Ospravedlňujem sa, moja chyba, očividne som si ho s niekým pomýlila.
Možno Lewis ide do Ferrari preto, aby pomohol dokončiť auto a odovzdať svoje skúsenosti Charlesovi. Odmenou za to mu možno pomôžu získať vytúžený 8. titul. Nevieme na čo ho nalákali. Možno len chce ukončiť kariéru v červenom.
Nuz nikto nemladne, a aj Lujzo uz ma svoj vek. Vid porovnanie z Georgeom v Mercedese. Jednoducho na neho nestaci. A Leclerc moze byt este lepsi ako George.
Takze si myslim, ze Ferrari a Syr, to bude “talianske” manzelstvo. Ale z pohladu divaka, sa mame na co tesit
Velmi diplomaticky napisane
Stále je to 7 násobný majster sveta. Má niekto viac? O tom, či niekto niekedy vyrovná počet jeho pole position, víťazstiev a ďalších rekordov sa môžeme dohadovať ešte dlhú dobu. Najbližšie k 7. titulom má Max, ale vieme, či nenájde premožiteľa už v budúcej sezóne? Každý o ňom vie, že je nervák. Stačí, že jeho jazda nebude prechádzkou na kolonáde …
Myslím si, že to bude v pohodě. Tohle už je prostě dojezd. Nic víc, nic míň.
Ceňme si výkonů přecházejícího Alonsa 2007
Jsem zvedavej co bude mit Mercedes pripraveny jako rozlouceni se svym dlouholetym generatorem mistrovskych titulu
Nechaj si to pre Verstappena na budúci, resp. na rok 2026.
No, možno som rojko, ale stále si myslím, že s dobrým (konkurencie schopným) autom by Hamo ešte dokázal rozvlniť hladinu. Berúc do úvahy, že Red Bull už nie je čo býval, je celkom možné, že budúca sezóna bude mať iného majstra sveta .
Stačilo vidět pár letošních závodů, když chytil slinu. To potom na trati nebyl žádný jiný jezdec.
Hamilton potrebuje novu motivaciu. Prestup do Ferrari mu ju urcite da. Ak sa preteky vyvijaju tak ako teraz v Katare, tak je demotivovany a nic sa mu nechce. Staci si len spomenut na Silverstone v tomto roku. Zacitil sancu na vitazstvo a videli sme co dokaze aj s pneumatikovou nevyhodou oproti jazdcom za nim. Momentalne uz len caka kym skonci sezona. Urcite za pol roka jazdit nezabudol. Prestupom do Ferrari spravil pre seba spravny krok. V Mercedese si uz nemali co vzajomne ponuknut a verim, ze ak by zostal aj buducu sezonu, Toto by mu uz novu zmluvu neponukol.
Sir je proste taky. Velkarat som hovoril, ze keby si preskakal co Alonso, uz davno by sa obesil a nie ze bol znechuteny a demotivovany. …ale auto s potencialom na vitazstvo, ktore mu sadne + kolega “dobrak” a bez obdobnej mentalnej vybavy ako Sir a mame adepta na 8 titul spat v hre. Ved o nom je predsa zname, ze jeden den vsetkych miluje (ked sa vsetko zadari) a druhy je uplny opak.
Takí sú tam všetci. Vedia spolu raňajkovať, jeden druhému natrie chlieb, potom dajú na hlavy prilby a nepoznajú brata.
Napokon, veď takto fungujú aj mnohí z nás, obyčajných smrteľníkov.
Ale toto je o Sirovi, nie o jeho vztahu k ostatnym, aj ked tam nemam problem s tebou suhlasit.
Na rozdiel od Maxa som Lewisa nikdy nevidel peniť v garáži. Vždy všetkým ďakoval, keď nadával na pneumatiky, hneď na to dal najrýchlejšie kolo …
Ano, to mas pravdu, ale ja o voze, ty o koze.
Aha, tak prepáč, že som pokazil debatu
V pohode, nic sa nestalo.
Kludne mozeme niekedy pokecat aj o teme Sir vs zvysok startoveho rostu.
Hamíka přiznání ctí. Ale bývaly časy, kdy jeden Hamíkův úhlavní soupeř házel do ringu ručníky téměř závod co závod.