Hamiltonova úprimná spoveď: Prehovoril o rasistickom útoku z detstva a o strate ôsmeho titulu | Magazín F1 - F1online.sk

Napriek tomu si zjavne ani ty neodolal napísať komentár pod tento článok a nie pod ten druhý takže si spravil to isté ako oni. Vtipné je ale že hentoho trolla považujes ako nejaký dôkaz že zase všetcia sú proti Hamiltonovi.

1 Like

Ešte že ty si odolal👍

Úprimnosť a lujzo to nejde dokopy. Už ma unavuje tento jednostranný rasizmus a robenie mučeníka z obyčajného feťáka a grázla a podporovanie rasistického blm.
A k tej krivde, mal 21 pretekov na to aby sa nemuselo rozhodovať v posledných pretekoch

Ked chce nejaky primitiv (skoro nikdy nejde o jednotne cislo) niekoho zmlatit pricinu si najde, raz je niekto cierny, hovori inou recou, alebo ma nespravny akcent, zly uces, ci nespravne oblecenie. primarny problem je malokedy rasizmus.

3 Likes

Je to dost unavujici no. :clown_face:

Tak asi tá moja vtedajšia úvaha sedela celkom dosť (časť k Lewisovi je nižšie, je to dlhý príspevok):

dokonca ešte keď tu to spája s týmto, naozaj odporným, incidentom z detstva.

Druhá vec je, že keď zvažoval koniec, osobne si myslím, že sa rozhodol zle. Teda ak - čo zase predpokladám - je pre neho jeho “legacy” viac ako prostá radosť z jazdenia. Veľmi pochybujem, že ešte niečo zásadné vyhrá. Ako jazdí výborne, čo o to. Ale ak nebude 8my titul, čo myslím už nebude, tak sa obávam, že retrospektívne bude ľutovať.

Ale zase môžem sa aj mýliť a naozaj by mu samotná F1 chýbala. To sa nikdy možno naisto nedozvieme.

1 Like

Bol som na zabave a biely rozkopali bieleho… vo vlaku jedneho nechtiac zavalilo do chalana ktory ho nasledne nasledne vyhodil a vonku dokopal… kolega siel z prace domov ktoreho napadli a okradli biely. ■■■■■ sa vlamal do domu a znasilnil babku…rasisti jedny

Ham mal na to dost rokov aby ziskal 8 titulov. Keby bol rosberg Botasom mal by aj 9 titulov. A teraz v zavetri nevie jazdit a drzat sa prveho. Max to minuly rok dokazal a to nemal ziadny ttitul. So 7 titulmi som si predstavoval inu jazdu v tomto rocniku. Neviem kde sa stratila ta skusenost ta sikovnost. Ale tak mu treba…karma

2 Likes

■■■■■■■■■■■■■■■

Chlapci tmavsej pleti sa nedaju napisat? CD-ROM cig-ani

Však keď tie bludy nevidíš, nemôžeš na ne reagovať :wink:

To plati spis pro ty, co nemaj magora v ignorovanych a reagujou na nej. Ti co ho maji v ignorovanych nevidi jeho koment, ale reakce na nej ano :sunglasses:

Miestna smotánka zas aktívna.

:yawning_face::yawning_face::yawning_face::yawning_face:

Táto hamova spoveď to ako k čomu bolo dobré aby zo seba spravil chudacika a poďme ho všetci ľutovať to je debilko veď mal ohnivý motor tak čo place

1 Like

Ešte že ja som sa nevyjadroval k danej veci čo by som sám kritizoval, všakže.

1 Like

Kritizovat antifan ham budu ale oponovat k danej veci nie…

Lujzova mama je biela nie? Takže lujzík sa ukázal ako rasista? Že za mamou nešiel lebo si myslel, že to nepochopí? Musel mať fakt ťažké dectvo.

Hamilton bol zo začiatku sympaťák ale stal sa z neho strašne falošný človek a minulý rok aj tento je zaslúžená karma preňho za jeho chovanie a podlosť.

1 Like

To je od neho fajn gesto

Takže xenofóbia – každý, kto ja “iný” je problém. Ideálne aby mali všetci šedivý mundúr a vystretú pravicu, inak primitívov “obťažujú”.

Nech sú príčiny akékoľvek, tak to rozhodne nie je OK a je len dobre, že aj osobnosť ako Hamilton o tom verejne hovorí.

Nerozumiem odkial tento hejt na Hamiltona. Vazne.
V 2007 z pochopitelnych dovodov som tiez…, ale dnes?!