Hamilton vynadal legende UFC Jonovi Jonesovi: Nazval ma zbabelcom a zablokoval | Magazín F1 - F1online.sk

On si to zaslúži. :slight_smile:

4 lajkov

Hlavne ze ty si dostal naklad :laughing:

1 lajk

Pres

:joy:

Tak toto pobavilo.

Neviem, ci ma vobec nejaku sancu s tymto uspiet, ale budem dufat, ze ano

Nevím, měla jsem v širším příbuzenstvu jednoho myslivce a ten určité zásady lovecké etiky (např. viz výše) takhle vysvětloval. A jsem přesvědčená o tom, že střelba z helikoptéry útočnou puškou by z jeho pohledu neměla s lovem společného vůbec nic. Nemáme tady mezi sebou někoho, kdo chodí lovit a něco o tom ví? Třeba mě vyvede z omylu.

zombieheadstone

Nehovoril som o zasadach polovnictva, ale o tom vraj “ferovom” suboji. Toto nikdy nebude ferovy suboj, ci uz clovek bude strielat zo vzduchu alebo zo zeme.

Tak jistě, ovšem všechno má svoje hranice. Já jenom, že tomuhle pohledu docela rozumím. Když to ale někdo má jinak, tak s tím dokážu žít :woman_shrugging:.

Pokrytecký fejkový aktivista vs GOAT. :goat:

Jonesova štatistika v MMA 28-1(1) je brutálna, jedna z najlepších vôbec.

1 lajk

A několikrát doping pozitiv.

2 lajkov

Jones je goat MMA vo všoebecnosti. :goat:

Connor mohol byť ešte lepší, keby ustál slávu a peniaze. Vo svojom prime bol úplne inde, no potom prišli milióny a celebritný život. Taký “Neymar” v klietke.

Kto v UFC v tej dobe a najmä v tej váhe nedopoval? :sweat_smile:

To je ako vyčítať kulturistom doping.

:man_facepalming:

1 lajk

Khabib.

Jonesjefetkasorry

1 lajk

KhabibJeFakeGoatSorry.

Khabib mal reálne 3 kvalitných súperov - Connor, Dustin a Justin.

Keby išiel proti Connorovi v čase, keď bol skutočný UFC Champ a nie miliardový biznismen a influencer, tak by som mu veľké šance nedával. Jeho postoj bol v tom čase tak tragický a zároveň Connor bol tak komplexný a netypický, že by ho v prvej minúte ukončil na KO/TKO.

Rovnako tak mi tam chýbajú zápasy proti Aldovi, Hollowayovi a iným šampiónom na to, aby som ho považoval za GOAT.

Ak by pokračoval a mal by viac zápasov proti šampiónom, prišli by aj prehry (viď Topuria). Vedel prečo skončil.

Jonesa človek nemusí mať rád, ani pre mňa to nie je obľúbený fighter a už vôbec nie charakter, ale po MMA stránke bol top a narozdiel od Khabiba nemá 80-90% recordu umelého a vybudovaného na sídliskových noname fighteroch z ruského vidieka (čím nechcem povedať, že nepatril medzi šp1čku, to rozhodne patril).

:boxing_glove:

7 x motor Mercedes doping nic? :wink:

Tebe překvapuje, že Jos obdivuje feťáka a podvodníka? :smiley:

Nikolas Tombazis říká, že se pokusili změnit motory pro tento rok, ale bylo to nemožné, protože samotní výrobci odmítli:

„Tyto věci, o kterých řidiči v posledních dvou letech před zahájením sezóny naříkali, jsme mnohokrát předvídali, a pokusili jsme se provést nějaké úpravy před 2 lety, ale selhali jsme kvůli tehdejšímu řízení. Ferrari to odmítalo.“

Zdroj: The Race.

Jak se Wolffovy výroky vyvíjely

• 2023: „Žádné zpomalování ani podřazování na rovinkách nebude. Nulová šance.“
  • 2024: „Současné simulace jsou příliš pomalé, ale inženýři to vyřeší.“
  • 2026: „Vozy jsou skvělé,“ ale současně se ukázalo, že určité formy řízení energie (včetně občasného podřazení na rovince) se za některých podmínek opravdu používají.

Wolff: No chance ‘frightened’ Red Bull gets key ’26 engine wish

5 lajky

F1 by jim ty motory měla stopnout, neb pro závodění jsou zmetkem. Hotovo.

1 lajk