Hamilton verí, že Mercedes bude čoskoro ešte silnejší | Magazín F1 - F1online.sk

:grin:
Asi budu muset na své postavě ještě pořádně máknout. Když se kouknu do zrcadla, tak je má falešná březost teprve v ranném vývinu. :crazy_face:
No a když si od vnoučátek půjčím hvězdařský dalekohled, tak taky můžu imitovat jak moc mě vesmír zajímá. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Přesně tak, já si užívám dobrého jídla, pití a zábavy :slightly_smiling_face:

Este sa nenasla ziadna, co by bola tak zufala, aby skoncila s tebou, ci stale si nenasiel v Thajsku taku, s ktorou by ste k sebe pasovali (teda ona do teba)? :clown_face:

Můžeš prozradit jaké chody tam máte na jídelní tabuli ať vím jaké hrůzy můžou potkat mé vnoučátka? :slightly_smiling_face:

No k předkrmu byl výběr mezi franfurtskou polívkou a kuřecím vývarem. Jako další chod byl na výběr mezi New York steakem, lososem na másle nebo krůtí prsa zapečené se zeleninou. Nakonec dort, tiramisu nebo zmrzlina (vanilka a čokoláda) :slightly_smiling_face:

Tak to je docela slušný výběr.
Jen jsem překvapený, že tam není klasická polévka s játrovými knedlíčky. Volil bych steak a pak zmrzku. :yum:

1 Like

Na svatby se chodí kvůli družičkám. Ne kvůli jídlu.

2 Likes

Čekám, až mě pozveš na tvojí

Ved prave, ale … co ti chudaci ostatni…? :joy:

2 Likes