Hamilton vynadal legende UFC Jonovi Jonesovi: Nazval ma zbabelcom a zablokoval | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton nie je pri propagovaní vegánskeho spôsobu života, ochrany zvierat, ochrane menšín či boji proti klimatickej zmene zďaleka taký aktívny ako v minulých rokoch. To však neznamená, že si na večeru začal dávať steaky a že ho zabíjanie zvierat netrápi. Dokladá to aj anekdota jedného z najúspešnejších zápasníkov všetkých čias, Jona Jonesa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241657/hamilton-vynadal-legende-ufc-jonovi-jonesovi-nazval-ma-zbabelcom-a-zablokoval

15min preslo a zufalci nikde……. :smirking_face:

Takže jsi první.

8 lajky

V severních částech Kanady a Aljašky je zakázané v stejný čas letu kvůli výhodě lovit. Tedy kromě lovu ryb, protože ty se pohybují trochu jinak, než ptáci a savci. Mimochodem je tam zakázané lovit i z komfortního prostředí auta.

Překvapuje mě, že je tohle vůbec někde ještě povolené. A to nejsem vegetarián a proti lovu jako takovému nijak zásadně nejsem. Tenhle způsob mi ovšem připomíná Buffalo Billa a vybíjení bizonů v té době.

1 lajk

Já bych bez masa nepřežil, ale jakémukoliv lovu se rád vyhnu, když sám nemusím.
Jak už jsem psal dříve, tak nejméně humánní se mi jeví lov ryb a udržování při životě nevyléčitelně nemocných lidí, které už nic jiného než utrpení nečeká.

1 lajk

Nechci vyznit jako obhajce nasily na zviratech atd… ale… nemuzu si pomoci. Byli jste nekdy na jatkach? ..

Nevim jestli by kanec uvital sip v plicich ci ostep v zaludku ci kulku Jestli to prijde face to face , ze krovi ci ze vzduchu je asi taky fuk nebo ne?

Ajajaj …. Doufam, ze jsem ted neco nezpustil​:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Me spis fascinuji lide, kteri napisu nekomu : nelibi co si udelal a pak si ho radeji hned bloknou aby nahodou nedostali vysvetleni i z druhe strany.

2 lajkov

Dobre mu Lewis nalozil a on to poslusne prijal, co na to @stev

Warakare Warakare, do roka a do dne…do roka a do dne..

headstone

Vyhrozovani ti jde. To ja vim.

1 lajk

Nediv se, clovek je gramlavec ne lovec nebo dravec, maso mel jen tehdy kdyz neco uvizlo v pasti, jinak susil hubu a papal korinky.

Warakar me napadl, taky mi poslal na email nahatou fotku, je to predator.

Jako kluk jsem za jedno odpoledne bez jakýchkoliv zkušeností nachytal 49 raků.
Věř, že jsem tehdejší večer nebyl na koříncích vůbec závislý.

To zni dobre, ono nez se lidi naucili maso uchovavat tak to pro ne bylo spis nebezpeci, ulovili, chytili, stahli kuzi, najedli se a zbytek nechali tak, protoze tlejici maso prilakalo dravou zver, spise tim tlupu uvadeli v nebezpeci.

Proto se naučili maso sušit a udit. V některých oblastech uchovávat mrazem.

Ano, taky se tim maso stalo komercnim artiklem.

Proto se taky člověk odlišil od jiných tvorů.

1 lajk

On me sikanuje.

Jo, myslim ze jako prvni se naucili maso susit.

Dalsi typ zpracovani prisel az s ovladnutim ohne. Ale kdo vi kdy to bylo, to se nikdy nedovime.