Hamilton zaradil spiatočku a za sarkastické vysielačky sa ospravedlnil | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari predviedlo v Holandsku po prevádzkovej stránke opäť najhoršiu verziu samého seba. V snahe vyhnúť sa tímovej réžii Scuderia radšej povolala Charlesa Leclerca do boxov a v chaose okolo vyjednávaní vo vysielačkách stratil Lewis Hamilton hromadu času, čo ho nakoniec zrejme pripravilo o tretie miesto. Sedemnásobný šampión na svoj tím poriadne soptil, čo vzápätí oľutoval.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242794/hamilton-zaradil-spiatocku-a-za-sarkasticke-vysielacky-sa-ospravedlnil

Ferrari je vacsie ako vsetci majstri sveta dokopy.
Ferrari chyby nerobí.
Ak aj áno, platí že chyby nerobí.
Ak robí chyby opakovane opať platí, že chyby nerobí.

1 lajk

Idilka skoncila nech si zvyka :rofl: nemal vymyslat a mal zostat v Mercedese tam bol chránený aj ked mu Russel nakladal

Konečne máš v niečom pravdu. A je načase, aby to pochopil aj nejaký Hamilton…

Toľko nezmyslov a vlastných falošných domnienok som tu už dávno nečítal, autor by sa mal spamätať…

Ak niekto nerozozná fanúšikov Ferrari od fanúšikov Hamiltona, nemal by písať články ani do Slniečka a nie sem. Napísať o Hamiltonových fanúšikoch ako o fanúšikoch Ferrari môže len sedlák…

2 lajkov

Přesně. Jsem fanoušek Ferrari snad 30 let, ale nikdy jsem nebyl, nejsem a ani nebude fanoušek Hamiltona. Pro mě má od loňska Ferrari jen jednoho jezdce, kterému fandím.

2 lajkov

To je ale za uvaha. Takze ked fandim Hamovi tak Leclercovi nie a uz vobec nie Ferrari ? :rofl::joy::rofl: Sa mi s toho rozum zastavuje. A to fandim este aj Antonelimu a Mercedesu. A este by som rad Audi keby je v top 3.

2 lajkov

Lewis to vystihol: “keď emócie vyplávajú na povrch” …

Rozprávate o “dájakom” Hamiltonovi, ktorému nesiahate ani po členky.
Všetky tie hnusné kydy je len závisť, ktorú v sebe máte.

Veď ho pekne stiahli počas vsc, a ušetrili mu 10s, inak by bol ďaleko za russelom..

No jasné, frajer s rozdvojenou osobnosťou, čo akože “fandí” polovici štartového poľa, tu ide poučovať o tom, komu má fandiť niekoho, kto má celoživotnú lásku k jednej ikonickej značke…

Ty sa len pekne chystaj na budúci týždeň do školy a dávaj hlavne pozor na hodinách slovenčiny, lebo sú tam nejaké nedostatky :joy:

1 lajk

Jak by povedal Bohuš Stejskal: Vlasto, Vlastičko, máš tady špek…

Jediné, čo môžu smrtelníci závidieť pilotom F1 sú ich zarobené milióny a občasné zvezenie sa v monoposte F1. Tam to aj končí, lebo bez toho by boli všetci z nich také isté nuly ako ty…

2 lajkov

Clovece ze takto dokazes klesnut …

3 lajkov

Nevšimol som si, že by si mi moje tvrdenie nejakými overiteľnými faktami vyvrátil…

Takže len tliachaš obľúbené frázy svedkov Hamiltonových…

1 lajk

Po prvé, ani netuším, kto je Bohuš Stejskal a po druhé, ty sám potrebuješ doučko zo sloviny

Ale máš pravdu, potrebujem schudnúť :rofl::rofl::rofl:

… až na dno močiara :tired_face:

No ak netušíš kto je Bohumil Stejskal, tak to svedčí presne o tvojej obmedzenosti. Radšej ani nevychádzaj von medzi ľudí, zostaň doma zavretý medzi štyrmi stenami a pokračuj v naťahovaní vtáka…

1 lajk

Mať tvoj rozum a medvedie laby, behám po lese a nechám ľudí na pokoji.

S poklakavačmi je to tazke :rofl: Vlasto sa uz 2 x lucil tento rok no a neako mu to zasa nevyslo :grinning_face:

To je ťažké. Niekomu to dajú viackát dištanc za nenávistné urážajúce príspevky a vždy sa vráti. Iní to zase vzdajú, ale po nejakom čase sa zase ozvú. Je to ich vec.

1 lajk