Ferrari predviedlo v Holandsku po prevádzkovej stránke opäť najhoršiu verziu samého seba. V snahe vyhnúť sa tímovej réžii Scuderia radšej povolala Charlesa Leclerca do boxov a v chaose okolo vyjednávaní vo vysielačkách stratil Lewis Hamilton hromadu času, čo ho nakoniec zrejme pripravilo o tretie miesto. Sedemnásobný šampión na svoj tím poriadne soptil, čo vzápätí oľutoval.
Ferrari je vacsie ako vsetci majstri sveta dokopy.
Ferrari chyby nerobí.
Ak aj áno, platí že chyby nerobí.
Ak robí chyby opakovane opať platí, že chyby nerobí.
Toľko nezmyslov a vlastných falošných domnienok som tu už dávno nečítal, autor by sa mal spamätať…
Ak niekto nerozozná fanúšikov Ferrari od fanúšikov Hamiltona, nemal by písať články ani do Slniečka a nie sem. Napísať o Hamiltonových fanúšikoch ako o fanúšikoch Ferrari môže len sedlák…
Přesně. Jsem fanoušek Ferrari snad 30 let, ale nikdy jsem nebyl, nejsem a ani nebude fanoušek Hamiltona. Pro mě má od loňska Ferrari jen jednoho jezdce, kterému fandím.
To je ale za uvaha. Takze ked fandim Hamovi tak Leclercovi nie a uz vobec nie Ferrari ? Sa mi s toho rozum zastavuje. A to fandim este aj Antonelimu a Mercedesu. A este by som rad Audi keby je v top 3.
No jasné, frajer s rozdvojenou osobnosťou, čo akože “fandí” polovici štartového poľa, tu ide poučovať o tom, komu má fandiť niekoho, kto má celoživotnú lásku k jednej ikonickej značke…
Ty sa len pekne chystaj na budúci týždeň do školy a dávaj hlavne pozor na hodinách slovenčiny, lebo sú tam nejaké nedostatky
Jak by povedal Bohuš Stejskal: Vlasto, Vlastičko, máš tady špek…
Jediné, čo môžu smrtelníci závidieť pilotom F1 sú ich zarobené milióny a občasné zvezenie sa v monoposte F1. Tam to aj končí, lebo bez toho by boli všetci z nich také isté nuly ako ty…
No ak netušíš kto je Bohumil Stejskal, tak to svedčí presne o tvojej obmedzenosti. Radšej ani nevychádzaj von medzi ľudí, zostaň doma zavretý medzi štyrmi stenami a pokračuj v naťahovaní vtáka…
To je ťažké. Niekomu to dajú viackát dištanc za nenávistné urážajúce príspevky a vždy sa vráti. Iní to zase vzdajú, ale po nejakom čase sa zase ozvú. Je to ich vec.