Za a) tu většinu nevylučuje, za b) bylo by fajn to číst v kontextu, ale tak já tu nebudu psat sarkasticke poznamky a nadsazky, když vám to dělá takové problémy
to neviem co je, nebodaj DVA BLESKY?
Jn to jsou nadsázky z tabora Kotletovců s číslem 88
Co je špatného na pomoci FIA?
Vždyť se v pravidelných periodách přesouvá po všech týmech co za něco stojí.
Alespoň podle toho, co tady už dva roky čtu.
to pises akoby si tym chcel slovakov urazat, aj s Ficom, slovenskou vladou atd
jak to teda je? objasnis to prosim pre verejnost?
To je správná verze
počkat, co mám vysvětlit a jak to souvisí s celým Slovenskem a Ficem?
Ach jo, tě mám zase školit?
Divak som ja, az do jari. Uz som tu zabil dost casu s hlupakmi v poslednej dobe, tak zas na jar, ked tu budu prskat pri dominancii RB.
Bin bude podporovat dál v RB and Max time? To od prezidenta FIA zní velmi nezaujatě
Cim som si zasluzil, ze som vypadol z tvojho ignore listu?
Jsem v Polsku a poláci šli taky pěkně s cenama nahoru. Už se snad vyplatí jen maso…
Jinak vše ostatní na naší úrovni.
Jsem smutnej.
Vždyť to bylo jasný, dali tam přesvolebně 0hdp na potraviny a teď jim to letí a poleti naboru a bude to tlačit inflaci, jak blázen
V Německu a Rakousku taky mají před volbama, že tam mají nižší ceny než u nás?
Parita kupní síly mluví jinak, ale Puff tu psal o Polsku o Německu či Rakousku tu nebyla řeč
O jaké paritě mluvíš? Dyť jsme všichni EU.
Parita kupní síly zvolené měny X vyjadřuje hodnotu jednotky této zvolené měny X, vyjádřené v jednotkách výchozí národní měny. Číselně je to tedy počet jednotek národní měny, za který lze koupit stejné množství výrobků a služeb na výchozím vnitrostátním trhu, jako za jednotku měny X na vnitrostátním trhu měny X
a dovolím si použít jeden článek s provnánín cen v Německu s Prahou
Víš Ferdo, nesmíš věřit všemu co čteš na novinkách a slyšíš od Tomia s Andrejem
Špatný.
…
Jezdím relativně často, ale dnes tu jsem naposledy.
Máš jezdit za strejdou Orbánem, ten by ti v Rusku dojednal levnej plyn, kterej je teď dražší, než ten z Norska