Navic je to plivanec na odkaz Schumiho, kterej nikdy nerekl, ze jeho spatny vykony budou pokracovat nebo podobny kecy, ale bil se ze vsech sil. Tfuj na tohohle saska.
Lewis bol v Mercedese roky, bol tam preferovaný a auto určite nerobili na Russella
Tak ako čaká,že to dá vo Ferrari kde nemá ani jedno?
Russell mal omnoho viac okolností za ktoré nemohol za 3 sezóny.
VB, Spa minulý rok ?
To je minimálne 25 + 15 bodov možno ak by nebolo poruchy možno aj 25 a 25
A u LH minimálne -7 v Spa
To len ako príklad.
2023 mal Russell neskutočne problémy s brzdami, opakovane odchádzali v pretekoch aj v Q a aj tak ho na Q porazil a až o toľko nezastal ani celkovo.
Kým v prvej sezóne ho až do porúch v druhej polke ničil celkom jasne a minulý rok takisto.
Lewis mal veľa šťastia a) že tím robil čo mohol aby mu pomohol b) Russell mal oveľa viac nie sebou zavinených DNF’S
Áno je a v tom čase keď ich vyhrával, bol bezkonkurenčne najlepší a to mu nikto neberie…len je čas pochopiť,že u nie je a chyba môže byť aj u neho. Že to nie je asi všetko ostatné, a že odchod do Ferrari nebol najlepší nápad. Lewis už evidentné nedokáže jazdiť to čo kedysi a vidia to všetci, ako vidíš aj britský novinári a ti ho vždy bránili do krvi.
Úprimne už 2021 robil veľa chýb a rozhodne nemal len smolu na konci. Lebo keby jazdil ako predtým, tak nikdy na to nedôjde.
A následne roky to len potvrdzujú.
A teda,či nie je čas to pomaly ukončiť. Nesmrteľný nie je nikto a nikto nebude na vrchole navždy
To odmietajú vidieť fans LH, že zo 7 titulov sa žiť nedá večne.
Aj Schumacher mal 7 a pri návrate do Mercedesu to bola už bieda ( a to ma k F1 priviedol). Niekedy je lepšie skončiť v čas. Michael to dokázal, ale následne pokazil navratom.
Senna umrel na trati, ale tiež by ho to inak čakalo.
Vettel to nepochopil včas, Alonso takisto nie.
Prost áno. Z novodobých MS asi ako jediný. ( Ak nerátame Rosberga a jeho one shot)
Od zaciatku kariery v F1 sedel v rychlom Mclarene. Po prestupe do Mercedesu a prechode na hybridnu eru to mal az prilis jednoduche a bez problemov zbieral jeden titul za druhym. Nikdy nejazdil za tkzv. beckovy team a teraz vo Ferrari dostava nakladacku a nadalej bude dostavat od Leclerca. S tymto sa on uz nedokaze vyrovnat a o dva roky skonci.
Bohužiaľ presne tak to je, toto podľa mňa on nerozchodí mentálne.
Jedine,že by Ferrari postavilo tak geniálne auto a zrazu by mu veľmi sadlo. Čo paradoxne má viac šancí podľa informácií urobiť Mercedes.
40 letej sportovec o 2 roky skončí.
To je fascinující.
lujzo prestupom do ferrari spravil velku chybu a v podstate nemal co ziskat ak teda nepocitame par milionov navyse, ale tie mohol vytrieskat aj od mercedesu a hlavne mohol byt dozivotne velmi dobre platenym maskotom mercedesu
bude moct takuto poziciu zastavat aj pre ferrari? uveria mu to ludia, ked cely zivot bol spojeny s mercedesom, vsetky uspechy su s mercedesom a on ma potom robit maskota pre firmu kde nic nedokazal a bol len statistom?
V Bennetone Schumacher vyhrával jeden pretek za druhým a po prechode do Ferrari už nie , bol síce aj tak v celku OK , bol mladý a dravý ale trvalo to tiež dosť dlhý čas kým začal byť dominantný. Luis je už postarší a prechod mu bude trvať dlhšie teda ak sa na to nevykašle, Ale úplne ho odpisovať to dokážu naozaj len novinári a podaktorý super pravý formulový znalci.Neskončila ani pólka sezóny a ortiele už dávno padli. Je možné že môže dopadnúť ako Prost keď tam bol ale to všetko ukáže čas a nie hlúpe proroctvá a hate ako svet.
ak by aj ferrari postavilo genialne auto tak je daleko vacsia pravdepodobnost, ze titul by bral leclerc a to by bola pre lujza este vacsia porazka aku zaziva dnes aj keby bol k leclercovi velmi blizko
skoncit druhy ked tvoj timovy kolega vyhral titul je horsie ako skoncit o 5 miest za nim ked on sam skoncil v poli porazenych. teda ak sa bavime o jazdcoch typu lujzo.
PS: Ma viac ako 100 víťazstiev a viac ako 100 pole position naozaj nemusí už nič dokazovať, Ja ho moc nemusím, ale preto s neho nebudem robiť loosera a slabého jazdca. Má to s prechodom dosť ťažké ale hneď robiť s neho nulu to je naozaj za hranicu normálneho zdravého úsudku.
Ako neviem preco to niekoho prekvapuje. Leclerc od momentu ako nastupil za Ferrari bol velmi rychly. Ako v qvalifikaciach tak v pretekoch. V podstate vyprevadil Vettela do dochodku. Jedine co mu chybalo boli pevnejsie nervy a stabilita vykonov. Rychlost v kazdom pripade mal a stale ma. Dnes je Leclerc vo svojom prime time a vo Ferrari tusim siedmu sezonu. Len malo pretekarov odjazdilo viac GP za Ferrari ako Leclerc.
Hamilton podla mna nato stale ma, ale bude musiet zacat makat tak ako makal niekedy v 2008. Nech sa ukaze sampion. Zatial nelamem palicu. Nie je preco. Rozostup je maly a stale sa da zmazat. Ak to bude rovnake aj 2026 potom poviem, ze je cas. Ale na druhej strane ak mu staci jazdit za Ferrari a ziskat par GP v cerveneom, tak to kludne moze robit aj dalsie 3 roky.
Je, hele, vy už jste Maďarsko?
Oranguthan predava tricka Trump 2028. Madari citia, ze Uhorsko bolo vzdy kde ich srdce tiahlo. Koniec koncov Bratislava bolo tusim dlhsie korunovacne mesto ako Budapest. Svet sa meni. Mozno Fico s Orbanom ukuju svoju vlastnu historicku uniu.
Nechapem preco mu nakladaju.
V Mercedese ho Rusell kazdy rok porazil.
Tento rok prehrava s dalsim teamovym kolegom.
Lewis je roky dvojka a neviem preco mu toto vycitaju.
Teraz už tretí rok sa ukazuje aký je treťotriedny pilot keď nemá o sekundu rychlejší monopost a Wolfa ktorý mu vybavil všetko silou,tak nedokáže nič hanba takýto človek v F1 že má čo i len jeden titul,
Uz skoncila tema porovnavanie Verstpaena s Norrisom a bola trosku nuda, tak sa zase musel vytiahnut Hamilton aby to tu trosku ozilo…
Par vypatlancov tu bude zase nariekat a vyplakavat ze Hamilton je slaby. Vsak ked je slaby je to vyhoda pre vas hejterov, nijako neohrozuje Leclerca ci jazdocv okolo seba
A potom pridu ti, co ho zastanu na ukor porovnani s Russellom a nakoniec dojde Kiks nakladat na Hamiltona, lebo niekto si dovolil poukazat na lepsie jeho vysledky v medaku, ako dosiahol Russell…
Na jednu stranu ho tu odpisuju, no na druhu tu tvrdia ze su vsetci okolo neho lepsi. Tak co treba sledovat stats, ci vysledky, ci kto ma aku smolu na trati ci vyhodu
Nestahujte kalhoty když brod je ještě daleko Ale jinak jo, tohle zatím nestačí. O to více si vážím výkonů dědka Alonsa
A neni chyba nahodou v tom ze Sainz a ani nikdo iny nema proti sebe tak kvalitneho timoveho kolegu ako ma LH . A v porovnani napriklad s mercedesom neni momentalne ferrari na takej urovni . Charles Leclerc je urcite ina liga ako ma proti sebe Carlos Sainz v podobe Alexa Albona. Hamilton to ma omnoho tazsie sa prisposobit novemu autu ako hocikdo iny. Carlos Sainz je aj mladsi a rychlejsie sa prisposobuje ako niekdo kdo ma 40 rokov a bol cely zivot v jednom aute ak neratam na zaciatku Mcleren mercedes ked boli este spolu. Stale to boli auta pohanane motormi Mercedes ktore su celkom inaksie ako ked sa mas na stare kolena prisposobit pohonnej jednotke ferrari. Sainz uz posobil v 4 timoch a ma skusenosti s motormi Mercedes , Ferrari , renault, Honda. Je v najlepsich rokoch pre jazdca f1. Ma 30 rokov. Hamilton ma proti sebe jedneho z najlepsich a najrychlejsich pilotov v startovom poli . Jazdca ktory jazdi s tymto autom 4 roky . Vie ako funguje cele auto ako ho nastavit . LH ma nevyhodu v tom ze on to auto nepozna a nikdy ani nejazdil s motorom Ferrari . Samozrejme ze nemoze vediet to auto ako ho nastavit aby fungovalo ako hodinky. Ano ma problem hlavne v qvalifikacii a viem ze aj ked to tak moc nevyzera ale pretekove tempo ma stale dobre . Po prezuti pneu jazdil vyborne a dotahoval aj GR a Kimiho Antoneliho ktoreho stiahol na priblizne 1,5 sekundy ale ked videl ze Kimiho uz neobehne tak potom ubral a dosiel priblizne 4 sekundy za nim
Andrea vs. Barbie? Navyse mlady ako bonus uplny novacik?
Ten koniec je hrozný blud alebo si videl iné preteky.
Lewis nevládal dôjsť Kimiho.
Bol najbližšie v 2 sekundách a akonáhle Bono zavelil push tak nemal nárok.
A stalo sa to túto sezónu 2x čo ho totálne urval
Btw Russell sa prispôsoboval v 2022 a nevyzeralo to takto.
Antonelli je nováčik a má silnejšieho kolegu ( nateraz) ale vozi pravidelne slušne vyslekdy s menším rozostupom na kolegu.
Aj Bearman má ťažkého kolegu najmä preto,že má kopec skúsenosti a porážať ho dokáže.