Tak naco srdcervuce reči a za mesiac som späť
cele na hlavu
a to 2x za pol roka
Ako píšem, neodsudzoval by som niekoho za to, ak zmení názor. Nakoniec robí to aj vláda. Je tu viac takých čo odišli a mnohí by svojimi postrehmi mohli obohatiť toto fórum. A ktovie, možno by si sa ty, alebo ja dozvedeli niečo nové.
Cim nás moze obohatiť clovek ktory si nestojí za slovom? No ničím.Je to úbohé .
No nech ta nahodou neroztrhne.
kluuud. Tvoja Ykonicka znacka nech je len jedna. Pre ynich su ykonicke viacere. Škola je nuda a ty pan učitel riadna obluda. ![]()
Na niečom sa predsa musím zabávať. Nemôžem si nechať ujsť tie dristy, čo tu s kamošom točíte v jednom kuse dookola
Ak je to o mne, ďakujem za podporu. Odišiel som, lebo som sa nemohol po GP Maďarska pripojiť a naštvalo ma to.
A za mesies sa budes lucit aj 3x
trochu na hlavu ale co už.
Áno, ale aj ostatných, ktorí sa odmlčali z rôznych dôvodov - dúfam, že nie zo zdravotných a vedeli korektne argumentovať.
Povedz to priamo, nech viem, čo som potentoval
Je to o mojej hlave, teba kvôli mne tá tvoja bolieť nemusi
Naopak všetko v pohode. V diskusii vyššie o tom píšem, že je vítaný každý, kto dokáže korektne viesť debatu. Asi som sa nepresne vyjadril.
V poslednej dobe mi nepália všetky valce
, možno je to vekom. Ale rád prijmem kritiku, aspoň získam možnosť zmeny k lepšiemu
V hlave mas asi vietor vyfukalo ti ze si sa s nami uz 2x lucil
ale to mas asi vekom vsak?
Čítaj čo píšem. Teba hlava kvôli mne bolieť nemusí. Staraj sa o seba. Ak to nedokážeš, požiadaj psychiatra.
No lúčiť sa tu 2x za pol roka![]()
neviem kto potrebuje psychiatra .
Prosím Tě, to vážně jsi ochotný řešit, že ses rozloučil a zase připojil? Snad je tady pořád svobodné fórum a nikdo se nikomu nemusí zpovídat ze svých rozhodnutí o účasti, ne? Leda by tady diskutovala Tvoje manželka, ta snad by určitá práva v tomhle směru měla
.
… aále nie. Ja sa len snažím odhadnúť rozsah mentálneho poškodenia osobnosti môjho bývalého kamoša Steva.
Sa ti pacilo ako sa s tebou lucili?aj slzicka bola?
To asi nebolo moc pekne ale jednoduchsim ludom je to asi jedno
nabudece si s nich zasa mozes vystrelit![]()
Co takto nabuduce si stat za svojim slovom? Do konca roka sa rozlucis s nami este 2x ?![]()
Ty to furt nechceš pochopiť, že ťa je 0 bodov do toho čo robím? Aj keď sa milión krát rozlúčim a vrátim, TEBA z toho hlava bolieť nemusí.
Ty vlastne ani nie si. Tvoja prítomnosť na tomto fóre je len úboha karikatúra na profilovke, ukazujúca čo si zač
Viem ze máš pokročilý vek a zabudaš a asi si zabudol ze si sa tu 2x lučil
hovori sa tomu starecka demencia