Hamilton verí, že Mercedes bude čoskoro ešte silnejší | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedesu sa podarilo vyhrať posledné dve veľké ceny, ale zatiaľ ho nemôžeme považovať za najrýchlejší tím na štartovom rošte. Lewis Hamilton verí, že sa k absolútnemu čelu priblíži už pred letnou prestávkou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163373/hamilton-veri-ze-mercedes-bude-coskoro-este-silnejsi

Nerika to nahodou uz 3 roky?

Zvyšujeme tlak. :green_heart:

1 Like

Jsem myslel, že dneska bude zrovna ok počasí na svatbování, po 2 hodinách už toho mám dost :smile:

To Ti to manželství moc dlouho nevydrželo. :grin:

Byl v Thajsku hledat nevěstu a dneska zjistil, že má pinďoura.

1 Like

Až na to, že za posledního 2,5 roku mohli o 2 vítězstvích za sebou jen snít.

On o takej neveste vždy sníval, preto išiel hľadať do Thajska. :slight_smile:

To jsem netušil, že je na Cardy, :rainbow: Nebo vážně koupil zajíce v pytli?

Jedou hezky, dalsi zavody bude co sledovat, hlavne ze se muzou soustredit a navysovat rychlost, to je hlavni posun :dizzy:

stále čakám, kedy ich stopnú rovnako ako minulý rok Astony, veď predsa pravidlá platia pre všetkých rovnako

2 Likes

Na Thajky pozor, vime jak drsne dopadl doktor Streda :sneezing_face:

Do vlastní svatby mám ještě nějakej čas, dnes dělám svědka :slightly_smiling_face:

Puffe, víš, že tyhle vtipy tu nemůžeš psát, někteří pak zase dostanou záchvaty a začnou se k tobě vnucovat a myslet si, jak jsou vtipní :grinning:

Tak se na cizí svatbě zaškoluješ?
Ale bacha, svatba je pouze pozlátko, ale realita je více podobná ránu po prohýřené svatební noci. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

To vypadá na Enigmu, aby FIA nepřišla na to jak celý systém funguje. :grin:

Taky bych mu možná řekl ano. :rofl:

Nemas sanci Ferdo. Ona si ho bere z lasky a obdivu k jeho atleticke postave a sportovnim vykonum a on ji samozrejme take z lasky a z obdivu k jejimu intelektu. A az budou mit deti, tak on bude na materske a ona bude pokracovat ve vyvoji noveho vesmirneho teleskopu, coz je jeji specializace. A uprime Ferdo, dokazal by jsi se smirit s tim ze na materske bude on a ne ty? :wink: