Hamilton videl nový monopost vo veternom tuneli: Dúfam, že budeme konkurencieschopnejší | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa na konci roka 2022 nevedel dočkať, až sezóna skončí a on sa bude môcť sústrediť na novú. Tá však nakoniec priniesla ešte väčšie sklamanie a sedemnásobný šampión sa ešte väčšmi tešil, že bude môcť staré auto hodiť za hlavu. Mercedes teraz čaká tretí pokus s monopostom W15 a pri jeho hodnotení si Hamilton dovolil aj opatrný optimizmus.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137541/hamilton-videl-novy-monopost-vo-veternom-tuneli-dufam-ze-budeme-konkurencieschopnejsi

Tento treťotriedny pilot nerozozná anivolant od kolesá,čo už len on može vedieť o Tom či bude auto dobre alebo nie

Reknu to tak. Tenhle team chyby nedela. A urcite sir Lewis Carl Davison Larbalestier Hamilton nemusi byt skromny, nepochybuji o tom ze je stale lepsim a lepsim inzenyrem.
Jeho prinos k novemu vozu, bude bezpochyby zasadni. O tom nepochybuji ani na vterinu.

Uvidime jaky bude W15. Ja myslim ze dobry. Jestli to bude stacit na vitezstvi nevim, zatim to na dobre vztahy mezi FIA a Mercedesem nevypada, takze na nejakou extra pomoc se asi spolehat neda a bez ni?

Jenze jak tu zminovala @Evap , buhvi co za celou Wolfgate bylo a co je ve hre za ustupky. Mozna se jeste budeme divit jak ohebna najednou pravidla smerem k jednomu teamu budou.

2 Likes

Yeah, Hamilton develops the ultimate black beast with the help of Puff’s calculations :slightly_smiling_face:

5 Likes

co Hamilton, kazdy, komu sa v F1 nedari robi chybu, ze sem nechodi pravidelne, tu su riesenia na vsetko, od lepsieho MB az po samotny chod FIA :smiley: len RB nech sem nechodi, ten tu dostava iba pecky :smiley:

6 Likes

Preto som rád, že sem chodím. Nájdem tu riešenia na všetko a k tomu aj rôzne tipy a triky ohľadom jedla, pitia, cestovania, rôznych športov, filozofie, psychológie, práva, politiky, biznisu, literatúry, filmov, hudby, stavebných a strojárskych prác, zbierania modelov, hríbov, domácich zvierat, finálnej anihilácie krtka a podobne :slightly_smiling_face:

11 Likes

Proč by sem neměli chodit z RB? Že by potvrdili něco, co podle některých neexistuje? :stuck_out_tongue:

Za to 3-triedny komentarista rozumie všetkému na svete aké úsmevne. Kamarát ty si podľa mna reálny monopost ani len nevidel :grinning:

2 Likes

nepochopil, nevadi :smiley:

Co si nepochopil? :thinking:

s tebou musi byt sranda v parte :smiley: RB nech sem nechodi, lebo im pomoct nechce skoro nikto

Já bych jim poradil, aby si vytvořili takový vztah s FIA, jako ho ma Ferrari

myslis to pravo veta, ktore im je ajtak na prd? :smiley: ci jak to myslis?

Ty tajný dohody nebo neřešení různých situací :nerd_face:

aha tak pisal si, ze “ma Ferrari” ja ze mi nieco sucasne uniklo :smiley:

Redbullu sa tu pomaha len v suvislosti s perezom, inak je to nonstop tliachanie o tom ako tam musi byt zakomponovany podvod alebo FIABull atd :smiley:

Já jsem čistej. :slight_smile:

gggggggggg

cisty ako dochodok

o FIABullu píšou většinou zastánci RB, aby případnou “pomoc” od FIA zesměšňovali :stuck_out_tongue:

Aby si vedel, ze o fiabulle pisu vacsinou zastanci RB. :smiley:

4 Likes

predbehol si ma, dneska budem teda iba divak :smiley: