hoši už nemějte představu, jak Hurvínek o válce
Nafta 6,76zl/l…
Za 3000 jsem měl 510 zlotych.
Tak si spočítejte.
Není dobré argumentovat pomocí odkazu z netu.
Páč kdybych na to přistoupil, tak bych to tady zaplnil odkazy na články podporující moje tvrzení.
Ukončil bych to tím, že jsem napsal to “když” a to nejde rozporovat páč je to axiom…
Takže jsem zase vyhrál .
Jsme jako malí kluci na pískovišti, to mě baví.
Tak tomu bylo vždy. Jednou jsme tam jezdili pro poláky (boty na vysokém podpatku po vzoru KISS) my. Oni naopak ku nám pro cigaretle a vudke a pak zase my pro hadry, nebo rostlinky do zahrádky a tak furt dokola.
Já pamatuji zájezdy poláků, když tu brakovali vše co šlo.
Teď jsme tam jezdili my a mám pocit, že začnou zase oni.
Prohrál si, nedalsi žádný arguemtn, jen si plácl, jak dítě sebou na písku
V Číně je deflace 0,3%. ale u nás inflace 30%.
Opravdu si myslíš, že Čína je na tom hůř než my?
U nás je inflace 30%? Možná tak u tebe doma
Ono se né nadarmo říká " na Tebe hladu a polských vší".
Ještě stále jsme hodně rozežraní, ale jestli bude náš stát takhle bude fungovat dále, tak budeme těnké guvna sr.ať. Říkala moje babička.
Jak jsem už psal. U léča byla inflace 100 %. Benzín vyskočil z necelých 30,-Kč k padesátce.
Jsi skvělej parťák, když takhle večer relaxuju a potřebuju nějakou rychlou myšlenkovou interakci na odreagování.
Vždycky se chytneš a napříč všemi lidskými činnostmi mi napíšeš jak by to mělo být správně.
Jednou objevím obor, kde budeš v koncích .
Co takhle včelaření?
Nebylo by východiskem z této situace udělat třeba o několik šalování navíc a tim získat peníze, které použiješ k tomu, abys nemusel absolvovat tu otravnou cestu do Polska?
O včelaření nic nevím
Třeba se znovu otevřou pašerácké stezky pro handlíře s koňmi.
Inflace v říjnu byla 8,5% u nás, na Slovensku 9,8% pokud se nepletu a 10% v Maďarsku, pro info
Důležitý je celoroční průměr, ale především záleží co se zdražuje. Na boty seje pes, těch máme všichni plné skříně, ale před nájmy, energiemi a základními potravinami neutečeš.
Jupí, vyhrál jsem.
Dneska podruhé .
11.12. je magické datum, bude to Hellhogr’s bad day.
Mimochodem víš jaký slavný den je 22 May?
update - za listopad byla inflace 7,3% letos se očekává roční 12%
7,3% každý měsíc je v celoročním součtu pořádná darda. Takovými počty bych Fialku raději neobhajoval.
Fiala to je nejaky progresivny marketingovy produkt, ktoreho podporili vsetky mainstream media a celebrity, a ktory bol prezentovany ako spasa CR po rokoch korupcie Babisa a za jeho vlady ste sa mali stat pomaly Svajciarskom?
(Nesledujem vasu politiku, tak chcem byt v obraze, lebo na Slovensku to bolo takto, akurat, ze ludia nenaleteli marketingu progresivcov, a tak nam tu namiesto totalnych amaterov a ekoteroristov stale vladnu korupcnici)