Lewis Hamilton nie je pri propagovaní vegánskeho spôsobu života, ochrany zvierat, ochrane menšín či boji proti klimatickej zmene zďaleka taký aktívny ako v minulých rokoch. To však neznamená, že si na večeru začal dávať steaky a že ho zabíjanie zvierat netrápi. Dokladá to aj anekdota jedného z najúspešnejších zápasníkov všetkých čias, Jona Jonesa.
V severních částech Kanady a Aljašky je zakázané v stejný čas letu kvůli výhodě lovit. Tedy kromě lovu ryb, protože ty se pohybují trochu jinak, než ptáci a savci. Mimochodem je tam zakázané lovit i z komfortního prostředí auta.
Překvapuje mě, že je tohle vůbec někde ještě povolené. A to nejsem vegetarián a proti lovu jako takovému nijak zásadně nejsem. Tenhle způsob mi ovšem připomíná Buffalo Billa a vybíjení bizonů v té době.
Já bych bez masa nepřežil, ale jakémukoliv lovu se rád vyhnu, když sám nemusím.
Jak už jsem psal dříve, tak nejméně humánní se mi jeví lov ryb a udržování při životě nevyléčitelně nemocných lidí, které už nic jiného než utrpení nečeká.
To zni dobre, ono nez se lidi naucili maso uchovavat tak to pro ne bylo spis nebezpeci, ulovili, chytili, stahli kuzi, najedli se a zbytek nechali tak, protoze tlejici maso prilakalo dravou zver, spise tim tlupu uvadeli v nebezpeci.