

Ak neschopnosť vyhoreného Hamiltona vidia aj britskí novinári a iní ľudia z fachu, tak to znamená, že som sa nemýlil. Neďakujte mi… :sunglasses:

2 Likes

Do tebe se nikdo nepousti, tak prestan bulet, nebo dopadnes jako mistni panicove. Navazime se pouze do hamiltona. Ono je hezky, ze ma 7 titulu, to mu nikdo nebere. Svyho casu to byl dobrej pilot, ale jako clovek proste stoji za ■■■■■ a to lidem vadi. A uz vubec se neda srovnavat s legendarnim Schumim, coz byl a navzdy bude skutecne nejlepsi pilot historie a jeden z nejlepsich sportovcu vsech dob. Tomu tenhle rasista a transrasial nesaha ani po kotniky.

2 Likes