Hamilton vynechá testy Pirelli. Jeho pes Roscoe bojuje o život | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton v jednom zo svojich nedávnych rozhovorov uviedol, že si nevie predstaviť založenie rodiny pred koncom formulovej kariéry. Vraj vždy obdivoval športovcov, ktorým sa narodili deti a neovplyvnilo to ich výkony. Pravda je však taká, že Lewis nie je celkom bez rodiny, čo ukazujú aj posledné dni a jeho srdcervúce príspevky, v ktorých prosí o modlitby za svojho psa Roscoa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214835/hamilton-vynecha-testy-pirelli-jeho-pes-roscoe-bojuje-o-zivot

Lui testy nepotrebuje jemu stačí že sa prebojuje do Q2

Jeho prs ma lepšiu lekarsku starostlivosť ako 90 % ludi

2 Likes

Keby bol na tom zle, je šanca že vynechá aj Singapore a v tom prípade by zaskakoval asi Taliansky Ježiš. Alebo Ollie do Ferrari ako russel v 2020 do Mercedesu?

1 Like

to si pis ze ma.

1 Like

… a pes taky :smile: .

1 Like

Do Q3 ani nemoze ist, o com by si potom pisal… Tvoj zivot by stratil zmysl :see_no_evil:

Presne ako pises do Q3 ani nemôže ísť :joy: je tak slabý že sa tam ani nedostane to máš pravdu :joy: konečne s tebou súhlasím.

Je to smutné :frowning: ale tak to dopadne, keď si vyberie objektívne zdegenerované plemeno, ktoré zakázali chovať už vo viacerých štátoch po svete.

3 Likes

Takto zle znášajú odchod psíkov len deti, ženy a tí + .
Dáko sa ich tam množí, tých +
Pán sudca nemám k tomu čo viac dodať.

Cokel, co ma lepsiu starostlivost ako vsetky africke deti okolo ktorych tolko kecal…

Neviem co by chcel od 12 rocneho dokrizeneho bastarda, mal by mu dopriat klud, dost ze ho trapil veganskou stravou

2 Likes

Koukám, že intelektuálové tu zase naskákali, to je strašný dno co tu někteří píšou.

1 Like

To je ten geneticky dodrbaný čokel čo dýcha ako odvzušňovací ventil na tatrovke? Smrť bude vykúpenie pre toho psa odhliadnuc od toho ako sa oňho Hamilton staral.

Hodně nazvraceno. Lidi jen štve, že se o svého pejska dokáže postarat víc než oni o svou rodinu. Úspěch se neodpouští.

11 Likes

Vám hrabe? Však tú stravu mal kvôli problémom so srdcom. Do 2020 normálne jedol. Po prvom zápale pľúc a srdcových problémoch dostal príkaz od lekára a násobne sa mu zlepšil zdravotný stav. Či napríklad teraz ideme urážať tých čo jedia vegetariánsky kvôli zdravotnému stavu???

2 Likes

Toto som tu nečakal ale ako vidím veľa ľuďom leží HAM v žalúdku pre nič.

7 Likes

Však to tady znáš. Forum plné závisti a :cherries:.
Co k tomu říct. Velmi smutné.

3 Likes

Keď stojí za h., spraví aspoň emócie cez čokla. Psov mám rád, nič proti ním. Ale pochopil by som to keby o život bojoval niekto z jeho rodiny.

A čo pes nie členom rodiny? Mal si nejakého?

Inak áno, stojí to za ■■■■■, tak nechal urobiť psovi zástavu srdce, nechal ho uspať a pichol ho na infúziu, aby odvrátil pozornost na mizerné výkony. Poznám teda oveľa lepšie spôsoby ako odvrátiť pozornost. Ty čokel.

4 Likes

No tak to, že Hamilton vyvoláva emócie vieme. Ale že to dokáže aj jeho pes, tak to mi je novinka. V každom prípade ten, kto mal niekedy psa, mal ho rád a musel sa s ním rozlúčiť, tak ten to chápe. Príspevky ľudí, čo psovi závidia zdravotnú starostlivosť a pritom sami majú možno vlastnou vinou v ústach zhnité zuby, alebo iné zdravotné problémy, ktoré si spôsobili fakt pôsobia smiešne. Či?

2 Likes