Hamiltonov posledný Hammertime: Keď som to počul, vtedy mi to docvaklo | Magazín F1 - F1online.sk

Končí sa jedna éra. Najúspešnejšia dvojica pilota a tímu v histórii sa definitívne lúči. Lewis Hamilton odjazdil v Mercedese posledné preteky, po ktorých ho naplno zasiahli emócie. Všetko si začal uvedomovať už počas pretekov, keď mu jeho inžinier Peter Bonnington dal slávny pokyn.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183178/hamiltonov-posledny-hammertime-ked-som-to-pocul-vtedy-mi-to-docvaklo

Lewis, vďaka za všetky tie roky. Bola to skvelá jazda, v dobrom aj v zlom. A hoci dúfam, že sa Mercededsom budeš už dívať iba do výfukov, prajem ti úspené pôsobenie vo Ferrari a krásne súboje aj s nami, kým ťa predbehneme. Neviem, ako ti bude ladiť červená, ale s Mercedesom si zanechal naozaj historickú stopu vo svete F1.

GL & HF

5 Likes

Umim si predstavit 8. a 9. titul ve Ferrari a potom navrat do Mercedesu pro kulaty desaty.

2 Likes

Inu, klobouk dolu pred Hamiltonem. Opravdu pekna jizda. I na Alonsa vystrcil lokty, tak to ma byt. Jak porad pisu, uvidime pristi rok. Souhlasim s Maxem, neni mozne aby zapomel ridit.

5 Likes

Toto by nevysnival ani Vilo Rozboril. :sweat_smile:

Len aby z toho nebol debakel s Leclercom a koniec kariery na Vettela.

3 Likes

neviem, to pretekove tempo hamilton stale ma v sebe impozantne a leclerc to bude s nim mat urcite narocne

6 Likes

Vies kolko rokov ferrari neziskalo titul ? A ty chces aby hned Hamilton vyhral 2 ? A myslis ze by bol taky blby aby po dvoch tituloch s Ferrari odchadzal do Mercedesu ? Prihlas sa radsej do relacie Snivajte s nami

Tento rok skoro získali konštruktérsky titul a Leclerc nebol ani veľmi ďaleko v bodovaní od Norrisa… Takže si myslím že Ferrari má celkom dobré vyhliadky do budúcej sezóny

1 Like

Aj keby skončil tak ako Vettel ktorý 2x bojoval o titul vo Ferrari tak už teraz dokázal celkom dosť

3 Likes

To ma vyhliadky casto dobre , ale vyhliadky nie su tituli. Aj Leclerc mal sancu v 2022 a co bolo. Tak isto Vettel alebo Alonzo. Od MSCH sa titul podaril len Kimimu aj to tak ze ani nevedel ako

1 Like

Je to prijemna vize, soucasne Ferrari v rukou Lewise, velmi realne, nelze se divat zpet co a jak bylo, co ti na tom vadi 🫴

1 Like

Pretekove tempo ma, ale psychicky je labilny tiez riadne. Tam ked mu spagetak bude davat vysielacky plan C-D-E, tak rychlo moze nastat problem. A vo Ferrari sa mu nikto nebude ospravedlnovat a prosit ho, aby jazdil, ked auto nebude niektory vikend dobre.

A co ma z tempa, ked uz v Q si tento rok obcas odpiskal nadej na dobry vysledok. Tento rok jednoznacne nestacil Russellovi v time, v ktorom su obaja v podstate doma. Buduci rok bude v Leclercovom time a Leclerca povazujem za lepsieho od Russella.

To nerozporujem. Rovnako tak Vettel. Jeho RB era ostane uz navzdy v historii ako jedna z naj. :slight_smile:

Hamiltonovi by mohl vůz Ferrari sedět. On má rád silnou zadní část, a to Ferrari má nejlepší.

3 Likes

Thank you, Mr. Mercedes!

Tak neviem ako sa ty na to divas ale vyhra GR nad LH v tejto sezone nie je jednoznacna. LH oznamil odchod do Ferrari hned na zaciatku sezony a preto aj celu sezonu bol viac menej odpisany a nedostaval take informacie ohladom nastavenia a vyuzivania motora ako GR. GR mal plnu podporu timu a LH ju nemal. Bol jednou nohou vo Ferrari takze aj ta motivacia tam nebola taka aka by bola ak by bol jednicka timu. Prehra o 20 bodov je v pohode na to ze jazdil ako timova dvojka bez podpory

3 Likes

Před závodem to bylo 685-685 na body. Hamík vítěz.

2 Likes

Je možné že mu Ferrari sadne, Lewis potrebuje špecifické auto, ako píše PUFF keď ma silnú zadnú časť vie sa do toho oprieť. Taký Max myslím je schopný sa adaptovať na viac typov aut, s tým viem súhlasiť ale zas zatiaľ nejazdil inde ako v RB takze u to ešte len potvrdí budúcnosť.

Ja ma ohľadom vývojových kapacít vo Ferrari pochybnosti ale zas už to nie je ten istý team ako za Binnota, pár veci sa tam pomenilo k lepšiemu.
Ak mu dodajú auto aké potrebuje, myslím že bude konkurencieschopný najbližšie 2 roky určite.

1 Like

Ono to vsetko zalezi ako mu auto sadne. Ak sa bude v aute citit dobre tak porazi aj Leclerca. Ak si s autom nesadne tak bude v psychickej nepohode a bude podavat kolisave vykony ako v tejto sezone

1 Like

Kdo vedl před závodem? :smile:

1 Like