Hamiltona nerozhodí tlak zo strany verejnosti: Môj vnútorný je desaťkrát väčší | Magazín F1 - F1online.sk

Lewisa Hamiltona čaká prvý interný duel s Charlesom Leclercom. Ako výrazne úspešnejší, starší, skúsenejší a dokonca sedemnásobný majster sveta by to mal zvládnuť, no ako naňho zapôsobí tlak verejnosti? Na austrálsky výsledok nebude mať vplyv, ubezpečil s vysvetlením, že pod tlak dostáva skôr on sám seba.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189698/hamiltona-nerozhodi-tlak-zo-strany-verejnosti-moj-vnutorny-je-desatkrat-vacsi

Konecne ma na sebe aspon trochu lepsie oblecenie. Kym si to vyberal sam, vyzeral ako raper co zarobil prve prachy. Ani len k basketbalistom co podpisali prvu zmluvu sa oblecenim nedostal. A to maju dost nekonfekcne postavy.
Verme, ze sa mu bude vo Ferrari darit, aby bol sampionat co najzaujimavejsi.

2 Likes

na tlacovke ma zvonove rifle ako zo 70. rokov, navyse zaspinene od farby.

No a? Hodně lidí to teď nosí.

poviem to inak. Ferrari si navrhuje a predava vlastne oblecenie, ktore je rovnako sialene ako to, za ktore byva Hamilton hejtovany. O chvilu bude chodit rovnako sialene obleceny. Staci sa pozriet na ich stranku. Ale ty nie si Hamiltonov hater tak teba sa to netyka.

1 Like

Jenže tehdy se nosily do zvonu pouze nohavice od kolen dolů. Tyhle galaty vypadají, že mají široký střih už od pupku.

moze byt, na druhej fotke vyzeraju byt este viac rozsirene od kolien.

V podobných pytlích se přestavil Kimi na uváděčce pořádané FIA. Ten měl v pytlovém stylu i sako.

Kimi bol za mechanika :smiley:

Takový střih neměli ani havíři ve středověku.

este aj tie obrovske vrecka na hrudi na naradie :smiley:

1 Like

Jak krásně to ladí s teniskami Adidas. :slightly_smiling_face:

Keby bol taky ekoaktivista na akeho sa hra, tak taketo rifle nenosi. Ved z toho sa dali usit normalne rifle pre 2 ludi. :sweat_smile:

Hamilton moze v nedelu aj vyhrat,kedze sa očakáva pocas celeho preteku dazd.A na dazdi vie Hamilton jazdit,Leclerc,Norris,Piastri nie.Jedine Versttapen moze Hamiltona ohrozit,ak bude teda prsat a este aj Russell a mozno Gasly na Alpinu…

3 Likes

kolko das na Hamiltona?

Nestavkujem,ale Gasly ma kurz 250 a ked bude prsat moze sa stat vsetko.

1 Like

Co na to povedat? Myslim, ze sa da rozoznat, kedy mu oblecenie da tym a kedy sa rozhodne pre vlastne.
Mozno sa to casom este zlepsi aj ked mi to je vlastne celkom jedno. Z lahkostou prezijem aj tie jeho kreacie.
Som vsak rad, ze uz nenuti ostatnych jazdcov pred pretekom klacat. To uz bolo na hanbu sveta.

toto predava Ferrari, tak ako chces rozoznat co mu dali oni a co si dal sam?
https://www.instagram.com/runwaymenn/p/DALmC9ly9Pm/?img_index=5

1 Like

To je dobře nebo špatně?

Niet nad poriadne baggy

1 Like