noo, a keby mas rovnake financne moznosti, neurobil by si to iste?
Pravdou je, ze keby Kubica nemal poistenie ake mal, uz by ruku nemal. Napr.
A to mal plat a financie uplne min. a inde nez ma Lewis
noo, a keby mas rovnake financne moznosti, neurobil by si to iste?
Pravdou je, ze keby Kubica nemal poistenie ake mal, uz by ruku nemal. Napr.
A to mal plat a financie uplne min. a inde nez ma Lewis
To je tak keď niekoho vychová nenávisť a alkohol, krása nášho východného bloku
Ale ja som písal o niečom inom kamarát.
Psy mam velmi rad, no pre mna je takato starostlivost pre stareho psa tiez trochu cez ciaru a trapenie pre samotneho psa (on si nepusti telku alebo neprecita knihu ked uz nevladze chodit), o jeho vlastnej fotke v nemocnici z obalky casopisu si tiez myslis svoje (tesim sa ked budem v nemocnici aby som si tam dal svoju fotku )
Ale tak kazdy sme inak uleteni, moze sa starat o svojho psa ako chce a je dobre vidiet pre zmenu ze sa niekto stara prilis vela ako naopak…
Kazdopadne to co tu niektori jedinci predvadzaju je asi cez 10 ciar a uplny odpad…
Hamilton moze nakrmit aj vsetky deti sveta a chodit po vode. Vzdy pride niekto, ze po tej vode presiel menej ako je polka zemegule, alebo ze jeho dieta doma hladuje
Presne preto sa tento svet ruti do zahuby, jeden zavidi druhemu a siria to potom vsade okolo seba.
Mali sme sučku, ktorá 9 mesiacov od kolapsu bojovala o život. Prvé dni, keď sa nevedela postaviť na labky, sme ju kŕmili z rúk do papuľky, pila zo slámky … A finančne to tiež nebolo zanedbateľné.
Ak ste vzali do domu zviera, vzali ste aj zodpovednosť za jeho život.
A debata je o Lewisovom psovi, nie jeho peňaženke. Puff správne podotkol, “úspech sa neodpúšťa”.
Bylo by dobre pochopit, ze jsou veci, lidi a zvirata, ktera jsou vic nez jen sport. Kazdopadne prehnana pece je taky na skodu…
Fakt? A ktoré krajiny to sú? Ja viem len o Nórsku, ktoré mimochodom zakázalo rozmnožovanie Anglického buldoga a King Charles španiela. Chovať sa môžu aj v Nórsku.
Rip Roscoe
On ich zachránil z útulku a boli dvaja. Roscoe prežil cca 12 rokov. Čo je na to plemeno veľa.
Co si budeme povídat, překvapení by bylo kdyby se z toho dostal než takhle… Pro Lewise to byl parťák, který ho vždycky s radostí vítal, akceptoval všechny jeho nápady a nálady a dával mu jistotu, že existuje jeden tvor, který mu bude věrný a neodepíše ho, ať se stane cokoliv. Jak už to umí jenom pes. Ale to je život a přece jenom, není to člověk. Tak uvidíme, jestli a za jak dlouho nám na sítích představí nějakého nového kamaráda .
Mea culpa
, špecifikujem, chov za účelom rozmnožovania a rozmnožovanie, a aj ja som čítal o Nórsku, ale v jednom z článkov na BBC sa spomínali viaceré krajiny, ktoré rozmnožovanie zakázali ale neboli presne spomenuté (na wiki stránke Bulldoga je spomenuté okrem Nórska, aj Holandsko).
Dog health: Don't buy a bulldog until breed is reshaped, vets plead
Šľachetné , ale tak je to objektívne nezdravé plemeno, ktorému dal tých 12 rokov, to je super, ale príde mi to akoby si doma choval “dowňáka”.
Ja to nikomu neberiem, keď niečo takéto urobí, ale ako sa hovorí, keď si berieš z útulku - zachrániš jednotlivca a keď si berieš z chovnej stanice s papiermi - tak zachrániš celé plemeno, aspoň to je môj subjektívny pohľad.