Hamilton videl nový monopost vo veternom tuneli: Dúfam, že budeme konkurencieschopnejší | Magazín F1 - F1online.sk

hoši už nemějte představu, jak Hurvínek o válce :smiley:

Nafta 6,76zl/l…
Za 3000 jsem měl 510 zlotych.
Tak si spočítejte. :slightly_smiling_face:

Není dobré argumentovat pomocí odkazu z netu.
Páč kdybych na to přistoupil, tak bych to tady zaplnil odkazy na články podporující moje tvrzení.

Ukončil bych to tím, že jsem napsal to “když” a to nejde rozporovat páč je to axiom…

Takže jsem zase vyhrál :slightly_smiling_face:.

Jsme jako malí kluci na pískovišti, to mě baví.

2 Likes

Tak tomu bylo vždy. Jednou jsme tam jezdili pro poláky (boty na vysokém podpatku po vzoru KISS) my. Oni naopak ku nám pro cigaretle a vudke a pak zase my pro hadry, nebo rostlinky do zahrádky a tak furt dokola.

1 Like

Já pamatuji zájezdy poláků, když tu brakovali vše co šlo. :grin:

Teď jsme tam jezdili my a mám pocit, že začnou zase oni. :grin:

2 Likes

Prohrál si, nedalsi žádný arguemtn, jen si plácl, jak dítě sebou na písku :smiley:

V Číně je deflace 0,3%. ale u nás inflace 30%.
Opravdu si myslíš, že Čína je na tom hůř než my?

U nás je inflace 30%? Možná tak u tebe doma :grinning:

Ono se né nadarmo říká " na Tebe hladu a polských vší".
Ještě stále jsme hodně rozežraní, ale jestli bude náš stát takhle bude fungovat dále, tak budeme těnké guvna sr.ať. Říkala moje babička.

Jak jsem už psal. U léča byla inflace 100 %. Benzín vyskočil z necelých 30,-Kč k padesátce.

Jsi skvělej parťák, když takhle večer relaxuju a potřebuju nějakou rychlou myšlenkovou interakci na odreagování.
Vždycky se chytneš a napříč všemi lidskými činnostmi mi napíšeš jak by to mělo být správně.
Jednou objevím obor, kde budeš v koncích :love_you_gesture:.

Co takhle včelaření?

3 Likes

Nebylo by východiskem z této situace udělat třeba o několik šalování navíc a tim získat peníze, které použiješ k tomu, abys nemusel absolvovat tu otravnou cestu do Polska?

O včelaření nic nevím

Třeba se znovu otevřou pašerácké stezky pro handlíře s koňmi. :racehorse:

Inflace v říjnu byla 8,5% u nás, na Slovensku 9,8% pokud se nepletu a 10% v Maďarsku, pro info

Důležitý je celoroční průměr, ale především záleží co se zdražuje. Na boty seje pes, těch máme všichni plné skříně, ale před nájmy, energiemi a základními potravinami neutečeš.

Jupí, vyhrál jsem.
Dneska podruhé :slightly_smiling_face:.
11.12. je magické datum, bude to Hellhogr’s bad day.

Mimochodem víš jaký slavný den je 22 May?

update - za listopad byla inflace 7,3% letos se očekává roční 12%

7,3% každý měsíc je v celoročním součtu pořádná darda. Takovými počty bych Fialku raději neobhajoval.

Fiala to je nejaky progresivny marketingovy produkt, ktoreho podporili vsetky mainstream media a celebrity, a ktory bol prezentovany ako spasa CR po rokoch korupcie Babisa a za jeho vlady ste sa mali stat pomaly Svajciarskom? :slight_smile:

(Nesledujem vasu politiku, tak chcem byt v obraze, lebo na Slovensku to bolo takto, akurat, ze ludia nenaleteli marketingu progresivcov, a tak nam tu namiesto totalnych amaterov a ekoteroristov stale vladnu korupcnici)