Hamilton vynadal legende UFC Jonovi Jonesovi: Nazval ma zbabelcom a zablokoval | Magazín F1 - F1online.sk

Tím bych si zase tak moc jistý nebyl.
Konzervování tvorů vzniklo mnohem dříve, než spatřil světlo světa první savec.

Možná Tě to překvapí, ale ano, byla jsem jednou na jatkách. Moje první místo bylo v časopisu Průmysl potravin - čistě odborný časopis, běžně se neprodával, publikovali tam odborníci v potravinářství a tak. No a jednou byla schůze v Masokombinátu Písnice spojená s prohlídkou areálu. Nečekala jsem, co tam uvidím, a byl to pro mě šok, ze kterého jsem se sbírala zbytek dne. Chci věřit, že určitý pokrok dorazil i do podobných zařízení. Ale ano, takhle se na náš talíř dostává maso ze zvířat, která chováme jenom pro tenhle účel.
Nicméně lov by snad měl být něco trochu jiného, aspoň si to myslím. I u nás platí určitá etika, např. nestřílet na zvěř u krmelce, nestřílet bažanty na zemi apod. Přitom to není nic jiného než nastolit aspoň trochu férový souboj. Pokud k tomu ovšem někdo přistupuje čistě průmyslově, tak by k podobným ohledům neviděl důvod. Každý jsme jiný.
(mmch, já nejsem odborník v potravinářství, aby nedošlo k omylu, já jsem tam tehdy jenom sekretářovala :smile: )

1 lajk

@Warakar by postavil kulomet pred stado krav a bylo by to.

Ale asi plati ze lidsky mozek se rozvinul pravidelnym pojidanim masa, nic jineho me nenapada.

Prý lidskému mozku nejvíce pomohlo tepelné zpracování masa, kterým se urychlil přísun bílkovin do těla.

Ano asi ano, nenapada me nic jineho, mozna jeste kdyz lidi objevili sul a napadlo je si liznout, to je chemie jak svina.

Protoze….sul udrzuje rovnovahu tekutin v bunkach a reguluje krevní tlak.

Umoznuje prenos nervovych vzruchu a stahy svalu, vcetne srdce.

Sůl, koření, šperky, pazourek, palivo v podobě pryskyřice nejspíše byly první komodity se ktermi se obchotovalo.

Tak urcite, proste vsechno co melo v te dobe uzitek.

Ale ta sul a vyvoj mozku, na to se zamerim, protoze zvirata bylozravci aktivne sul vyhledavaji. Selmy ne, ty si berou sul z masa.

Lui by sa mal sústrediť na spatne zrkadla to.mu robi v poslednej dobe problemy.:joy:

Bez si liznout soli.

to je velmi zaujimavy pohlad na vec. Preco preteka na modernom monoposte a jazdi autom? Ma naviac, mal by ist pesi. Preco vyuziva moderne prostriedky, ma byt chlap a ist do toho po starom. Nemal by niekto checknut, ci je Hamilton naozaj brit a nie African? Tam tie luky este celkom frcia.

Nemam najmensieho tusenia, preco by lovena zver mala dostat sancu branit sa. Polovnik tiez striela z posedu, to sa tam akoze jelen ma sancu vysplhat dat si s nim melee?

Toto je najlepsia cast :laughing: Hamilton sa vylial jak stara pracka a radsej ani nechcel odpoved :upside_down_face: to je inak krasna paralela s tym, ze typek nedal zvieratu sancu branit sa a Hamilton ho za to scoldoval :laughing: Hamilton zautocil a nedal druhej strane sancu branit sa :laughing: fakt fasa

Osobne na tom nevidim taku hrozu, je to plytvanie peniazmi danovych poplatnikov, ale keby mozem, idem tiez. Ked to tam nenechali a zjedlo sa to, tak to bol uspesny lov. Aj ked macho style, ale kto skusal strielat z pohybujuceho sa vozidla na pohyblivy terc vie, ze to ozaj nie je nic jednoduche. Chvilu porozmyslam nad tym, preco by malo prasa dostat sancu branit sa, ale zatial nic…

Ale inak clanok pekny clickbait

2 lajkov

Ideálna ukážka aký je Hamilton pokrytec. :slight_smile:

2 lajkov

Poklakavači su asi vsetci vegetariani alebo vegani :joy:Lui by mal dat sancu branit sa aj takej redkvičke alebo karelabu :+1:

takeout_box

Hlavne je v tomto strasny hlupak. to ozaj 70k rokov dozadu sa tiez smiali ti s pastami tym s lukom, ze nedavaju zvieratu sancu, maju na viac a maju ist na zviera pastami? Ved luk ci ostep je tiez ludsky vynalez, takisto ako AR, len je tam par desiatok tisic rokov rozdiel vo vyvoji. Sir si niekde nakreslil ciaru a tam je hranica, kedy je to este v pohode :laughing: Za mna je to prirodzeny vyvoj a ked mame nastroje(zamerne nepisem zbrane, lebo ludia ked pocuju slovo zbran, tak sa im v hlavach rozsvieti Red Alert, pritom puska je len dalsi nastroj) na ulahcenie, preco ich nevyuzit? Hamilton by sa asi rad vratil do praveku, len je trochu paradoxne, ze na zvestovanie svojich sr4ciek vyuziva modernu techniku :laughing:

To pokrytectvo je neskutocne. Hlavne to, ze neda druhej strane priestor sa vyjadrit. On si povie svoje a block. Niekoho mi to pripomina, akurat ze on ten block realizuje omackami a obchadzanim temy​:neutral_face:

Hamilton ma pravdu a zastanci toho Johanidesa so samopalom na helikoptere su reprezentanti degeneracie humanismu.

1 lajk

Nediv se jsou to vsechno Ustricaci.