Hamiltona nerozhodí tlak zo strany verejnosti: Môj vnútorný je desaťkrát väčší | Magazín F1 - F1online.sk

Dej na to litr a uvidíš. :slight_smile:

2 Likes

Zase tak moc všechno znát nemusím. :grin:

Tak kurz je vlastně pravděpodobnost…
Takže čím nižší je kurz, tak tím je vyšší pravděpodobnost, že se to tak stane.

Takže litr na Gaslyho je skoro stejné jako kdybys ten litr hodil do kanálu. :smiley:

Ale tak stát se může vše. Na MS byla Kanada-Rakousko 6-1 po 2.tř. a skončilo to 6-6.
2 borci trefili v livku 800 kurz na plichtu. :slight_smile:

Po Tom ako som videla Elkana v ružovej mikine, som už videla všetko

Lenže Kimi má 18…toto dnes deti nosia.

Ale to beriem, toto nie je niečo čo si dáš v bežný deň, má to na sebe na event a hlavne to robí najmä ta debilna farba siva, inak to nie je také zle.

To čo nosí LH je zle aj samo o sebe a dokopy už len úplne …teda uprimne na Hamiltona sa nechytá ani keby sa snažil. :grin:

George tiež vyzeral ako v teplákoch, že sa zabudol z lietadla prezliecť. Carmen vyzerala, že kožuch ukradla práve Lewisovi, za to by sa nehanbil ani on :rofl: Eli ladila a Kimim a kto ich maľoval obe so zaslúži zlomiť ruky lebo vyzerali ako ich matky :woman_facepalming:t3::grin:

No a čo sa týka topánok, úprimne buďme radi za tie Adidasky lebo ešte to mohli byť tie žiarivé lakovky čo mal na Autosport awards :rofl:

Ale Lewis už má dosť rokov na niečo normálne …a nie na všetky trendy sveta, čo by mi tiež nevadilo možno až tak ak by to nebolo dokopy v jednom outfite a zásadne v zlom ročnom období :rofl:

Na druhej strane …všetci čakáme čo si Lewis oblečie to nemôžme poprieť takže účel to plní a robí to dobre v tomto ohľade.

Jdeme vsadit na Russella?

:rotating_light: Aktualizace počasí :

Nejnovější aktualizace modelů ukazují, že nejsilnější srážky se očekávají v dopoledních hodinách, což výrazně ovlivní relace F2 a F3.

Od poloviny odpoledne by měl déšť slábnout a postupně ustávat. Závod by měl začít v 15:00 místního času, teploty se budou pohybovat kolem 18 °C, postupně se bude ochlazovat…

1 Like

Nejsem sázecí typ. Dokud nebudu nějakou sázkovou kancelář vlastnit, tak mě kurz moc nezajímá. :grin:
Ale kurz je docela přesná nápověda jaké mají jezdci šance. Kanceláře mají profíky, kteří se starají o nejčerstvější informace o jezdcích i týmech.

Ventusky, neděle.

image
Ale jak jsi psal. Foukne od moře a může přijít jaro.

Tak ako to vlastne chlapci vidíte. Som trochu zmätený keď som si to tu prečítal :slightly_smiling_face:

Je to jasne …

Ferrari 1-2

1 Like

Vies ako to máme. Každy inak. Podľa srdca. A nikto sa nemôže hnevať :smiley: Ale reál môže byť furt iný.

3 Likes

Ziadna loz v tejto vete :point_up_2:

3 Likes

Ježko ja som ti zvedavý. Plný očakávaní a stresu. Tak nejak sa cítim. Ale kľudne doprajem aj vám. Je čas aspom niečo utrhnúť.